Farmakonom i fast stilling til Logistik Næstved, [xxxxx] Sygehusapoteket

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Næstved

Brugen af medicinbokse i Region Sjælland er kraftigt stigende og derfor søger vi endnu en farmakonom til vores team i Distributionen i Næstved. Stillingen er på 37 timer eller efter aftale.

Du skal med fokus på patientsikkerhed og faglighed bidrage til sikker udlevering af vederlagsfri medicin til ikke-indlagte patienter i Region Sjælland.

Dine arbejdsopgaver bliver primært:

- håndtering af bestillinger fra Sundhedsplatformen

- kontakt til afdelinger og borgere

- pakning og klargøring til levering af vederlagsfri medicin i medicinbokse.

Om dig

Distributionen er en travl arbejdsplads hvor hverdagen er præget af deadlines og mange ad hoc opgaver. Det er derfor klart en fordel, hvis du er god til at skabe overblik og kan arbejde systematisk i en hektisk hverdag.

Det er ikke en forudsætning, at du har kendskab til at arbejde på et sygehusapotek, da vi vil sørge for at du bliver grundigt oplært. Men det vil være en fordel, hvis du er fortrolig med IT og er hurtig til at tilegne dig ny viden.

Vi tilbyder

Et spændende job hvor arbejdsmiljøet er selvstændigt, og er præget af stort engagement og kvalitetsbevidsthed med kolleger, som alle bidrager til et godt humør i dagligdagen.

Du vil blive en del af et team på 6 medarbejdere (3 apoteksmedhjælpere, 2 farmakonomer og 1 ledende farmakonom), og vores primære arbejdsopgave er at pakke medicin til regionens sygehuse og psykiatri foruden opgaven med medicinbokse.

Arbejdstider der vil ligge på hverdage i tidsrummet mellem kl. 7.00-15.30.

Om afdelingen

Afdelingen er en del af Sygehusapotekets lægemiddelforsyning, som indkøber og leverer lægemidler for cirka 1. mia. kr. om året til sygehusene og psykiatri i Region Sjælland. I alt ca. 30 medarbejdere fordelt på fire enheder.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 24

Løn og ansættelse følger den gældende overenskomst med Farmakonomforeningen.

Region Sjælland Sygehusapoteket arbejder med at etablere en ny Lægemiddelforsyning, som kommer til at ligge ved Ll. Skensved. Lægemiddelforsyningen forventes færdig i 2026 og alle medarbejdere i Logistik i Næstved vil blive flyttet til Ll. Skensved.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Apoteker", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Næstved.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Apoteker
  • Næstved
  • Mandag den 05. juni 2023

Lignende jobs

  • Apoteker i Hele Danmark

    Farmakonom i fast stilling til Asnæs apotek Vi søger en farmakonom til 140 -160 timer. Vil du være med til at gøre en forskel for apotekets kunder, ved at give dem en rådgivning..
    • Apoteker
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Apoteker i Næstved

    Vi søger en Farmaceut til vores Apoteker i Næstved og Slagelse. Næstved Løve Apotek og vores 3 filialer: Næstved Storcenter Apotek, Fensmark Løve Apotek og Slagelse Løve Apotek. Gerne fuld tid, og .
    • Apoteker
    • Næstved
    Få mere info
  • Apoteker i Hele Danmark

    Vamdrup Apotek søger filialleder Da Henriette efter 7 fantastiske år stopper som filialleder i Vamdrup, søger vi en ny smilende, empatisk og dygtig leder, som vil tage hånd både .
    • Apoteker
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Apoteker i Næstved

    Har du erfaring med projektledelse og tværfagligt samarbejde, så er det måske dig, vi søger til regional opioid-indsats. Velkommen til dit team Lægemiddelenheden består af fire farmaceuter, én .
    • Apoteker
    • Næstved
    Få mere info