Vikarstilling: Kommunikationskonsulent til Steno Diabetes Center Nordjylland (barselsvikariat)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance, Vikar - Aalborg

Vi søger en kommunikationskonsulent, der er bredtfavnende og som er nysgerrig på at udforske diabetesområdet og blive en del af en organisation under konstant udvikling.

Om Steno Diabetes Center Nordjylland:
Steno Diabetes Center Nordjylland (SDCN) har eksisteret siden 1. januar 2018 på baggrund af en bevilling fra Novo Nordisk Fonden. SDCN er et selvstændigt center med en bestyrelse, egen ledelse og eget budget.
Centret er organisatorisk, driftsmæssigt og fysisk placeret ved Aalborg Universitetshospital. Centret indgår som en del af et nationalt netværk af diabetescentre i regionerne i Danmark og i Grønland og Færøerne. Centrene arbejder for at øge livskvalitet og livslængde for personer med diabetes samt forebygge type 2-diabetes.

Dine opgaver:
Som kommunikationskonsulent bliver du central for hele organisationen, hvor du skal understøtte og sikre en god og relevant kommunikation til centrets mange målgrupper bl.a. personer med diabetes og pårørende, fagpersoner, forskere og de øvrige Steno Diabetes Centre.
Du vil arbejde på tværs af vores kerneområder og indgå i tæt samarbejde med både administrative og kliniske kolleger. Du vil møde en hverdag, der er alsidig, og hvor der hele tiden er fokus på igangsættelse og udvikling af nye projekter og aktiviteter. Du vil opleve, at der kan være stor forskel på opgaver og arbejdsprocesser fra dag til dag og nogle gange fra time til time. Det er vigtigt at du er komfortabel med at være opsøgende og er dygtig til at prioritere og administrere din egen tid.
Som kommunikationskonsulent skal du arbejde med en bred vifte af kommunikationsopgaver.

Du skal bl.a.:
  • bistå med sparring og rådgivning i forhold til kommunikation for ledelsen og dine kolleger
  • udvikle indhold til Facebook, LinkedIn, SDCN.dk samt evt. andre fremtidige kommunikationskanaler
  • løbende opdatere vores hjemmeside med nyheder, artikler og rettelser
  • skrive nyhedsartikler og pressemeddelelser
  • medvirke til at rekruttere patienter og pårørende til arrangementer, brugerinvolvering og forskningsprojekter, bl.a. via annoncering og anden kommunikation
  • styrke intern og ekstern kommunikation ift. flytning til nyt Diabeteshus i 2024
  • samarbejde med interne samarbejdspartnere i Region Nordjylland og eksterne virksomheder
  • varetage ad hoc informations- og kommunikationsopgaver

Opgaverne vil ske i samarbejde med dine kolleger og kan løbende ændre sig i takt med at nye ønsker og behov opstår.

Vi forventer, at du:
  • har en relevant kandidatuddannelse eller journalistuddannelse
  • kan formidle klart og præcist
  • er initiativrig og arbejder med stort engagement uanset opgavens størrelse
  • arbejder struktureret og forstår at prioritere i egne opgaver
  • er imødekommende og serviceminded
  • har erfaring med eller et stort ønske om at arbejde med sundhedsområdet

Det er en fordel, hvis du:
  • har arbejdet med sociale medier og kan udvikle og målrette indhold til konkrete målgrupper
  • tidligere har arbejdet med annoncering på sociale medier
  • har grafisk flair
  • har erfaring med foto- og eller videoopgaver

Vi tilbyder dig:
  • Et spændende job med mening i en organisation under stadig udvikling
  • Grundig introduktion til dine opgaver og samarbejdspartnere
  • Engagerede og erfarne kolleger
  • Et bredt fagligt miljø med sparring og kollegial omsorg
  • Gode muligheder for kompetenceudvikling
  • En arbejdsplads med store visioner

SDCN er et godt sted at arbejde, og vi lægger stor vægt på et godt uformelt arbejdsmiljø, hvor der både er plads til samarbejde og til selvstændighed. Vi kan tilbyde en spændende, dynamisk men også fleksibel hverdag, hvor du selv er med til løbende at udvikle dine opgaver, og hvor vi sammen skaber rammerne for fremtidens diabetesbehandling.

Praktiske informationer:
Tiltrædelse pr. 1. august 2023 eller efter aftale. Barselsvikariatet er på 37 timer og løber til 1. september 2024 med mulighed for forlængelse. Løn og ansættelsesvilkår fastsættes i henhold til gældende overenskomst. Der er ansøgningsfrist mandag d. 5. juni 2023, og vi afholder samtaler fredag d. 9. juni 2023.
Såfremt du ikke allerede er ansat i Region Nordjylland, vil der være en gensidig prøvetid på tre måneder.

Læs mere om Steno Diabetes Center Nordjylland her:
Du er velkommen til at kontakte kommunikationskonsulent Nanna Manbjerg på 20229061 / eller Stabschef Charlotte Albeck på eller 29629579, hvis du har spørgsmål til stillingen.

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er ca. 15.000 medarbejdere om opgaven, der med et utal af forskellige fagligheder hver dag arbejder for at skabe værdi for de nordjyske patienter og borgere og et sammenhængende Nordjylland. Hos os kan du både gøre karriere, gøre hver dag vigtig og gøre en forskel. Læs mere om regionen på .


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg

Jobbet er oprettet på vores service den 4.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • Aalborg
  • Mandag den 05. juni 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i Aalborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i Aalborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere i Aalborg.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere i Aalborg over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
23. april 2024 16
22. april 2024 16
21. april 2024 16
20. april 2024 17
19. april 2024 16
18. april 2024 17
17. april 2024 19
16. april 2024 20
15. april 2024 20
14. april 2024 19
13. april 2024 19
12. april 2024 19
11. april 2024 20
10. april 2024 22
9. april 2024 22
8. april 2024 18
7. april 2024 19
6. april 2024 19
5. april 2024 20
4. april 2024 21
3. april 2024 18
2. april 2024 17
1. april 2024 16
31. marts 2024 18
30. marts 2024 17
29. marts 2024 16
28. marts 2024 20
27. marts 2024 19
26. marts 2024 18
25. marts 2024 19
24. marts 2024 19

Værd at vide når du søger job som kommunikationsmedarbejder i Aalborg

Drømmer du om at bo og arbejde i en pulserende by med charme og historie? Så kigger du måske mod Aalborg, også kendt som "Nordens Paris". Med et blomstrende erhvervsliv, en levende kulturscene og en fantastisk beliggenhed ved Limfjorden, er Aalborg et attraktivt sted for jobjagten.

Aalborgs erhvervsliv byder på en spændende blanding af tradition og innovation, hvilket afspejles i de største beskæftigelsessektorer. Mens byens maritime historie stadig spiller en vigtig rolle, er der sket en markant udvikling inden for andre områder. Lad os tage et kig på de største arbejdspladser i "Nordens Paris":

Aalborg byder på en række smarte transportløsninger, der gør det nemt og bekvemt at komme rundt i byen og omegnen, uanset om du er til bus, tog, cykel, bil eller alternative former for mobilitet.

At flytte til et nyt sted på grund af et job kræver forberedelse, og Aalborg er ingen undtagelse.

Bydele i Aalborg 

Aalborg består af en række unikke kvarterer, hver med sin egen charme og atmosfære. Din boligvalg kan i den grad påvirke din jobjagt, så lad os dykke ned i de forskellige bydele og se, hvordan de kan understøtte dine karrieredrømme:

Centrum: Aalborgs pulserende hjerte med butikker, caféer, restauranter og kulturinstitutioner. Her finder du store virksomheder inden for service, handel, finans og administration. Boligpriserne er højere, men netværksmulighederne er mange.

Øgadekvarteret: Et kreativt og trendy område med små butikker, barer og spillesteder. Tiltrækker unge, kreative erhverv og iværksættere. Lejlighederne er ofte mindre, men stemningen er energisk.

Vestbyen: Boligkvarter med god plads til familier og pendlerafstand til erhvervsområderne i Nørresundby. Her finder du virksomheder inden for industri, logistik og transport. Roligt miljø med gode grønne områder.

Østerbro: Et hyggeligt og historisk kvarter med smukke villaer og lejligheder. Her bor mange akademikere og ansatte på Aalborg Universitet. God balance mellem byliv og ro.

Nørresundby: Aalborgs industrielle nabo med store virksomheder inden for energi, teknologi og vindmølleproduktion. Lavere boligpriser end Aalborg centrum, men god infrastruktur.

Sydbyen: Et upcoming område med renoverede industrilokaler og nye boligbyggerier. Tiltrækker innovative virksomheder og kreative iværksættere. Flot udsigt mod Limfjorden og god adgang til motorvej.

Mere information om Aalborg 

Hvis du er på udkig efter et job i Aalborg, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om Aalborg, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om Aalborg i denne guide: Din guide til jobjagt i Aalborg: "Nordens Paris" venter på dig!