Rekrutteringsfirma

Regnskabschef

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hjallerup

Escot er et velkonsolideret og 100 % danskejet ejendomsselskab beliggende i Nordjylland.
Escot arbejder primært med udvikling, opførelse og drift af erhvervs- og boligejendomme til udlejning. Virksomheden bygger ikke for andre, men opkøber og opfører udelukkende ejendomme til placering i egen portefølje med henblik på udlejning.
Aktiviteterne i Escot er landsdækkende - og de udvikler, opfører og ejer kontorer til administration, klinik og liberalt erhverv, butikker til storbutik, strøgbutik, udvalgsbutik og erhvervslokaler til industri, produktion, håndværk, værksted, lager, logistik, distribution samt lejligheder til privat beboelse.
Med det overordnede ansvar for økonomifunktionen og som økonomisk sparringspartner for ejeren af virksomheden, søges nu en proaktiv og selvstændig
RegnskabschefFaglig stærk talknuser til succesfuld virksomhed i Nordjylland
Vil du have det overordnede ansvar for økonomifunktionen i en velkonsolideret og danskejet virksomhed i Hjallerup? Det får du nu mulighed for i denne stilling, hvor du foruden en bred og spændende opgaveportefølje også kommer til at få en vigtig rolle som økonomisk sparringspartner for ejeren af virksomheden. Som den nye regnskabschef hos Escot Erhvervsejendomme tiltræder du således en central og ansvarsfuld stilling. Ligeledes bliver du en del af en velrenommeret virksomhed, hvor du kommer helt tæt på beslutningerne, hvilket giver dig mulighed for at få indflydelse og dermed sætte dit eget præg på økonomifunktionen.
Med direkte reference til ejeren får du hermed det overordnede ansvar for økonomifunktionen i Escot Erhvervsejendomme. Da virksomheden på nuværende tidspunkt gennemgår et generationsskifte, bliver du også involveret i opgaver og processer relateret til dette skifte. I rollen som regnskabschef får du følgende ansvarsområder:

Du udarbejder måneds- og årsregnskaber for alle 20 selskaber i koncernen
Du varetager diverse controlling-opgaver – herunder opfølgninger, afstemninger af debitor/kreditor, cashflow mv.
Du bliver kontaktperson for samarbejdspartnere – såsom bank, revisor m.m.
Du bliver ansvarlig for de daglige bogføringsopgaver
Du bliver ansvarlig for at færdigimplementere Business Central 365 samt sikre, at processerne og arbejdsgangene relateret hertil bliver automatiseret. Denne proces er dog godt gang, og ca. 15 ud af de 20 selskaber har overstået implementeringen
Du får det overordnede ansvar for at oprette ejendomme og nye lejere
Du bidrager med økonomiske analyser til brug for ledelsen og forretningen
Du bliver ansvarlig for at udarbejde opgørelser for løn m.m. (for 3-4 fastansatte og 2-3 deltidsansatte)
Du får det ledelsesmæssige ansvar for én økonomiassistent på deltid, som du selv er med til at ansætte og rekruttere
Diverse ad-hoc. opgaver
For at lykkes i jobbet kommer du formentlig fra en stilling som regnskabschef, regnskabsansvarlig, Financial Controller eller lignende, hvorfra du har fået god erfaring med regnskabsudarbejdelse og controllingopgaver. Du kan også komme fra en stilling som revisor og samtidig have lysten til at ”komme på den anden side”. Din uddannelsesmæssige baggrund kan være cand.merc.aud., cand.merc. økonomistyring, HD-R eller tilsvarende. Det er et krav, at du har erfaring med ERP-systemer – og gerne Business Central 365. Har du erfaring med ERP-implementeringsprocesser, vil det være en fordel. Interesserer du dig samtidig for, og/eller har du erfaring med ejendomsøkonomi og ejendomsadministration, vil det også være en fordel, men dog ikke et krav.
På det personlige plan er du kendetegnet ved at have et særdeles godt overblik. Derfor er du også god til at være på forkant og arbejde proaktivt med dine ansvarsområder og opgaver. Du er robust og fagligt stærk, ligesom disse egenskaber gør, at du trives godt i en ansvarsfuld rolle og med selvstændigt arbejde. Ydermere ser vi gerne, at du er resultatorienteret – dog uden at gå på kompromis med kvaliteten af dit arbejde.
Det forventes, at du er bosat i hensigtsmæssig køreafstand til kontoret i Hjallerup.
Er du den nye regnskabschef til Escot Erhvervsejendomme i Hjallerup, så opfordrer vi dig til at søge jobbet snarest. For yderligere information om stillingen kan henvendelse rettes til chefkonsulent Christina Højsholt-Nielsen på +45 61 80 90 91 fra Sensu A/S.
For yderligere oplysninger om Escot Erhvervsejendomme se http://www.escot.dk/.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonomichef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Hjallerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonomichef
  • Hjallerup

Lignende jobs

  • Økonomichef i Aars

    Regnskabschef hos DC System InsulationDC System Insulation, en anerkendt aktør inden for isoleringssystemer, søger nu en dygtig og erfaren Regnskabschef. Denne nøgleposition tilbyder en unik m..
    • Økonomichef
    • Aars
    Få mere info
  • Økonomichef i Nordjylland

    Scanfiber har, efter opkøb af en virksomhed i Tyskland, oplevet meget stor ordreindgang på langvarige kontrakter. Virksomheden er udviklingstung og arbejder med langvarige kundeforhold, hvor kontra..
    • Økonomichef
    • Nordjylland
    Få mere info
  • Økonomichef i Nordjylland

    Er du klar til at kombinere din erfaring indenfor økonomi og ledelse med din oprigtige interesse for vedvarende energi? Vi har brug for dig, der håndterer økonomifunktionen og leder teamet, der ind..
    • Økonomichef
    • Nordjylland
    Få mere info
  • Økonomichef i Vodskov

    Spændende CFO stilling til international fødevarevirksomhed i kraftig vækst. Er du kommet til et sted i livet, hvor du trænger til luftforandring og søger efter en virksomhed, der er økonomisk .
    • Økonomichef
    • Vodskov
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som økonomichef i Hjallerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonomichef i Hjallerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomichef.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomichef over tid

Dato Alle jobs som økonomichef
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0
31. marts 2024 0
30. marts 2024 0
29. marts 2024 0
28. marts 2024 0
27. marts 2024 0
26. marts 2024 0
25. marts 2024 0
24. marts 2024 0
23. marts 2024 0
22. marts 2024 0
21. marts 2024 0
20. marts 2024 0