Praktikant med teknisk flair

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hillerød

Leder du efter et spændende praktikophold til at supplere dine studier? Er du en ambitiøs og højt ydende studerende, der leder efter en mulighed for at udfordre dig selv i et dynamisk produktionsmiljø? Så er du muligvis vores nye kollega i AP Support & Formulation, hvor du får mulighed for at arbejde sammen med erfarne kolleger i efteråret 2023. Om stillingen
Du vil blive en del af et teknisk dygtigt team, som er ansvarlige for at produktionsudstyret er i vedligeholdt og valideret stand, og derved klar til at producere insulin til vores patienter 24/7. Du vil få ansvaret for hovedopgaver med fokus på at problemløse tekniske udfordringer, designe og re-designe udstyr med fokus på sikkerhed og ydeevne i produktionen. Vi kan tilbyde dig et udfordrende praktikophold, hvor ingen dage ligner hinanden og hvor du anvender og udvikler dine tekniske kompetencer sammen med fagligt stærke kollegaer.
Praktik detaljer
  • Periode: 6 Måneder
  • Start: aug/sep 2023
  • Type: Praktikopholdet kan dække 6 måneders ren praktisk erfaring eller en kombination af speciale og praktisk erfaring.
  • Timer: Fuldtid 37 timer om ugen. Der vil være en lille mulighed for at arbejde hjemmefra – det meste af arbejdet vil dog være på sitet. Herudover får du hos Novo Nordisk fleksibilitet i forhold til at prioritere dine eksamener og opgaver efter behov.
  • Løn: 12.000 kr., hvis dit uddannelsesforløb tillader det.
  • Såfremt praktikken forløber gensidigt tilfredsstillende, kan der være mulighed for ansættelse efterfølgende. Kvalifikationer
    Vi søger en ”best in class” studerende med stærk teknisk baggrund, som ønsker at udvikle sine faglige kompetencer kombineret med praktisk viden.
  • Stærk analytisk tankegang og god til at kombinere dine kvalitative og kvantitative færdigheder.
  • Organiseret og i stand til at kommunikere klart og præcist med forskellige interessenter.
  • Stærk arbejdsmoral og trives i et travlt arbejdsmiljø, hvor du er i stand til at bringe en "can-do" holdning.
  • Mål- og ansvarsbevidst, initiativrig, nysgerrig og relations skabende.
  • Vedholdende i din opgaveløsning, i det du ser muligheder frem for begrænsninger.
  • Motiveret af at bruge din faglige viden til at løse konkrete udfordringer.
  • Flair for it- og softwareimplementering vil betragtes som et aktiv.
  • Kan begå dig på dansk og engelsk, både mundtligt og skriftligt.
  • Om afdelingen
    Formulation & AP Support er en del af vores nye fyldefabrik i Injectable Finished Products (IFP) i Hillerød, som netop er begyndt at levere de første Penfill® til diabetikere i såvel ind- som udland. Vi er et team af engagerede operatører, håndværkere og supportere, som er ansvarlige for at forsyne vores fyldelinjer med produkt, materialer og primær emballage. Vi arbejder tæt sammen, både på tværs af faggrænser og afdelinger for at levere med et meget højt kvalitetsniveau til vores patienter. Derudover har vi mange spændende optimerings-projekter, både tekniske og procesrelaterede i gang, og vi søger derfor endnu en engageret og kompetent kollega, der brænder for at bidrage til at vores produktionsudstyr der er blandt det bedste i verden. Om Novo Nordisk
    I Novo Nordisk er det dine evner, dit engagement og dine ambitioner, der hjælper os med at forbedre mange menneskers liv. Vi tilbyder dig muligheden for at arbejde sammen med talentfulde kolleger, og vi tilbyder dig en lang række muligheder for professionel og personlig udvikling.
    Tjekliste ved ansøgning
    • Beskriv venligst din motivation, interesseområder, og hvornår du dimitterer.
    • Upload venligst dine eksamensbeviser, samt eksamensresultater. Kontakt
    Vil du vide mere om stillingen, så kontakt teamleder Sophia Aman Raza på mail [email protected]. Ansøgningsfrist
    14. maj 2023
    Du behøver ikke at uploade en ansøgning, når du søger. I stedet vil vi bede dig om at inkludere et par linjer om din motivation i dit CV. Vi vil også bede dig om ikke at indsætte et foto i dit CV, da det hælper os til en bedre og mere fair proces. Vi forpligter os til en inkluderende rekrutteringsproces og lige muligheder for alle vores jobansøgere. Hos Novo Nordisk erkender vi, at det ikke længere er godt nok at stræbe efter at være den bedste virksomhed i verden. Vi er nødt til at stræbe efter at være den bedste virksomhed for verden. Og vi ved, at dette kun er muligt med talentfulde medarbejdere, der bidrager med forskellige perspektiver, baggrunde og kulturer. Vi forpligter os derfor til at skabe en inkluderende kultur, der fejrer den mangfoldighed vores medarbejdere repræsenterer, patienterne, og de samfund vi opererer i. Sammen ændrer vi liv.


    Information og data

    Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

    Arbejdsstedet er beliggende i Hillerød.

    Jobbet er oprettet på vores service den 27.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

    Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
    • Administrativ medarbejder
    • Hillerød

    Lignende jobs

    Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Hillerød

    Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Hillerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

    Se flere statistikker her:
    Statistik over udbudte administrative medarbejdere over tid

    Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
    23. april 2024 4
    22. april 2024 5
    21. april 2024 5
    20. april 2024 5
    19. april 2024 6
    18. april 2024 6
    17. april 2024 6
    16. april 2024 6
    15. april 2024 6
    14. april 2024 6
    13. april 2024 6
    12. april 2024 6
    11. april 2024 6
    10. april 2024 4
    9. april 2024 4
    8. april 2024 5
    7. april 2024 6
    6. april 2024 6
    5. april 2024 6
    4. april 2024 6
    3. april 2024 7
    2. april 2024 7
    1. april 2024 9
    31. marts 2024 8
    30. marts 2024 9
    29. marts 2024 9
    28. marts 2024 9
    27. marts 2024 10
    26. marts 2024 10
    25. marts 2024 7
    24. marts 2024 10