Tandplejer med lyst til ekstra timer og god indtjening - Godt Smil Odense C

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense

Kan du arbejde på fleksible tidspunkter garanterer vi en fyldt aftalebog


Så er chancen der. Vi har lang ventetid til vores tandplejere. Derfor søger vi nu DIG der har mulighed for at give en hånd med i ydertimerne eller weekenderne på vores fantastiske klinik i Odense C.


Vil du med på holdet?


Vi har brug for en tandplejer til sene eftermiddagstimer og/eller lørdage. Vi kan tilrettelægge timetal efter hvad der passer dig.

Opstart snarest .

Vi har en kanon klinik såvel fagligt som socialt og et tandplejerteam, der består af 5 erfarne behandlere der er gode både individuelt og som team. Men vi kan slet ikke nå alle patienter så, vi har brug for en eller flere tandplejere til at hjælpe i ydertimerne.

Vi tilbyder dig

  • En lærerig og udfordrende hverdag med fuld aftalebog
  • Sparring og samvær med fagligt kompetente kollegaer
  • En topmoderne arbejdsplads med det nyeste digitale udstyr, i store og lyse lokale

På sigt mulighed for en fuldtidsstilling.

Vi kan både bruge dig som har meget erfaring og dig som er mere ny som tandplejer. Det afgørende er at du har lyst til at være en del af en klinik, hvor vi har det godt med hinanden og er fagligt ambitiøse på patienternes vegne. Selv om du ikke er hos os fuld tid så skal vi nok sørge for at du bliver en fuldt integreret del af vort team.

Fokus på patienterne og behandlingerne

I Godt Smil har vi en hverdag hvor IT, patientbooking og de praktiske ting på klinikken fungerer. Det betyder, at du alene skal koncentrere dig om dine patienter og deres behandlinger. Du kan altså fokusere helt på det faglige.

For spørgsmål vedrørende stillingen, kontakt Area Manager Julie Rasmussen på email [email protected] eller tlf. 60 13 83 84.

Af hensyn til GDPR modtager vi ikke ansøgninger på mail. For at komme i betragtning bedes du derfor sende din ansøgning via stillingsopslaget på vores hjemmeside - ved at klikke på "SØG STILLINGEN"

Jeg håber at vi tales ved!



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Tandplejer og klinikassistent", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense

Jobbet er oprettet på vores service den 28.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Tandplejer og klinikassistent
  • Odense

Lignende jobs

  • Tandplejer og klinikassistent i Odense C

    Ønsker du dig en arbejdsplads, hvor du får de bedste forudsætninger for at udvikle dine faglige kompetencer, og hvor det faglige niveau og ikke mindst humøret er skyhøjt? Så er stillingen som tandp..
    • Tandplejer og klinikassistent
    • Odense C
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som tandplejere og klinikassistenter i Odense

Herunder ser du udviklingen i udbudte tandplejer og klinikassistent i Odense over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal tandplejere og klinikassistenter i Odense.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte tandplejere og klinikassistenter i Odense over tid

Dato Alle jobs som tandplejere og klinikassistenter
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 2
5. april 2024 2
4. april 2024 2
3. april 2024 2
2. april 2024 2
1. april 2024 2
31. marts 2024 2
30. marts 2024 2
29. marts 2024 2
28. marts 2024 2
27. marts 2024 2
26. marts 2024 2
25. marts 2024 2
24. marts 2024 2
23. marts 2024 2
22. marts 2024 2
21. marts 2024 3
20. marts 2024 3
19. marts 2024 3

Værd at vide når du søger job som tandplejer og klinikassistent i Odense

Uanset om du er nyuddannet eller har års erfaring bag dig, kan jobmarkedet i Odense byde på spændende muligheder inden for en lang række brancher. Fra innovative tech-startups til velrenommerede virksomheder og hyggelige lokale forretninger, er der noget for enhver smag og ambition.

Odense byder på et forfriskende alternativ til storbyens hektiske rytme, men det betyder ikke, at du skal gå på kompromis med mobiliteten. Byen tilbyder en række bekvemme og miljøvenlige transportmuligheder, der sikrer, at du effektivt kan nå frem til din destination, uanset om du er på vej til arbejde, skole, kulturarrangementer eller socialt samvær.

At flytte for et drømmejob kan være spændende, men kræver forberedelse.

Bydele i Odense 

Odense byder på en spændende blanding af kvarterer, hver med sin charme og atmosfære. Når du søger job, spiller dit valg af boligområde en rolle. Lad os dykke ned i nogle populære kvarterer og se, hvordan de relaterer til jobmuligheder:

Centrum: Det pulserende hjerte af Odense byder på masser af shopping, kultur og cafeliv. Her finder du virksomheder inden for handel, service, finans og kulturinstitutioner. Boligpriserne er højere, men du er tæt på arbejdspladsen og byens attraktioner.

Frederiksbjerg: Et hipt og ungt kvarter med masser af studerende og kreative sjæle. Her finder du tech-startups, designvirksomheder og innovative kontorfællesskaber. Boligudbuddet er blandet, og der er god forbindelse til centrum.

Tufteparken: Familievenligt område med grønne områder og gode skoler. Her finder du store virksomheder inden for fødevareproduktion og logistik. Boligerne er generelt rolige og familievenlige.

Bolbro: Et multikulturelt kvarter med billigere boliger og et internationalt miljø. Her finder du mindre virksomheder inden for forskellige brancher. Området er under udvikling, så jobmulighederne kan vokse i fremtiden.

Dalum: Idyllisk forstad tæt på motorvej og natur. Her finder du store virksomheder inden for industri og logistik. Boligpriserne er lavere, men transport til arbejdspladsen kan være nødvendigt.

Hjørring: Familievenligt område med gode skoler og fritidsaktiviteter. Her finder du både mindre virksomheder og filialer af større koncerner. Boligerne er rolige og familievenlige.

Munkebjerg: Et historisk kvarter med brostensgader og hyggelige cafeer. Her finder du kreative virksomheder, kontorfællesskaber og kulturinstitutioner. Boligpriserne er høje, men du er tæt på centrum og grønne områder.

Mere information om Odense 

Hvis du er på udkig efter et job i Odense, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om Odense, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om Odense i denne guide: Odense: Din guide til jobmuligheder, transport og bydele.