Tømrer-/ Snedkersvend søges

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hvidovre

Vi er en mellemstor Tømrer-Snedkervirkdomhed der har lokation på Avedøre holme i Hvidovre. Tæt på motorvejen. Vi har eksisteret i mere end 30 år. Og vi brænder for det vi laver. Vi er i alt 18 hvoraf de 4 er lærlinge.

Men nu søger vi 1 ny kollegaer.

Så... Har du hænderne skruet rigtigt på og kan genkende nogle af følgende nøgleord i dig selv: Kørekort(B), Forstår/taler og skriver dansk, er serviceminded, passioneret, selvtænkende, besider en god portion faglig stolthed, Gerne humor.. Om den så er god eller dårlig, har overblik... Blot for at nævne nogle. Og trænger du til nye udfordringer.

Så kan vi tilbyde: Gode kollegaer, højt til loftet med plads til forskellighed. En god stemning og fast arbejde med alsidige opgaver og løn efter kvalifikationer.

Vi udfører primært service/spjæld opgaver. Vi kører for almennyttig boligselskaber, ejerforeninger, andelsforeninger som medicinalfirmaer. Så det skal man selvfølgelig have en interesse for. Man kører umiddelbart selvstændigt. Alle opgaver får man på en app. Hvor også timeregistrering, KS m.m. noteres.

Men vi har også opgaver der kræver at I kører 2-3 kollegaer sammen. Og ofte kører I flere i samme afdeling, hvorfor mange aftaler at mødes til frokost.

Tiltrædelse hurtigst muligt eller efter aftale.

Har noget af ovenstående fanget din interesse. Eller ønsker du blot at vide mere, så send mig en mail eller giv os et kald - Tlf.nr. 36771960 Tirs.-Tors 7:30-15:30 Fre. 7:30-15:00 Mail: [email protected]

.Jeanette Andersen H.M. Træindustri ApS

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Tømrer/snedker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Hvidovre.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Tømrer/snedker
  • Hvidovre
  • Tirsdag den 22. august 2023

Lignende jobs