Fysioterapeut til klinisk undervisning af fysioterapeutstuderende

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - Nordsjælland

- til Træningssektionen, Sundhedscentret Hillerød Kommune pr 1. august 2023,
37 timer i en fast stilling.

Genopslag da vi ønsker et bredere ansøgerfelt


Har du lyst til at arbejde i et team af fagligt engagerede kliniske undervisere, hvor der er tradition for et tæt samarbejde og fokus på at spille hinanden gode? Så har vi denne faste stilling som klinisk underviser ledig.

Vi har et godt samarbejde med KP Københavns Professionshøjskole, hvor vi modtager studerende både fra Nord i Hillerød og SIG i København.
4. og 6. semester er her samtidig, hvilket betyder 8 fysioterapeutstuderende 2 gange årligt. Her er der rig mulighed for tværfaglige forløb med ergoterapeut studerende, der er i huset i samme periode. Vi har også de korte forløb for 1. og 2. semester.

I interaktionen med borgeren tager vi udgangspunkt i evidens, praksisbaseret viden og borgers ønsker, når de enkelte forløb planlægges.
Træningssektionen er en fantastisk arbejdsplads. Vi er 60 engagerede terapeuter, 2 nære ledere og flere administrative medarbejdere. Når vi går på arbejde om morgenen, også mandage morgener, så glæder vi os til at møde borgerne.

Du lander i et sprudlende hus, hvor der er højt til loftet, kollegaer, der vægter samarbejde med studerende, og dig som klinisk underviser højt, og hvor alle prioriterer det gode samarbejde. De studerende giver udtryk for, at de har et trygt studiemiljø hos os, og de indgår hurtigt i det kollegiale samarbejde.
Som klinisk underviser i Træningssektionen har du, ligesom de andre terapeuter, stor indflydelse på planlægning af din hverdag. Her er dagene sjældent ens, og det er derfor en fordel, hvis du er god til at holde overblik.

Jobfunktion som klinisk underviser


  • Tilrettelægge den enkeltes praktikforløb
  • Undervise/vejlede de studerende i at udføre en relevant undersøgelse, udarbejde en arbejdsjournal, planlægge og udføre samt justere relevant fysioterapi
  • At møde borgeren med en egnet pædagogisk tilgang, så der opstår en synergieffekt
  • At vejlede og støtte den studerende i at udvælge og anvende egnet pædagogik i samarbejde med borgren
  • At lære de studerende vigtigheden af tværfagligt samarbejde i borgerens rehabiliteringsforløb under stadig hensyntagen til muligheder og begrænsninger i borgerens ressourcer
  • Vejlede og støtte de studerende i brugen af sundhedsfremmende og forebyggende tiltag
  • Undervise de studerende i skriftlig og mundtlig kommunikation med borgeren, pårørende, kolleger og andre faggrupper til de enkelte borgere
  • Varetage løbende opfølgning, feedback og evaluering af den studerendes praktiske læring
  • At rette en større skriftlig KRIF
  • Afholde udviklingssamtaler samt midtvejs- og slutsamtaler
  • Planlægge og afholde eksamen som eksaminator


I perioden hvor der ikke er studerende, varetager du arbejdsopgaver på lige fod med dine andre fysioterapeutkollegaer i Træningssektionens forskellige teams. Det være sig forundersøgelser og efterfølgende forløb, holdtræning og faglig udvikling.
Arbejdsdagen i træningssektionen er meget afvekslende og omskiftelig. Der er en høj grad af medindflydelse, respekt og medansvar for den fælles opgaveløsning.

Om dig


  • Du er uddannet fysioterapeut, har flere års praksiserfaring og evt. erfaring fra lignende stilling
  • Har klinisk undervisermodul på diplomniveau, eller er indstillet på at tage dette modul
  • Vi ser gerne, at du har en sundhedsfaglig diplomuddannelse
  • Du har en stærk fagprofil og arbejder systematiseret og evidensbaseret
  • Du har flair for pædagogik og er anerkendende, lyttende, åben, medinddragende og kan motivere vores studerende i det daglige samarbejde
  • Med dine personlige kompetencer bidrager du naturligt til det gode arbejdsmiljø og samarbejde generelt

Om os


Træningssektionen er en dynamisk og stærk aktør, der er organiseret i Ældre og Sundhed. Vi er placeret i Hillerød Kommunes Sundhedscenter sammen med Rehabiliteringsafdelingen og Sektionen for sundhedsfremme og uddannelse. I Træningssektionen er vi 60 engagerede medarbejdere; Ergo– og fysioterapeuter, 4 kliniske undervisere, 2 SSA´er, 2 udviklingsterapeuter, en faglig koordinator, en administrativ medarbejder, to områdeledere og en sektionsleder.

Som medarbejder i Træningssektionen vil du opleve, at være en del af en engageret flok, der alle brænder for udvikling, rehabilitering, genoptræning, tværfagligt samarbejde og et sundt arbejdsmiljø. Du vil lande i et hus, hvor der er stor mulighed for medbestemmelse i forhold til håndtering af arbejdsopgaver, og vi hjælper hinanden med de opgaver, vi arbejder med. Der er plads til sparring og samarbejde, og vi er der for hinanden, og bestræber os på, at være en arbejdsplads i udvikling, hvor trivsel og sociale arrangementer vægtes højt. Vi har i hverdagen en stor tværfaglig samarbejdsflade internt i Hillerød Kommune, og arbejder ud fra kommunens værdisæt; tid, interesse, tillid og omsorg. Alle nyansatte får tildelt en ”buddy”, som en del af vores onboarding- og introduktionsprogram.

Træningssektionens kerneopgaver er genoptræning af kommunens borgere efter Servicelovens § 83a, § 86 og § 122 samt Sundhedslovens § 140 og § 119.

Vi ønsker en kompetent kollega, som har lyst til at være en del af en dynamisk sektion, hvor der løbende er fokus på udvikling af den faglige og tværfaglige indsats.

Ansættelsesforhold


Løn- og ansættelsesforhold sker i henhold til gældende overenskomst.
Lønnen fastansættes på baggrund af en forhandling ud fra dokumentation for tidligere ansættelser og efter/videreuddannelse.

Ønsker du yderligere oplysninger


er du velkommen til at kontakte områdeleder Mette Kjærgaard på telefon 72 32 86 23 eller områdeleder Lotte Kjær Sørensen på telefon 72 32 36 62.

Frist


Send din ansøgning elektronisk via link senest den 8. juni kl. 12.00

Første ansættelsessamtale afholdes 12 juni 2023. Ansøgere, der går videre skal udfylde profiltest forud for anden samtale, som forventes afholdt den 20. juni 2023.

Hillerød Kommune er en dynamisk og udviklingsorienteret kommune centralt placeret i det skønne Nordsjælland. Vi er en stor arbejdsplads med mere end 5.000 ansatte, og vi servicerer ca. 54.000 borgere. Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen. I Hillerød Kommune har vi røgfri arbejdstid.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Fysioterapeut", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Nordsjælland

Jobbet er oprettet på vores service den 21.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Fysioterapeut
  • Nordsjælland
  • Torsdag den 08. juni 2023

Lignende jobs

  • Fysioterapeut i Stenløse

    [xxxxx] søger en fysioterapeut til barselsvikariat med tiltrædelse den 1. juni 2024, eller hurtigst mulig derefter. Vi er en ydernummer klinik i Stenløse med 8 fysioter..
    • Fysioterapeut
    • Stenløse
    Få mere info
  • Fysioterapeut i Klampenborg

    Er du uddannet fys.- eller ergoterapeut? Er du på udkig efter et spændende ekstra job, en gang ugentligt? Så kan dette job være noget for dig!Vi søger en fysioterapeut eller ergoterapeut til et ve..
    • Fysioterapeut
    • Klampenborg
    Få mere info
  • Fysioterapeut i Hillerød

    Vil du være med til at arbejde i en forebyggende indsats på børneområdet, så har vi stillingen til dig i PPR Hillerød. Vi har fået en opnormering og søger derfor en børnefysioterapeut på 25 timer u..
    • Fysioterapeut
    • Hillerød
    Få mere info
  • Fysioterapeut i Helsingør

    Drømmer du om at udvikle dine kompetencer i psykiatrisk fysioterapi? Har du et naturligt talent for kommunikation, empati og relationer? Ser du muligheder i at vælge et speciale, der er i stor udvi..
    • Fysioterapeut
    • Helsingør
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som fysioterapeuter i Nordsjælland

Herunder ser du udviklingen i udbudte fysioterapeut i Nordsjælland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal fysioterapeuter i Nordsjælland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte fysioterapeuter i Nordsjælland over tid

Dato Alle jobs som fysioterapeuter
24. april 2024 8
23. april 2024 9
22. april 2024 8
21. april 2024 9
20. april 2024 10
19. april 2024 9
18. april 2024 9
17. april 2024 9
16. april 2024 11
15. april 2024 11
14. april 2024 10
13. april 2024 10
12. april 2024 10
11. april 2024 11
10. april 2024 11
9. april 2024 11
8. april 2024 13
7. april 2024 12
6. april 2024 12
5. april 2024 9
4. april 2024 8
3. april 2024 6
2. april 2024 12
1. april 2024 11
31. marts 2024 12
30. marts 2024 12
29. marts 2024 11
28. marts 2024 13
27. marts 2024 14
26. marts 2024 13
25. marts 2024 12