IT Procurement & Contract Manager til [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Fyn

Vil du være med til at skabe en endnu mere professionel Procurement afdeling i GF Forsikring og være en vigtig aktør i en forestående IT-transformation? Og har du erfaring med leverandør- og kontraktstyring inden for IT-området og de juridiske aspekter ved kontraktindgåelse? Så er du helt sikkert vores nye kollega.

Du skal med på vores spændende rejse

GF Forsikring ser ind i en større og langvarig transformation på IT-området, hvor Procurement afdelingen har en vigtig rolle i forhold til indkøb samt håndtering og styring af IT-kontrakter. Vi er to engagerede medarbejdere i afdelingen, der håndterer indkøb på tværs af organisationen – og vi har brug for dig i vores team, der kan supplere vores viden særligt inden for IT og jura.

Du får en central rolle, hvor din hovedopgave er indgåelse og opfølgning på IT-kontrakter. Du skal håndtere og udvikle samarbejdet med relevante leverandører samt forhandle priser og udfordre efter behov. Desuden skal du være opsøgende i forhold til interne interessenter i IT-afdelingen og sørge for en tæt dialog, hvor I sparrer med og udfordrer hinanden forud for indkøb og indgåelse af kontrakter. Herudover er du vores nøgleperson i afdelingen i forhold til at sikre, at vi overholder juridiske inkl. regulatoriske krav.

Du kommer med på en spændende rejse i afdelingen, hvor målet er at videreudvikle indkøbsfunktionen med udgangspunkt i et strategisk fokus, således vi bliver endnu mere professionelle.

Du har analytisk blik og er god til at skabe relationer

Vi forventer, at du

  • har min. 3 års erfaring med IT procurement og contract management
  • har en relevant videregående uddannelse (gerne cand.merc. (jur.)/cand.jur. )
  • har en god forretningsforståelse og et kommercielt mindset, og du motiveres af at skabe værdi for IT-forretningen gennem effektiv kontraktstyring
  • har gode forhandlingsevner og en faglig og personlig ballast, der giver dig mod til at udfordre
  • er analytisk, struktureret, løsningsorienteret og har sans for detaljer
  • er proaktiv og skaber let relationer både i forhold til kolleger og direktører
  • udviser engagement og har en positiv indstilling

Du får et meningsfyldt arbejdsliv med gode kolleger

Du får en spændende og udviklende stilling i et succesfuldt og medlemsejet dansk forsikringsselskab, der ser ind i en ny og spændende strategiperiode.

Du vil møde en uformel atmosfære, hvor faglig stolthed, frihed under ansvar og store muligheder for at præge egen hverdag, bliver blandet med et godt kollegialt sammenhold.

Der er fokus på din personlige og faglige udvikling, og du får rig mulighed for at udvikle og styrke dine kompetencer samt bidrage til at styrke GF’s konkurrenceevne og sikre overskud til GF’s medlemmer.

Vi har attraktive personalegoder: Forsikringer med rabat, en god virksomhedsbetalt pensionsordning, massageordning, løbeklub samt forskellige sociale arrangementer som fx fredagsbar og sommerfest. Vi har en lækker kantineordning, hvor du også kan købe take away til familien.

GF Forsikrings hovedkontor ligger i Odense og er nemt at komme til. Der er også mulighed for at arbejde hjemmefra og fra vores kontor ved Islands Brygge i København.

Vil du være en del af teamet?

Upload din ansøgning sammen med dit CV på linket nedenfor. Indkomne ansøgninger behandles løbende, og vi lukker processen, når vi har fundet den rigtige, så vent ikke for længe!

Vi samarbejder med Rekrutteringsgruppen ApS på denne stilling, og hvis du gerne vil vide mere om stillingen, så kontakt rekrutteringschef Peter Mogensen på [email protected]. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Vi glæder os til at høre fra dig!

--


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Produktchef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende på Fyn

Jobbet er oprettet på vores service den 28.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Produktchef
  • Fyn

Lignende jobs

  • Produktchef i Odense S

    The Quality Assurance and QMS Manager will play a pivotal role in ensuring the highest standards of quality and regulatory compliance in our medical device development processes. This position requ..
    • Produktchef
    • Odense S
    Få mere info
  • Produktchef på Fyn

    Vil du forme fremtiden i en dynamisk maskinfabrik?Vores kunde, en moderne maskinfabrik i Østjylland, søger netop nu en fabrikschef, der kan være med til at føre fabrikken til nye højder. Er det d..
    • Produktchef
    • Fyn
    Få mere info
  • Produktchef på Fyn

    Wingman til direktøren – Ledelse, effektivisering og udvikling – Landsdækkende byggeriJobbet Med reference til ejeren, i tæt samarbejde med ledergruppen og med udgangspunkt fra virksomheden, .
    • Produktchef
    • Fyn
    Få mere info
  • Produktchef i Odense S

    Your responsibilities will encompass facilitating scrum events, and orchestrating quality enhancements. By actively identifying and resolving obstacles, you'll pave the way for unparalleled success..
    • Produktchef
    • Odense S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som produktchef på Fyn

Herunder ser du udviklingen i udbudte produktchef i Fyn over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal produktchef i Fyn.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte produktchef i Fyn over tid

Dato Alle jobs som produktchef
24. april 2024 7
23. april 2024 9
22. april 2024 12
21. april 2024 8
20. april 2024 8
19. april 2024 8
18. april 2024 7
17. april 2024 7
16. april 2024 7
15. april 2024 7
14. april 2024 10
13. april 2024 10
12. april 2024 10
11. april 2024 11
10. april 2024 11
9. april 2024 11
8. april 2024 12
7. april 2024 12
6. april 2024 12
5. april 2024 12
4. april 2024 12
3. april 2024 12
2. april 2024 11
1. april 2024 11
31. marts 2024 11
30. marts 2024 12
29. marts 2024 12
28. marts 2024 12
27. marts 2024 12
26. marts 2024 12
25. marts 2024 9