Rekrutteringsfirma

Mechanical Service Technician

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Sydjylland

Bergen Engines er en international virksomhed som producerer, bygger, installerer og vedligeholder medium speed diesel- og gasdrevne stempelmotorer til marine- og landbaserede applikationer. Foruden, leverer Bergen Engines også generatorsæt, modulære kraftværker og er partnere til komplette micro-grid kraftværksløsninger.
Bergen Engines har med deres verdensførende motorer over 75 års erfaring med at servicerer, designe og fremstille motorer, og er i dag en af de førende leverandører af medium speed diesel- og gasmotorer. De kraftværksløsninger, som Bergen Engines tilbyder, er ideelle til grundlast, netunderstøttelse, og hybride systemer med batterier og vedvarende energikilder.
Hos Bergen Engines er der et højt, kvalitetssikkert og fleksibelt serviceringsniveau igennem hele motorens livscyklus. Dette følges gennem overvågning via digitale løsninger og resulterer i, at tekniske problemer enten forudsiges og forhindres, eller hurtigt løses af det tekniske supportteam gennem fokuseret fejlfinding. Gennem deres store viden om produktion og vedligeholdelse af motorer, er der kendskab til kommende on-site opgaver to måneder frem, hvilket gør, at arbejdsdagen vil være præget af en vis forudsigelighed.
Til at styrke teamet søges der nu en selvstændig
Mechanical Service TechnicianSkibsmontør – Rejsearbejde – International virksomhed
Brænder du for at yde kvalitets service, hvor du kan anvende din tekniske viden og erfaring? Som den nye Mechanical Service Technician for du en alsidig og fleksibel hverdag, hvor arbejdsopgaverne enten udføres on-site i Danmark eller on-site i udlandet. Hos Bergen Engines blive du en del af et selvkørende team, som ligger en stor ære i det arbejde de udfører on-site og på kontoret.
Du kommer til at indgå i en stærk og selvstændig kollegagruppe, hvor du får reference til servicekoordinatoren, som du sammen med får koordineret dine kørsler. Derudover medfølger følgende ansvarsområder:
Du bliver ansvarlig for at udføre servicering, vedligehold, opgradering, fejlfinding og reparation af store motor-generator anlæg.
Rejsearbejde i ind- og udland i forbindelse med servicering og vedligeholde.

For at få succes i stillingen er det en klar fordel, at du er uddannet som skibsmontør eller lignende. Det vigtigste er dog, at du har erfaring med servicering og reparation af store motorer, og at du besidder en teknisk viden og erfaring. Du trives med rejsearbejde, hvor du er har tilegnet dig erfaring og viden inden for servicering, fejlfinding og reparation af eksisterende motorer.
Som person er du serviceminded, og du er selvkørende og selvstændig i dit arbejde. Når du arbejder, sætter du en ære i at sikre, at din udførte servicering er i topkvalitet, og at du, gennem en struktureret og logisk tilgang til arbejdsprocessen, får identificeret eventuelle fejl i motoren. Du drives af at have en fleksibel og forudsigelig arbejdsdag, og du er klar til at køre, når der er behov for reparationer.
Er du den nye Mechanical Service Technician, vi søger til Bergen Engines? Så skynd dig at uploade din ansøgning og CV. Vi opfordrer alle til at ansøge uanset køn, seksualitet, etnicitet, alder og religion. For yderligere information om stillingen kan henvendelse rettes til Sensu A/S, Steffen Berg Bendtsen på +45 27 84 21 84Vi opfordrer dig til at søge snarest, da vi behandler ansøgningerne løbende.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "IT-supporter", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Sydjylland

Jobbet er oprettet på vores service den 3.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • IT-supporter
  • Sydjylland

Lignende jobs

  • It-supporter (studiejob) i Sydjylland

    Kickstart-AcademyI dette studiejob bliver du en del af et pre-graduate forløb, hvor du som studerende på sidste år af din kandidat indtræder i et Kickstart-Academy med ambition om fuldtidsansættels..
    • IT-supporter
    • Sydjylland
    Få mere info
  • It-supporter i Esbjerg

    Om virksomheden HYTOR Group er en førende virksomhed indenfor værktøjsløsninger til krævende brancher, samt hydraulik, pneumatik og proces. De søger en dygtig Service Tekniker til at styrk..
    • IT-supporter
    • Esbjerg
    Få mere info
  • It-supporter (elev) i Fredericia

    Er du klar til at kickstarte din karriere som IT-Supportelev og blive vores nye IT-helt?Kan du lide at arbejde med den nye teknologi?Kan du lide at yde god service og have kontakt til brugerne?.
    • IT-supporter
    • Fredericia
    Få mere info
  • It-supporter (elev) i Vejle

    IT-supporter søges til organisation/virksomhed i 7100 Vejle
    • IT-supporter
    • Vejle
    Få mere info