Ernæringsassistentelev søges til - Botilbud Lunden

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

OM ARBEJDSPLADSEN


Brænder du for at lave sund mad og vil du gøre en forskel for vores beboere? Vi er et botilbud med 36 beboere i grønne omgivelser i Brøndby. Vi har køkkenhave og Brøndby skoven lige uden for døren. Vi er et mindre køkken med 3 kokke, 2 ernæringsassistenter og vi har en af beboerne ansat til at hjælpe os 3 dage om ugen. Vores ernæringsassistenter er begge tidligere elever og begge 2 fik guldmedaljer til svendeprøven. Vi har sølvmærke i økologi og arbejder bæredygtigt og med øje for at minimere madspild.

OM JOBBET


Elevens arbejde


Dine arbejdsopgaver vil spænde vidt hos os, alt fra smørrebrød, frokost anretninger, vegetariske retter, fine kager, gulvvask og opvask osv.

Forventninger til eleven


Vi forventer: * At du har bestået grundforløbet * At du er psykisk og fysisk robust * At du er rummelig * At du er pligtopfyldende og mødestabil * Godt humør * Stor interesse for faget

VI TILBYDER


Vi tilbyder: * Oplæring i det kolde køkken * Oplæring i det varme køkken * Stor frihed og medbestemmelse * Et spændende og lærerigt arbejdsmiljø * Sjove arrangementer * Mødetider mellem 7 - 19 alle ugens dage. Arbejdstiden vil for det meste være i dagstiden men der vil forekomme arbejde om aftenen, weekender og helligdage. * En læreplads som støtter dig hele vejen gennem uddannelsen Der er mulighed for at starte allerede i januar 2024

KONTAKT OG ANSØGNINGSFRIST


Hvis du er interesseret, så klik på 'søg stillingen' nederst for at sende din ansøgning. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Kontaktperson


Simone Foss, ernæringsassistent og elevansvarlig
[email protected]
Tlf.: 25883677

Addresse


Botilbud Lunden
brøndbyøstervej 156 a, 2605 brøndby

Ansøgningsfrist:


31-01-2024


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Diætist", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Jobbet er oprettet på vores service den 1.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Diætist