Rekrutteringsfirma

Teknisk chef til Haarup Maskinfabrik

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Silkeborg

Faglig stærk Teknisk chefmed solid ledelseserfaring søges til Haarup Maskinfabrik


Har du teknisk forståelse, så du kan overtage ansvaret for driften af vores tegnestue? Er du god til at planlægge og varetage den daglige ledelse af en afdeling? Trives du i et job, hvor du tager ejerskab? Kan du være med til at sætte skub i digitaliseringen? Så kunne du muligvis være den chef, som vi står og mangler.


Hos Haarup Maskinfabrik er der sket meget de seneste år, og vi har store ambitioner om at fortsætte vores udvikling. Vi søger derfor en Teknisk chef.

Udvikling, teknik og produktion under samme tag
Stillingen byder på alsidige og spændende opgaver, hvor du får det overordnede ansvar for hele afdelingen på 17 medarbejdere, heriblandt projektledere, tekniske designere og ingeniører. Du får direkte reference til direktøren og ejeren af virksomheden.

I hovedtræk vil du være ansvarlig for alle medarbejderne, samtidig med at du er teknisk ansvarlig for alle eksisterende produkter, herunder den tekniske afvikling af projekterne. Det betyder, at du kommer til at arbejde tæt sammen med produktionen og salgsafdelingen. Det er din opgave at styre og planlægge medarbejdernes tid og arbejdsopgaver – så vi sikrer, at vi lever op til vores kvalitet og samtidig opnår fuld effektivitet, og vi er sikre på at medarbejderne får gode, indholdsrige og produktive arbejdsdage.

Opsummeret vil dine ansvarsområder være i form af:

  • Ledelsesansvaret for hele afdelingen
  • Overordnet planlægning af projekter
  • Evaluering af projekter
  • Opdatering og vedligeholdelse af tegneprogrammer og ERP-system
  • Medarbejdersamtaler, lønsamtaler og planlægning af videreuddannelse
  • Ansættelsesforhold (oftest i samråd med direktøren)
  • Ansvaret for al teknisk dokumentation


Du ser optimeringsmuligheder og har et blik for detaljen
Med en uddannelse som maskiningeniør, bygningsingeniør eller lignende, ser vi gerne, at du har erfaring med projektafvikling og gerne design og dimensionering af maskiner og/eller procesanlæg. Måske har du allerede en god forståelse for, hvordan tingene fungerer i en ordreproducerende virksomhed – så ansvaret trygt kan overlades til dig. Det er vigtigt, du har erfaring med god ledelse. Det kan være, du tidligere har arbejdet som leder i byggebranchen eller i en ordreproducerende virksomhed.

Du er stærk i din kommunikation og er god til at formulere dig både skriftligt og mundtligt. Samtidig taler du flydende engelsk, og hvis du kan tysk, er det en klar fordel, men ikke et krav.

Din personlighed bærer præg af en omhyggelig tilgang til arbejdsopgaver, hvor du naturligt tager ejerskab, for at sikre en stabil drift og en god stemning i afdelingen. Med din gode forretningsforståelse og dit gode overblik har du en naturlig evne til at planlægge og styre arbejdsopgaver og tid mest effektivt, så vi kontinuerligt er effektive i vores måde at arbejde på. Du er ydmyg og har kun fokus på at optimere, der hvor det giver mening.

Det fællesskab du bliver en del af
Du bliver en del af en virksomhed, hvor vi hjælper hinanden og lykkes sammen. Der er gode muligheder for at udvikle sig i takt med at organisationen bliver større, og vi lytter gerne, når du har forslag til, hvordan vi forbedre opgaver og strukturer.

Er jobbet som Teknisk chef konstrueret til dig?
Så tøv ikke med at søge jobbet. Det er meget vigtigt for os at vide, hvad der motiverer dig til at søge stillingen. Derfor ser vi gerne at du i dit motiverede CV skriver, hvorfor du er motiveret for at søge stillingen og hvordan dine kompetencer kan komme i spil i denne rolle. Du søger jobbet via linket, hvor du kan uploade dit motiverede CV. Vi får hjælp af Konsulenthuset ballisager til rekrutteringen. Hvis du har spørgsmål til stillingen, som ikke er blevet besvaret, er du velkommen til at kontakte Seniorkonsulent Hans Erik Elley på tlf. 30 63 85 03.

Vi glæder os til at høre fra dig.



Om Haarup Maskinfabrik A/S
Haarup Maskinfabrik A/S blev grundlagt i 1964 og projekterer, fremstiller og sælger komplette doserings- og blandeanlæg til betonindustrien i Europa, Nordamerika og Australien. Vi har egen produktion på vores fabrik i Haarup lidt uden for Silkeborg og er kvalitetsmæssigt førende inden for betonindustrien.

Virksomheden har salg, udvikling, teknik og produktion under samme tag, hvilket er med til at vedligeholde firmaets know how omkring konstruktion af maskiner. Det er samtidig med til at sikre en hurtigere og mere fleksibel levering samt høj kvalitet.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Driftsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Silkeborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Driftsleder
  • Silkeborg

Lignende jobs

  • Driftsleder i Herning

    Vedligeholdelseschef For vores samarbejdspartner, en produktionsvirksomhed i den sydlige del af Herning Kommune, søger vi en vedligeholdelseschef. Vi søger en person der har erfaring med ve..
    • Driftsleder
    • Herning
    Få mere info
  • Driftsleder i Midtjylland

    Driftsleder/servicechefVil du have en bred og selvstændig ledelsesopgave, hvor du både får kundekontakt, personaleledelse, planlægning og økonomistyring?Afdelingen fungerer stabilt, og virks..
    • Driftsleder
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Driftsleder i Skive

    Vil du stå i spidsen for Skive Vands driftsafdeling for drikkevand? Har du en relevant teknisk baggrund og er en naturlig leder? Er du god til at samarbejde med både kollegaer, myndigheder og..
    • Driftsleder
    • Skive
    Få mere info
  • Driftsleder i Viborg

    Virksomhedsbeskrivelse: [xxxxx] er en dynamisk virksomhed, der siden 2019 har specialiseret sig i at lave kaffe, pandekager og is til en bred vifte af arrangementer landet over. Vi blive..
    • Driftsleder
    • Viborg
    Få mere info