Chefsygeplejerske til Anæstesiologisk Afdeling, Sjællands Universitetshospital

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Køge

Har du glimt i øjet, faglig stolthed, ambitioner og ønsket om at stå i spidsen for et spændende speciale på en afdeling med højt til loftet? Har du interessen og viljen til at føre Anæstesiologisk Afdeling over i nye rammer i det kommende supersygehus i Køge?

I 2019 blev de to anæstesiologiske afdelinger i henholdsvis Køge og Roskilde sammenlagt, den geografiske/fysiske samling forventes i 2026. Indtil dette sker, er en stor opgave at optimere arbejdsgange, patientforløb og kvalitet, samt udbrede det bedste fra de to afdelinger til den samlede afdeling.

Som Chefsygeplejerske bliver din hovedopgave sammen med afdelingens Cheflæge at sikre gode patientforløb både på operationsgangen og det intensive område i samarbejde med de kirurgiske og medicinske specialer. Den nuværende og fremtidige udfordring med rekruttering og fastholdelse af specielt anæstesi- og operationssygeplejersker har højeste prioritet. Du forventes derfor at inspirere til og sikre visionære uddannelses- og arbejdsvilkår for ansatte på afdelingen nu og i fremtiden.

Allerede nu forbereder vi os til at få det bedste ud af mulighederne på det nye hospital ved flytningen i 2026. Derfor afprøver vi løbende nye måder at samarbejde og organisere os på, eks. er der etableret fælles ledelse på vores intensivafdelinger i Roskilde og Køge. I Køge er der netop indgået et 4-årigt offentligt-privat partnerskab med et firma, der er eksperter i integrerede sundhedsløsninger. Med henblik på at optimere den Centrale Operationsgang og det Dagkirurgiske Afsnit vil vi i samarbejde med firmaet og sammen med medarbejderne gennemgå arbejdsgange, rutiner og kultur for at sikre, at alle ressourcer bliver brugt optimalt. Afdelingsledelsen er central i denne proces.

Ledergruppen i afdelingen udviser stort engagement og arbejder tæt sammen omkring opgaverne i dag og fremtidens organisering på det nye hospital.

Vi er i gang med at bygge ny automatiseret sterilcentral, der forventes færdig i 2024. I den sammenhæng er der en spændende og omfattende opgave med at indføre nye teknologier og arbejdsgange, der skal understøtte det nye supersygehus i 2026.

Vi har et stort ønske om at finde dig, der

  • er uddannet sygeplejerske, gerne med specialekendskab i anæstesien, det operative- og/eller det intensive område
  • brænder for ledelse og har relevant ledelsesmæssig videreuddannelse og erfaring med ledelsesdisciplinen
  • har erfaring med økonomi- og aktivitetsstyring
  • er dygtig til at skabe relationer, ønsker samarbejde, har humor og tør bringe dig selv i spil overfor samarbejdspartnere internt og eksternt
  • er visionær, initiativrig og sparrer og samarbejder med afsnitsledere, ligesom du har fokus på at sætte medarbejderes potentiale i spil
  • kan gå forrest med en strategisk og visionær tilgang med et skarpt blik for udviklingsmuligheder
  • har erfaring og resultater fra samme eller lignende stilling
  • er en stærk kommunikator og en rollemodel for en imødekommende, respektfuld og klar kommunikation både med medarbejdere, patienter og pårørende
  • har mod på at gå nye veje.

SUHs anæstesiologiske afdeling

Anæstesiologisk Afdeling er en afdeling i vækst, både i forhold til den kliniske aktivitet, stigende kompleksitet knyttet til løbende hjemtag af højtspecialiserede funktioner, uddannelse og ikke mindst forskning.

Hovedopgaverne er

  • Behandling og pleje af høj kvalitet til SUHs patienter inden for anæstesi, perioperativ smertebehandling, operation, intensiv terapi samt komplekse nonmaligne smertetilstande
  • Præ- og postgraduat uddannelse af læger og sygeplejersker inden for det anæstesiologiske/intensive speciale
  • Forskning inden for specialet

Afdelingen er kendetegnet ved et godt tværfagligt samarbejde internt og eksternt. Vi arbejder i en foranderlig hverdag, både pga. mange akutte patientforløb og pga. større og mindre forandringer, der er skridt på vejen i hospitalets udvikling til et stort universitetshospital, som vil rumme regionens højt specialiserede behandlinger og samle de knyttede faglige specialer.

Det er en stor afdeling med ca. 550 medarbejdere, heraf ca. 440 i plejegruppen. I afdelingen er vi specialuddannede Læger, læger under uddannelse, specialuddannede Sygeplejersker, Social- og Sundhedsassistenter, Operationssygeplejersker, Serviceassistenter, Lægesekretærer, Psykologer, Fysioterapeuter, Socialrådgiver og administrativt personale - hertil kommer elever, sygeplejerske- og medicinstuderende og personale aflønnet af fondsmidler.

Afdelingen er fordelt på 3 operationsgange, to dagkirurgiske operationsafsnit, to opvågningsafsnit, to intensivafsnit, to sterilcentraler og et Tværfagligt Smertecenter.

Årligt varetages ca. 26.000 indgreb med anæstesi. Der er 10 pladser på intensivafsnittet i Køge og 6 pladser på intensivafsnittet i Roskilde.

Afdelingen er forskningstung med en klinisk forskningsenhed med cirka 35 medarbejdere, en lærestolsprofessor og en Post Doc. sygeplejerske med aktuelt 3 Ph.d. forløb i det sygeplejefaglige forskningsspor.

Yderligere oplysninger om stillingen

Har du spørgsmål til stillingen er du meget velkommen til at kontakte cheflæge Billy Kristensen 47 32 63 01 eller vicedirektør Susanne Lønborg Friis 29 16 27 02.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning

Din ansøgning og dit CV skal være os i hænde senest tirsdag den 30. maj 2023. Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst, hvor lønnen fastsættes ved forhandling mellem Region Sjælland og DSR.

Vi forventer at holde ansættelsessamtaler

1. runde: torsdag den 15. juni 2023

2. runde: mandag den 19. juni 2023

Tiltrædelsesdato 1. august 2023 eller snarest derefter.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Køge.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Køge
  • Tirsdag den 30. maj 2023

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i Holbæk

    Kom og bliv en del af vores børneteam, hvor høj faglighed og godt arbejdsmiljø vil give dig mulighed for at få en spændende hverdag. Børne- og Ungeafdelingen på Holbæk Sygehus søger sygeplejers..
    • Sygeplejerske
    • Holbæk
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Holbæk

    Kirurgisk-/gynækologisk sengeafsnit har 37 sygeplejersker ansat og vi vil gerne byde dig velkommen i gruppen. Vi arbejder i teams og har stor tværfaglig berøringsflade. Har du interesse i specialer..
    • Sygeplejerske
    • Holbæk
    Få mere info
  • Sygeplejerske på Midt-og Vestsjælland

    Har du lyst til at hjælpe borgeren med at have et meningsfyldt liv i eget hjem. Om jobbet Center for Velfærd og Omsorg søger kollegaer til Lejregruppen. Med indmøde på Bøgebakken 1 i Lejr..
    • Sygeplejerske
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Slagelse

    Kan du rumme fortællingerne om nogle af samfundets sygeste mennesker? Kan du kende forskel på et botilbud og et sygehus? ”Den enkelte har aldrig med et andet menneske at gøre, uden at han h..
    • Sygeplejerske
    • Slagelse
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Køge

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Køge over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
19. april 2024 13
18. april 2024 9
17. april 2024 5
16. april 2024 6
15. april 2024 7
14. april 2024 7
13. april 2024 7
12. april 2024 7
11. april 2024 7
10. april 2024 7
9. april 2024 7
8. april 2024 8
7. april 2024 8
6. april 2024 8
5. april 2024 8
4. april 2024 6
3. april 2024 5
2. april 2024 3
1. april 2024 3
31. marts 2024 3
30. marts 2024 3
29. marts 2024 3
28. marts 2024 3
27. marts 2024 3
26. marts 2024 3
25. marts 2024 3
24. marts 2024 5
23. marts 2024 5
22. marts 2024 6
21. marts 2024 6
20. marts 2024 8