Rekrutteringsfirma

Økonomiassistent til international virksomhed i Aalborg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Økonomiassistent til international virksomhed i Aalborg



Har du erfaring med økonomiopgaver såsom lønafregning og bankafstemninger, og har du lyst til at arbejde i en alsidig rolle i en koncern med mangeartede opgaver? Så er det måske dig, som GomSpace leder efter i stillingen som Økonomiassistent.

Økonomi og administration


I denne stilling får du rig mulighed for at arbejde med forskellige typer af opgaver og få indflydelse på dit arbejde. Dine primære arbejds- og ansvarsområder er i afdelingen Finans og Administration, hvor du arbejder med økonomi, koordinering og administrative opgaver. Du får en vigtig rolle i teamet, hvor du supporterer dine kollegaer på tværs af afdelinger med økonomidata og –informationer.

Dine konkrete opgaver dækker bl.a.

  • Løn

    • Lønadministration og lønkørsel i Danmark.
    • Lønadministration i Luxembourg og Frankrig i samarbejde med kollegaerne på lokationerne.
    • Bogføring af løntransaktioner for hele GomSpace i økonomisystemet.

  • Bank

    • Udarbejdelse af bankbetalinger for hele GomSpace.
    • Bogføring af alle betalinger i økonomisystemet.

  • Generel opfølgning, kontrol og afstemning af finanskonti.
  • Deltagelse i løbende ad hoc- og projektrelaterede opgaver.

Din daglige gang er på hovedkontoret i Aalborg i et team med dygtige og søde kollegaer, hvor dem, der ønsker ansvar, får det. Timeantal kan fastsættes efter nærmere aftale, men fuldtid er at foretrække.

Engageret, proaktiv og tillidsvækkende


Vi forestiller os, at du har nogle års erfaring fra lignende stilling, hvor du har arbejdet med løn og andre økonomiopgaver. Du har gerne en relevant uddannelsesmæssig baggrund inden for økonomi eller regnskab, men vigtigst af alt er, at du har gåpåmod, lyst til at lære og er en holdspiller.

Du har nemt ved at sætte dig ind i og arbejde i forskellige IT-systemer. GomSpace bruger IFS og E-conomic, og det en fordel, hvis du har kendskab til dem. Derudover kan du begå dig på engelsk i både skrift og tale.

Som person er du imødekommende, og det falder dig naturligt at etablere et godt og tillidsfuldt samarbejde i organisationen. Derudover forestiller vi os, at du er:

  • detalje- og kvalitetsorienteret.
  • ansvarsbevidst: du tager ansvar for opgaverne og får dem løst effektivt, proaktivt og inden for aftalte deadlines.
  • struktureret, analytisk og har sans for orden.
  • imødekommende og serviceminded.

Et alsidigt job i en særdeles attraktiv virksomhed


Du bliver en del af en velfungerende økonomiafdeling med engagerede og dygtige kollegaer. Organisationskulturen er meget uformel, og der er masser af rum til både personlig og faglig udvikling. Du kan forvente at modtage en grundig introduktion til dine opgaver, og i dit team arbejder I som ét hold – særligt i de travle perioder.

Du bliver en del af en international vækstvirksomhed, som er præget af dedikerede medarbejdere, der udvikler og producerer enestående nanosatellit-systemer til kunder på det globale marked.

GomSpace tilbyder en spændende karrieremulighed i en dynamisk, voksende og international orienteret organisation med mange udfordrende og spændende aktiviteter.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonom", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Jobbet er oprettet på vores service den 21.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonom