Mobilitetsrådgiver

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - Aalborg

Kan du se lyset i, at vi rejser sammen?

NT søger Mobilitetsrådgiver

Som rådgiver i Nordjyllands Trafikselskab (NT) bistår du vores ejere, de nordjyske kommuner og Region Nordjylland, med at sikre, at den kollektive mobilitet er et attraktivt tilbud.

NT er et selskab i udvikling, hvor afdelingerne arbejder tæt sammen for at være Danmarks bedste mobilitetsselskab. Vi arbejder målrettet på at gøre nordjyderne mere mobile ved at tilbyde en bred vifte af transportformer. Udover de traditionelle transportformer som bus og tog, så tilbyder NT også Plustur, Flextur og samarbejder om samkørsel, løbehjul mv. Det gør vi, fordi vi er drevet af vores kunders behov, deres ønsker til transport og fordi vi gerne vil bidrage til et grønnere Nordjylland.

Du identificerer i tæt samarbejde med NT’s ejere behovet for mobilitet og sikrer, at vi får aftaler og bestilte løsninger implementeret. Du rådgiver professionelt om sammenhængende mobilitetsløsninger og navigerer sikkert gennem det politiske virke. Alt dette i tæt samarbejde med NT’s øvrige rådgivere, projektledere og fagspecialister.

Dine primære arbejdsopgaver:
  • Proaktiv kommunikation og rådgivning af ejerne om alle NT’s mobilitetsprodukter, herunder de systemer som understøtter brug og administration af produkterne før, under og efter rejsen.
  • Håndtering og koordinering af tværgående opgaver med relation til vores ejere samt deltagelse i projektarbejde.
  • Bidrage til udviklingen af alle NT’s mobilitetsprodukter i tæt dialog med NT’s samarbejdspartnere, som favner kunder, mobilitetsudbydere, entreprenører, chauffører, kommuner, region, stat og øvrige trafikselskaber.


Hvem er du?
Du har mod, helhedssyn og flair for at koordinere. Din evne til at sætte dig i andres sted er afgørende, når du skal koordinere mellem forskellige interesser og niveauer i en organisation.

Vi forestiller os, at du har en relevant videregående uddannelse som fx ingeniør, arkitekt, landinspektør eller lignende, så dit planlægningsmæssige fundament er på plads. Kendskab til kollektiv trafik og mobilitet er et plus, men ingen betingelse.

Vi lægger vægt på, at
  • Du er proaktiv, tillidsvækkende og god til at få parterne i dialog og til at samarbejde
  • Du sikrer, at der er sammenhæng mellem opgaverne ved at være opsøgende og sikre vidensdeling på tværs af organisationen og med eksterne interessenter og styrer opgaverne sikkert i mål
  • Du er en stærk kommunikator også gerne visuelt
  • Du værdsætter at skabe gode relationer til dine kollegaer og samarbejdspartnere og formår at motivere både dig selv og andre
  • Du har en kreativ og innovativ tilgang til dit arbejde og ynder at udfordre plejer


NT tilbyder
NT bor i et nyt og attraktivt kontormiljø i Aalborg i hjertet af byens og regionens store trafikknudepunkt. Vi tilbyder gode arbejdsvilkår og har gode rammer for trivsel og udvikling. Vigtige elementer ift. at sikre, at vi går glade til og fra arbejde.

Som mobilitetsrådgiver bliver du en del af teamet Rådgivning og projekt bestående af 8 engagerede og kompetente kolleger. Vi arbejder med afsæt i, at vi vil gøre en forskel, vi vil ikke gøre det sværere end det er, og vi udfordrer rigtigt gerne plejer. Du kan med andre ord forvente at blive en del af en organisation med ambitioner og masser af muligheder for både faglig og personlig udvikling. Vi har en uhøjtidelig omgangstone og et godt arbejdsmiljø, hvor vi vægter det gode samarbejde på tværs af huset højt.

Kontakt, ansøgning mv.
Stillingen er på 37 timer pr. uge med tiltrædelse pr. 15. august 2023. Stillingen er indtil videre tidsbegrænset til 1 år. Løn og ansættelsesforhold ift. gældende overenskomst med KL med mulighed for forhandling.

Hvis du kan se dig selv som mobilitetsrådgiver hos en af Nordjyllands bedste arbejdspladser, så upload din ansøgning med relevante bilag på vores hjemmeside https://www.nordjyllandstrafikselskab.dk/om-nt/job snarest mulig og senest den 31. maj 2023. Vi forventer at holde første samtalerunde den 12. juni.

Vil du vide mere om stillingen, så kontakt gerne afdelingschef, Signe Klintgaard Korać på tlf. 40 63 03 74 eller [email protected]. Du er også velkommen til at besøge os på NordjyllandsTrafikselskab.dk

Bemærk at NT har røgfri arbejdstid. Det betyder, at vi ikke ryger i arbejdstiden – hverken ude eller inde.

Om NT
Nordjyllands Trafikselskab (NT) står for den kollektive trafik i Nordjylland på vegne af de 11 nordjyske kommuner og Region Nordjylland. Vi er ca. 150 vognmænd og operatører, 2.500 chauffører, 70 lokoførere og 100 administrative medarbejdere, der betjener mere end 25 millioner årlige passagerer i busser, tog og flextrafik.

NT binder Nordjylland sammen ved at skabe sammenhæng og gøre det så let, enkelt og miljørigtigt som muligt at komme til og fra arbejde, uddannelse, fornøjelser og hinanden med traditionelle kollektive transportformer som bus, tog og flextrafik i kombination med nye moderne transportformer som privat samkørsel, delecykler og lignende.

NT vil tiltrække flere kunder til vores busser, tog og flextrafik gennem smartere og bedre løsninger, som gør det let og enkelt at navigere i vores tilbud og services. Vores mål er at få så mange nordjyder som muligt til at rejse sammen og se sig selv som en del af et ”mobilitetsfællesskab”, hvor alle bidrager til et mere mobilt, grønt og rent Nordjylland. Vi håber, at du vil være med.

Læs meget mere på www.nordjyllandstrafikselskab.dk.


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg

Jobbet er oprettet på vores service den 3.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • Aalborg
  • Onsdag den 31. maj 2023

Lignende jobs

  • Konsulent i Hele Danmark

    Would you like to be part of an ambitious and dynamic team in a leading international IT company? We are currently looking for a Senior Network Consultant, offering you the opportunity to join a te..
    • Konsulent
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Konsulent i Hele Danmark

    [xxxxx] er en international fremadstormende IT-virksomhed og en af verdens førende SAP-partnere. Vi beskæftiger os primært med rådgivning og implementering af SAP-systemer til..
    • Konsulent
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Konsulent i Hele Danmark

    MAKIRA Global Implementation Consultant Are you an experienced FI/MM professional looking for an exciting opportunity? We're seeking a skilled individual with at least 5 years of experience to..
    • Konsulent
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Konsulent i Hele Danmark

    Do you want to work abroad? Join our team of Danish Game Presenters and 1,000 colleagues from all over the world in Malta!As a Game Presenter, you host the game for Danish players from our high..
    • Konsulent
    • Hele Danmark
    Få mere info

Værd at vide når du søger job som konsulent i Aalborg

Drømmer du om at bo og arbejde i en pulserende by med charme og historie? Så kigger du måske mod Aalborg, også kendt som "Nordens Paris". Med et blomstrende erhvervsliv, en levende kulturscene og en fantastisk beliggenhed ved Limfjorden, er Aalborg et attraktivt sted for jobjagten.

Aalborgs erhvervsliv byder på en spændende blanding af tradition og innovation, hvilket afspejles i de største beskæftigelsessektorer. Mens byens maritime historie stadig spiller en vigtig rolle, er der sket en markant udvikling inden for andre områder. Lad os tage et kig på de største arbejdspladser i "Nordens Paris":

Aalborg byder på en række smarte transportløsninger, der gør det nemt og bekvemt at komme rundt i byen og omegnen, uanset om du er til bus, tog, cykel, bil eller alternative former for mobilitet.

At flytte til et nyt sted på grund af et job kræver forberedelse, og Aalborg er ingen undtagelse.

Bydele i Aalborg 

Aalborg består af en række unikke kvarterer, hver med sin egen charme og atmosfære. Din boligvalg kan i den grad påvirke din jobjagt, så lad os dykke ned i de forskellige bydele og se, hvordan de kan understøtte dine karrieredrømme:

Centrum: Aalborgs pulserende hjerte med butikker, caféer, restauranter og kulturinstitutioner. Her finder du store virksomheder inden for service, handel, finans og administration. Boligpriserne er højere, men netværksmulighederne er mange.

Øgadekvarteret: Et kreativt og trendy område med små butikker, barer og spillesteder. Tiltrækker unge, kreative erhverv og iværksættere. Lejlighederne er ofte mindre, men stemningen er energisk.

Vestbyen: Boligkvarter med god plads til familier og pendlerafstand til erhvervsområderne i Nørresundby. Her finder du virksomheder inden for industri, logistik og transport. Roligt miljø med gode grønne områder.

Østerbro: Et hyggeligt og historisk kvarter med smukke villaer og lejligheder. Her bor mange akademikere og ansatte på Aalborg Universitet. God balance mellem byliv og ro.

Nørresundby: Aalborgs industrielle nabo med store virksomheder inden for energi, teknologi og vindmølleproduktion. Lavere boligpriser end Aalborg centrum, men god infrastruktur.

Sydbyen: Et upcoming område med renoverede industrilokaler og nye boligbyggerier. Tiltrækker innovative virksomheder og kreative iværksættere. Flot udsigt mod Limfjorden og god adgang til motorvej.

Mere information om Aalborg 

Hvis du er på udkig efter et job i Aalborg, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om Aalborg, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om Aalborg i denne guide: Din guide til jobjagt i Aalborg: "Nordens Paris" venter på dig!