Skarpe juridiske profiler til ejendomsvurderingsområdet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aalborg

Motiveres du af at arbejde i et stærkt fagligt miljø med selvstændigt ansvar, og værdsætter du samtidig en arbejdsplads, hvor omgangstonen er fri, fleksibiliteten stor og kollegaskabet godt? Hvis du har lyst til at bruge dine juridiske kompetencer i en uafhængig klageinstans, har du nu mulighed for at søge en af de ledige stillinger i Skatteankestyrelsens Vurderingsafdeling.

Retssikkerheden er i fokus
I Skatteankestyrelsen i Aalborg behandler vi blandt andet klagesager inden for ejendomsvurdering, grundværdi, erhvervs-, aktionær- og selskabsbeskatning.

Du vil som juridisk sagsbehandler få et medansvar for, at de sager, der bliver løst i kontoret, har den rette juridiske standard. Du kan være med til at løfte denne opgave, da vi nu søger kolleger til 15. kontor og 16. kontor, hvor vi behandler klager over ejendomsvurderinger. Dette er et sagsområde, som vi forventer stor sagstilgang på i de kommende år. Uanset hvilket kontor du lander i, har vi fokus på god onboarding og et stærkt læringsmiljø. Du får selvstændigt ansvar for dine opgaver og mulighed for at fordybe dig i sagsbehandlingen.

En typisk sag vil bestå i, at du sikrer oplysning af sagen, udarbejder udkast til afgørelse, og at du er i dialog med klageren og rådgiveren på vegne af Skatteankestyrelsen. Du får en unik mulighed for at arbejde med forvaltningsretten, ejendomsvurderingsloven og faglige skøn. Samtidig vil du kunne udvikle dine kompetencer inden for den juridiske metode og skatteproces. Dine juridiske færdigheder vil især komme i spil, når du skal nå frem til den rigtige juridiske afgørelse i det udkast, som udarbejdes til afgørelsesmyndighederne. Du er således med til at sikre retssikkerheden for borgere og virksomheder.

Vi kan tilbyde dig:

  • faglige udfordringer og et godt kollegaskab
  • godt arbejdsmiljø med fokus på sparring og trivsel
  • tæt samarbejde med forskellige fagkontorer og myndigheder
  • stort ansvar for egne sager, indtil der træffes afgørelse ved nævn eller Landsskatteretten
  • mulighed for udvikling og fordybelse på flere forskellige områder

Sagsbehandlere med øje for kvalitet og fremdrift
Du kan være uddannet cand.jur., cand.merc.jur, skatterevisor, eller have en diplom eller masteruddannelse inden for skatte- eller momsretten. Det er en fordel, hvis du tidligere har arbejdet med juridisk sagsbehandling. Da vi har flere ledige stillinger, leder vi både efter dig med erfaring, og dig som har lyst til at lære mere inden for vores område.

Du er struktureret, engageret, og du kan arbejde selvstændigt med dine sager. Vi vil gerne se dig, der kan:

  • omsætte din juridiske faglighed til praksis
  • arbejde målstyret og driftsorienteret
  • sikre den rette kvalitet til rette tid
  • deltage aktivt i faglig sparring og teamsamarbejde
  • kommunikere klart både i skrift og tale.

Kontakt og ansættelsesvilkår
Send din ansøgning med CV og eksamensbevis via linket ”Søg stillingen” senest 1. juni 2023.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef for 15. kontor, Nanna Møller Hjeresen på telefon 3376 0293 eller kontorchef for 16. kontor, Claus Fassov Vestergaard på telefon 3376 2456.

Vi forventer at afholde første runde samtaler i uge 23. Hvis du går videre, skal du afsætte tid til udfyldelse af en personprofilanalyse samt en logisk test inden anden runde samtale, som afholdes i uge 24. Der vil forud for ansættelsen blive indhentet en straffeattest samt referencer.

Forventet tiltrædelse er 1. september 2023.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet.

Du bliver ansat i Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Dit arbejdssted vil være Vestre Havnepromenade 5, 9000 Aalborg.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg

Jobbet er oprettet på vores service den 5.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • Aalborg
  • Torsdag den 01. juni 2023

Lignende jobs

  • Jurist i Hele Danmark

    Jurist søges til organisation/virksomhed i Hele Danmark
    • Jurist
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Jurist i Aalborg SV

    Om OXILIO Jura:OXILIO Jura er en nyetableret juristvirksomhed, der har en vision om en nytænkende og visionær ide om at hjælpe mindre og mellemstore virksomheder med opgaver indenfor det erhvervs..
    • Jurist
    • Aalborg SV
    Få mere info
  • Jurist i Aalborg

    Er du jurist med relevant erfaring, kan du søge en konstitution som dommer ved Retten i Aalborg med tiltrædelse den 1. september 2024. Det er en uddannelseskonstitution med et intenst og fokuseret .
    • Jurist
    • Aalborg
    Få mere info
  • Jurist i Aalborg

    Jurist søges til organisation/virksomhed i 9000 Aalborg
    • Jurist
    • Aalborg
    Få mere info

Værd at vide når du søger job som jurist i Aalborg

Drømmer du om at bo og arbejde i en pulserende by med charme og historie? Så kigger du måske mod Aalborg, også kendt som "Nordens Paris". Med et blomstrende erhvervsliv, en levende kulturscene og en fantastisk beliggenhed ved Limfjorden, er Aalborg et attraktivt sted for jobjagten.

Aalborgs erhvervsliv byder på en spændende blanding af tradition og innovation, hvilket afspejles i de største beskæftigelsessektorer. Mens byens maritime historie stadig spiller en vigtig rolle, er der sket en markant udvikling inden for andre områder. Lad os tage et kig på de største arbejdspladser i "Nordens Paris":

Aalborg byder på en række smarte transportløsninger, der gør det nemt og bekvemt at komme rundt i byen og omegnen, uanset om du er til bus, tog, cykel, bil eller alternative former for mobilitet.

At flytte til et nyt sted på grund af et job kræver forberedelse, og Aalborg er ingen undtagelse.

Bydele i Aalborg 

Aalborg består af en række unikke kvarterer, hver med sin egen charme og atmosfære. Din boligvalg kan i den grad påvirke din jobjagt, så lad os dykke ned i de forskellige bydele og se, hvordan de kan understøtte dine karrieredrømme:

Centrum: Aalborgs pulserende hjerte med butikker, caféer, restauranter og kulturinstitutioner. Her finder du store virksomheder inden for service, handel, finans og administration. Boligpriserne er højere, men netværksmulighederne er mange.

Øgadekvarteret: Et kreativt og trendy område med små butikker, barer og spillesteder. Tiltrækker unge, kreative erhverv og iværksættere. Lejlighederne er ofte mindre, men stemningen er energisk.

Vestbyen: Boligkvarter med god plads til familier og pendlerafstand til erhvervsområderne i Nørresundby. Her finder du virksomheder inden for industri, logistik og transport. Roligt miljø med gode grønne områder.

Østerbro: Et hyggeligt og historisk kvarter med smukke villaer og lejligheder. Her bor mange akademikere og ansatte på Aalborg Universitet. God balance mellem byliv og ro.

Nørresundby: Aalborgs industrielle nabo med store virksomheder inden for energi, teknologi og vindmølleproduktion. Lavere boligpriser end Aalborg centrum, men god infrastruktur.

Sydbyen: Et upcoming område med renoverede industrilokaler og nye boligbyggerier. Tiltrækker innovative virksomheder og kreative iværksættere. Flot udsigt mod Limfjorden og god adgang til motorvej.

Mere information om Aalborg 

Hvis du er på udkig efter et job i Aalborg, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om Aalborg, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om Aalborg i denne guide: Din guide til jobjagt i Aalborg: "Nordens Paris" venter på dig!