Shell Nybrovej søger ny forretningschef

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kongens Lyngby

Forretningschef søges til travl Shell station.

Jobbeskrivelse

Har du leder-dna i blodet og motiveres du af, at være den der går forrest?

Så er det måske lige netop dig, vi står og mangler.

Som forretningschef er du ansvarlig for den daglige drift og personalet på stationen.

Det er dig, der har ansvaret for at du og dit personale i fællesskab, når jeres mål. Din kerneopgave er, at tilsikre at vores kunder altid får en oplevelse ud over det forventede, når de besøger vores station. Du er bevidst om, at dette kun lader sig gøre, ved konstant at have en finger på pulsen og være klar til at gå den ekstra mil, for at vi når i mål med dette. Du er typen der trives i, at navigere i en verden, hvor du er den der viser vejen og altid er det gode eksempel over for såvel dine ansatte som over for dine kollegaer på vores andre stationer. Du trives med at være den der har overblikket og beslutningskompetencen og være den der sætter kursen.

Din kerneopgave er, at tilsikre en stabil drift og hele tiden have skarpt fokus på de opsatte salgsmål og budgetter for butikken. Ydermere er du, naturligt, en stor del af stationens ansigt udadtil og du sørger altid for at vores høje standarter og gode service leveres med et smil til vores kunder.

Din succes som Forretningschef hos os, kræver først og fremmest, at du har et stort overblik og evnen til at kunne håndtere mange forskellige opgaver. Du god til at se fremad og være på forkant med tingene. Du er idérig og formår, at se mulighederne frem for begrænsningerne.

Du er omstillingsparat og du trives i hverdag hvor det går stærkt og hvor to dage sjældent er ens. Du er ærekær omkring dit arbejde og er driver din station, som var det din egen.

Vi kan tilbyde dig et job, hvor der er højt til loftet og store muligheder for personlig udvikling. Har du ambitionerne og evnerne, så vil du få muligheden for at være i en koncern der værner om at opdyrke og udvikle på de talenter vi har i vores fold.

Vi søger for, at du bliver godt klædt på til jobbet som forretningschef hos os, og at du løbende får udviklet dine kompetencer.

Vi ser meget gerne, at du har nogle års erfaring fra en tilsvarende stilling, og er helt hjemme i butiksdrift med alt hvad dette indebære, samt har den ledelsesmæssige erfaring, et job som dette kræver.

Straffeattest skal fremvises.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Butikschef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Kongens Lyngby.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Butikschef
  • Kongens Lyngby
  • Fredag den 23. juni 2023

Lignende jobs

  • Butikschef i Helsinge

    Sjælden mulighed for at blive en del af [xxxxx] og herre i eget hus!Er du en erfaren ejendomsmægler med ambitioner om at lede? Brænder du for at motivere medarbejdere til at yde deres bedste? S..
    • Butikschef
    • Helsinge
    Få mere info
  • Butikschef i Kongens Lyngby

    FirmabeskrivelseEr du klar til at motivere dit team i samarbejde med din Store Manager? Kan du sikre, at teamet har masser af Sales Attitude og altid yder Danmarks bedste kundeservice? Og trives du..
    • Butikschef
    • Kongens Lyngby
    Få mere info
  • Butikschef (elev) i Hillerød

    FirmabeskrivelseVil du uddanne og udvikle dig selv? Drømmer du om at stå i spidsen for din egen butik inden for 10 måneder? Og er du klar til at kickstarte din karriere via én af landets bedste led..
    • Butikschef
    • Hillerød
    Få mere info
  • Butikschef i Nærum

    Er du en motiverende og resultatskabende leder? Bliv en del af et stærkt brand og en succesfuld kæde, der er i rivende udvikling. Lige nu mangler vi dig til vores butik i NærumSom Store Manager..
    • Butikschef
    • Nærum
    Få mere info