Rekrutteringsfirma

Tysktalende teknisk projektsalgskoordinator

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vinderup

Priess er i kraftig vækst og styrker organisationen yderligere for at kunne supportere den grønne omstilling. Hos Priess bliver du en del af et fagligt stærkt team med en ambition om at blive europamestre. Har du en personlig ambition om at gøre en forskel, tør du sigte højt, og er du klar til at bidrage til den fælles indsats, så kan du blive den næste på holdet.

Teknisk projektsalgskoordinator – en central rolle i Priess
I en nyoprettet stilling, med reference direkte til CEO, bliver du det koordinerende led mellem kunde, salg, indkøb, planlægning og projektlederne. Med din indsats sørger du for, at sælgerne kan bruge mest mulig tid hos kunderne, og du skaber fundamentet for projektsucces ved at supporte alle interessenter med projektdata, sagsstyring i ERP-systemet og med proaktiv kommunikation. Du skaber struktur omkring salget og sørger for, at alle har mulighed for overblik og detaljeviden. Dit fokus er projektsalg – standardordrer håndteres af Customer Service.

Dine opgaver er blandt andet:

  • Support til primært projektsalgsorganisationen herunder til Business Unit Digital Infrastruktur og til datterselskaberne Priess District Heating A/S og Priess Deutschland GmbH
  • Tilbudshåndtering og sagsstyring i NAV
  • Ordrebehandling
  • Opfølgning på leveringstider
  • Pipelinestyring
  • Messedeltagelse
  • Support til teknisk afdeling

Du får en meget selvstændig og drivende rolle med et stort tværorganisatorisk samarbejde. Det er en nyoprettet stilling, og du får derfor mulighed for at påvirke jobindholdet og derigennem din videre karriere hos Priess. Måske arbejder du dig i retning af projektledelse, og viser at du på sigt kan overtage sådanne opgaver. Primære arbejdsplads vil være Vinderup – evt. sekundært med arbejdsdage på kontoret i Herning, hvis det ønskes.

Om dig
Du har en relevant kommerciel uddannelse suppleret med erfaring fra teknisk salg. Vi ser gerne, at du har erfaring fra en produktionsvirksomhed og derfor kender samspillet på tværs af organisationen. Din erfaring dækker alle til internt salg typisk hørende opgaver herunder tilbudsudarbejdelse, ordrebehandling og så videre. Stillingen har et administrativt fokus, og derfor er det vigtigt, at du er dygtig til de administrative opgaver, kan skabe struktur og styre detaljer, samt er effektiv i brugen af dine IT-værktøjer herunder Microsoft 365 og NAV. Tysk og engelsk skriftligt og mundtligt på højt niveau er et krav.

Du har vist dig som en proaktiv og stærkt kommunikerende supporter, der tænker samarbejde og går langt for at sikre fælles succes. Som person er du derfor udadvendt og relationsskabende. Du har en positiv og engageret tilgang til arbejdet og har evnen til at få andre til at arbejde for og med dig. Vi søger således efter en person, der med afsæt i en udadvendt kommunikativ personlighed, har forståelsen for vigtigheden og motivationen for at arbejde med de administrative dele af jobbet.

Priess tilbyder
Du tilbydes en spændende stilling i et uformelt miljø, der arbejder målrettet på at optimere virksomheden og klargøre den til kraftig vækst. Væksten er baseret på løsninger til den grønne omstilling, og du kommer derfor til at arbejde for en mere bæredygtig verden. Du får en nøglerolle med plads til løbende udvikling, og bliver en del af et miljø, hvor ”det vi siger – er det vi gør”. Dermed kan du også se frem til at blive europamester sammen med dine kollegaer, når målene er indfriet. Priess tilbyder kantine- og frugtordning, tand- og sundhedsforsikring og en aktiv personaleforening.

Priess A/S er Danmarks førende leverandør af et bredt spekter af produkter til drikkevand, spildevand, fjernvarme, bredbånd, forsyning mv. Løsningerne kan f.eks. være teknikhuse til digital infrastruktur og transformerstationer til solcelle- og vindmølleparker. Der beskæftiges i dag ca. 200 medarbejdere, og virksomheden er i fortsat stærk vækst. Læs mere på priess.dk

Vi ser frem til at modtage din ansøgning!

Der er ingen ansøgningsfrist og ansøgningerne behandles løbende.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Vinderup.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger
  • Vinderup

Lignende jobs

  • Sælger i Nordjylland

    For SICK A/S søges en stærk engageret Teknisk/Kommerciel profil med et godt fundament indenfor automation, systemintegration, samt god indsigt i Vision løsninger. Din hovedopgave vil være at styrk..
    • Sælger
    • Nordjylland
    Få mere info
  • Sælger i Aalborg

    Bor du i det nordlige Jylland? Er du en passioneret og udadvendt salgskonsulent? Mestrer du at åbne døre og lukke aftaler? Ved noget om varmepumper? Ønsker du stærk intern salgssupport? Så er du de..
    • Sælger
    • Aalborg
    Få mere info
  • Sælger i Vinderup

    Vil du sælge unikke egenudviklede energisystemer, der er markedsførende på sit område, og som hjælper fjernvarmeværker og forsyningsselskaber med at optimere output til forbrugerne? Vil du bidrage .
    • Sælger
    • Vinderup
    Få mere info
  • Sælger (elev) i Frederikshavn

    Du er velkommen til at kontakte Jannik Jeppesen på telefon[xxxxx]for yderligere oplysninger.
    • Sælger
    • Frederikshavn
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sælgere i Vinderup

Herunder ser du udviklingen i udbudte sælger i Vinderup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sælgere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sælgere over tid

Dato Alle jobs som sælgere
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1
4. april 2024 1
3. april 2024 1
2. april 2024 1
1. april 2024 1
31. marts 2024 1
30. marts 2024 1
29. marts 2024 1
28. marts 2024 1
27. marts 2024 1
26. marts 2024 1