Rekrutteringsfirma

Lagerchef

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Lem St

Brænder du for at lede og udvikle et lager i en global vækstvirksomhed, hvor din primære opgave er optimering af processer og systemer herunder indførelse af lagerautomater?


Om jobbet
Der er travlt, og Kallesoe Machinery A/S søger derfor, til en nyoprettet stilling, en dygtig lagerchef, der kan videreudvikle lageret ved optimering af processer og systemer blandt andet ved indførelse af lagerautomater. Med en uformel lederstil går du forrest, skaber retning og overblik, samt sikrer at udviklingsplanen gennemføres parallelt med den daglige drift. Du trives på gulvet, tæt på driften, og har evnen til at skabe fremdrift. Du vil referere til COO og indgå i produktionens ledergruppe. Stillingen åbner mulighed for stor indflydelse på retning og arbejdsrutiner.

Dine primære arbejdsopgaver:

  • Daglig ledelse af lageret
  • Sikre korrekt modtagelse og kontrol af indkomne varer og returvarer
  • Varetagelse af dokumentation og rapportering
  • Pluk og vareopfyldning
  • Sikre optimal drift, produktivitet og sikkerhed på arbejdspladsen
  • Sikre løbende udvikling og optimering af processer på lageret herunder ved integration af IT-systemer i forhold til lageret
  • Udvikle og optimere samarbejdet med produktionen
  • Rekruttering, onboarding og kompetenceudvikling af medarbejdere til lageret

Faglig baggrund
Fagligt har du en uddannelse inden for lager og logistik eller anden relevant uddannelse som f.eks. produktionsteknolog. Du besidder minimum tre års erhvervserfaring fra en lignende rolle i en produktionsvirksomhed og har tidligere arbejdet med ledelse af timelønnede medarbejdere. Vi ser gerne, at du har erfaring med lagerautomater og med integration af IT-baserede lagerløsninger - lageret benytter stregkoder og scannere.

Du har erfaring med Microsoft Office pakken, især Excel, og meget gerne kendskab til BC365. Koncernsproget er engelsk, som du kan begå dig i både i skrift og tale.

Personlig profil

  • Du kan lide at sikre orden, optimere arbejdsgange og gøre hverdagen lettere for dine kolleger
  • Du arbejder både selvstændigt og i teams og kan styre din egen dagligdag effektivt
  • Du trives med at være en tillidsskabende person, der servicerer og skaber værdi for dine kolleger
  • Du er naturligt imødekommende, struktureret og ansvarsbevidst
  • Du er fleksibel og har det godt i en travl hverdag, hvor ikke to dage er ens

Virksomheden tilbyder
Stor indflydelse på egne opgaver og fleksible arbejdsforhold med respekt for balancen mellem arbejds- og familieliv, hvor trivsel og fleksibilitet er i højsædet. Hver dag byder på mange udfordringer, som skal løses både fagligt og i samarbejde med dine kolleger.
Herudover er der en række fordelagtige personaleforhold, såsom sundhedsforsikring, god kantine og en velfungerende personaleforening.

Om Kallesoe Machinery
Virksomheden udvikler avancerede og højteknologiske system- og maskinløsninger til træproducenter over hele verden. Med 50 års erfaring hjælper Kallesoe Machinery kunderne med at finde den rette løsning til netop deres produktionsbehov. Kallesoe Machinery specialdesigner hver eneste løsning, hvilket betyder, at et job hos Kallesoe Machinery byder på en varieret hverdag, hvor arbejdsopgaverne er forskelligartede. Medarbejderne er den vigtigste ressource, og derfor har Kallesoe Machinery stort fokus på et godt arbejdsmiljø, hvor trivsel og inddragelse er vigtige nøgleord.

Kallesoe Machinery er en del af HOMAG, der er verdens førende leverandør af integrerede løsninger til produktion inden for træbearbejdning. Dette indebærer, at udviklingspotentialerne for Kallesoe Machinery er store, og vækstmålsætningerne er høje.

Kallesoe Machinery - sætter standarden for innovation, fleksibilitet, kvalitet og høj kapacitet. Se mere: www.kallesoemachinery.com

Ansøgning og kontakt
Rekruttering til stillingen foregår i samarbejde med PRO&CO, og ønsker du at høre mere, er du velkommen til at kontakte rekrutteringsansvarlig Kristian Reinevald på telefon: 31451240 eller mail: [email protected]

Ansøgninger behandles løbende med ansættelse hurtigst muligt.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Supply Chain Management", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Lem St.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Supply Chain Management
  • Lem St

Lignende jobs

  • Supply chain manager i Hele Danmark

    Får du ting til at ske, brænder du for at løfte noget til det næste niveau, og er du en selvstændig og struktureret type, som kan trives i en afvekslende hverdag med mange bolde i luften? Så er du .
    • Supply Chain Manager
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Supply chain manager i Engesvang

    Motiveres du af en afvekslende hverdag med stor kontaktflade internt i virksomheden? Da vores nuværende planlægger har fået nye udfordringer internt i organisationen, søger vi en struktureret og en..
    • Supply Chain Manager
    • Engesvang
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som supply chain manager i Lem St

Herunder ser du udviklingen i udbudte supply chain management i Lem St over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal supply chain manager.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte supply chain manager over tid

Dato Alle jobs som supply chain manager
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0
31. marts 2024 0
30. marts 2024 0
29. marts 2024 0
28. marts 2024 0
27. marts 2024 0
26. marts 2024 0
25. marts 2024 0
24. marts 2024 0
23. marts 2024 0
22. marts 2024 0
21. marts 2024 0
20. marts 2024 0
19. marts 2024 0