Rekrutteringsfirma

Electrical Service Technician

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nørresundby

Bergen Engines er en international virksomhed som producerer, bygger, installerer og vedligeholder medium speed diesel- og gasdrevne stempelmotorer til marine- og landbaserede applikationer. Foruden, leverer Bergen Engines også generatorsæt, modulære kraftværker og er partnere til komplette micro-grid kraftværksløsninger.Bergen Engines har med deres verdensførende motorer over 75 års erfaring med at servicerer, designe og fremstille motorer, og er i dag en af de førende leverandør af medium speed diesel- og gasmotorer. De kraftværksløsninger, som Bergen Engines tilbyder, er ideelle til grundlast, netunderstøttelse, og hybride systemer med batterier og vedvarende energikilder.Hos Bergen Engines er der et højt, kvalitetssikkert og fleksibelt serviceringsniveau igennem hele motorens livscyklus. Dette følges gennem overvågning via digitale løsninger og resulterer i, at tekniske problemer enten forudsiges og forhindres, eller hurtigt løses af det tekniske supportteam gennem fokuseret fejlfinding. Gennem deres store viden om produktion og vedligeholdelse af motorer, er der kendskab til kommende on-site opgaver to måneder frem, hvilket gør, at arbejdsdagen vil være præget af en vis forudsigelighed.Til at styrke teamet søges der nu en moden og selvstændigElectrical Service TechnicianRådgivning – Rejsearbejde – International virksomhedDu er struktureret og du ønsker at tage en aktiv rolle, hvor du kan anvende og videregive din tekniske viden og erfaring indenfor PLC-styring og elektronik. Du bliver en del af en global virksomhed med et stort fokus på et højt og kvalitetsfuldt serviceringsniveau, hvor der sættes en stor ære i det arbejde, der udføres. Du får 17 professionelle og selvkørende kollegaer, som du kommer til at arbejde tæt sammen med i forbindelse med rejsearbejde i ind- og udland, når der udføres servicering af eksisterende såvel som nye styringer og anlæg.Som en del af et stærkt og selvkørende team, og med reference til servicechefen, sikrer du planlægningen af kundebesøg samt rådgivning og support af kollegaer og kunder. Ansvarsområderne indebærer følgende:
Du bliver ansvarlig for servicering, fejlfinding, reparation, opgradering samt udskiftning af eksisterende styringer.
Du kommer til at udvikle, dokumentere og programmere software til nye opgraderingsløsninger.
Du indgår i serviceteamet, samt forestår bygning af tavleudvidelser og opgraderingsløsninger på el-værkstedet i Nørresundby.
Du overholder dokumentation, udarbejdelse og vedligeholdelse af motormanualer, nøgleskemaer og anden elektronisk dokumentation.
Du supporterer kunder, samt indgår og sparrer med serviceteamet omkring opstart af nye anlæg.
Du er på rejsearbejde i ind- og udland i forbindelse med servicering og vedligehold af eksisterende styringer og nye anlæg.
For at få succes i stillingen er det et krav, at du er uddannet som automationsteknolog, automatiktekniker eller lignende, som gør, at du besidder en teknisk forståelse og erfaring. Du har desuden erfaring med PLC styring og elektronik fra en lignende stilling, hvorigennem du blandt andet også har erhvervet dig erfaringen med servicering, fejlfinding og dokumentering. Derudover, har du kendskab til Siemens S7 300, Siemens S7 1500 og Wago I/O system 750, og det er en væsentlig fordel, hvis du har motorviden.Som person er du systematisk og logisk i din arbejdsstilgang, og du formår at overholde dine deadlines, og samtidig have flere bolde i luften i forbindelse med planlægning af kundebesøg og dokumentering samt vedligeholdelse af motormanualer.Er du den nye Electrical Service Technician, vi søger til Bergen Engines? Så skynd dig at uploade din ansøgning og CV. For yderligere information om stillingen kan henvendelse rettes til Sensu A/S, Steffen Berg Bendtsen på +45 27 84 21 84Vi opfordrer dig til at søge snarest, da vi behandler ansøgningerne løbende.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "IT-supporter", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Nørresundby.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • IT-supporter
  • Nørresundby

Lignende jobs

  • It-supporter (elev) i Aalborg

    Har du et veludviklet servicegen og motiveres du af at yde support af høj kvalitet? Trives du i en stilling, hvor du bringer din udadvendte personlighed i spil og har en bred kontaktflade i hele or..
    • IT-supporter
    • Aalborg
    Få mere info
  • It-supporter i Aalborg SV

    Brænder du for at arbejde med Apple Produkter som Macbooks, Imac, IPhone og Ipad? Så er du måske vores nye Apple certificeret tekniker Vi har forrygende travlt derfor har du nu muligheden f..
    • IT-supporter
    • Aalborg SV
    Få mere info
  • It-supporter i Aalborg

    [xxxxx] søger en Business Intelligence -udvikler med viden om data- og procesanalyse. Brænder du for at arbejde med data og motiveres du af at understøtte ledelsesprioriteringer ud fra..
    • IT-supporter
    • Aalborg
    Få mere info
  • It-supporter (elev) i Aars

    IT-supporter søges til organisation/virksomhed i 9600 Aars
    • IT-supporter
    • Aars
    Få mere info