Elektrikere til serviceteam

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Glamsbjerg

JK+ er på en spændende vækstrejse. Kunne du tænke dig at komme med på rejsen og blive en del af vores dygtige team? Trives du i et arbejdsmiljø med alsidige opgaver med en høj grad af frihed under ansvar? Så grib chancen, for vi glæder os til at høre fra netop dig!

Som elektriker hos JK+ får du en unik mulighed for at tage ansvar for en bred palet af spændende opgaver hos vores kunder og samarbejdspartnere, som omfatter både erhvervs, industri- og privatkunder. Vi arbejder med serviceopgaver i alle brancher, og du vil indgå i et stærkt samarbejde med dygtige og engagerede kolleger.

Professionel og pålidelig

Vi forventer, at du har kvalitet i højsæde, trives med ansvar og nyder at arbejde selvstændigt. Du er særligt god til positiv dialog med både kunder og forskellige byggeaktører, og du har modet til at træffe beslutninger om opgaveløsningen.

Din hverdag vil være præget af forskelligartede serviceopgaver, fejlfinding og håndtering af tekniske dokumentationer. Du vil varetage din egen effektive planlægning af opgaver og dagligdag, og du navigerer nemt i digitale løsninger med time-/sagsstyring og Microsoft 365. Dagene er ikke ens, hvorfor du tackler nye og uforudsete opgaver med godt humør og overblik. Som en del af jobbet vil du indgå i vagtordning.

Hos JK+ nyder vi at uddanne og udvikle elektrikerlærlinge, og det vil være en af dine opgaver at være mentor for en eller flere lærlinge. Du tager rollen som mentor alvorligt, og giver lærlingen de bedste forudsætninger for at udvikle sig til en flyvefærdig elektriker.

Fantastiske kolleger står klar til at hjælpe med indkøb og sparring. Vi arbejder ud fra, at vi skal spille hinanden gode, så vi sammen lykkes og leverer gode resultater til vores kunder. Vi ønsker at være en kompetent samarbejdspartner, der leverer som aftalt.

Løsningsorienteret og passioneret

Du er uddannet elektriker eller el-installatør og har opnået relevant erfaring med opgaver indenfor Service. Har du speciale kendskab til et teknisk område fx PLC, industri, landbrug m.m. vil det være en fordel. At finde løsninger og sikre aflevering af opgaver til tiden er naturligt for dig. Din arbejdsstil er præget af systematik og struktur, og kunderne bliver mødt med din venlige og tillidsvækkende facon.

Arbejdsopgaverne er lokaliseret forskellige steder, hvorfor du skal have kørekort til bil (B) og evt. gerne til trailer.

Din arbejdsglæde og fællesskabet

Du får en arbejdsplads med gode og kompetente kollegaer, der ligesom dig går hele vejen for at sikre, at kunderne er tilfredse. Vi sætter pris på en uformel og frisk omgangstone i samspil med professionalisme og en fokuseret arbejdsindsats.

Vi tilbyder mulighed for faglig og personlig udvikling i jobbet bl.a. igennem faglig sparring, og samtidig har vi et godt socialt sammenhold, hvor vi vægter arbejdsglæden højt.

Du er velkommen til at ringe til El servicechef Brian Rasmussen på telefon 24 29 18 21 og høre mere. Vi glæder os til at modtage din ansøgning snarest muligt – vi holder løbende samtaler.

Send din ansøgning til [email protected] og skriv Elektriker-Service i emnet.

JK+ er en fynsk teknik installatørvirksomhed med speciale i elinstallationer, VVS & Blik, Ventilation, Alarm & Sikring samt IT. Vi beskæftiger os med:

  • El- og industri-installationer
  • VVS installationer/ Varmepumper/ Energioptimering
  • Ventilation service og indregulering
  • IT-netværk og aktivt udstyr
  • Bygningsautomatik KNX og CTS
  • Brandalarmer, Tyverialarm, Adgangskontrol og TV-overvågning

Vores kunder spænder fra private kunder, erhverv, industri til landbrug, håndværkere, store entreprenørvirksomheder, offentlige institutioner til boligforeninger.

JK+ beskæftiger i alt 85 dygtige medarbejdere fordelt på afdelingerne i Glamsbjerg (hovedsæde), Middelfart, Faaborg og Nyborg.

Se mere på www.jkplus.dk.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Elektriker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Glamsbjerg.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Elektriker
  • Glamsbjerg
  • Torsdag den 29. juni 2023

Lignende jobs

  • Elektriker i Søndersø

    Dit arbejdsområdeEr du en dedikeret og ansvarsbevisste Industrielektriker, har vi et spændende fuldtidsjob for dig i det pulserende industrielle trekantsområde. I denne essentielle rolle får du m..
    • Elektriker
    • Søndersø
    Få mere info
  • Elektriker i Odense

    Elektriker søges til organisation/virksomhed i Odense
    • Elektriker
    • Odense
    Få mere info
  • Elektriker i Odense C

    Synes du, det er spændende at arbejde med vedligehold, renovering og nye løsninger inden for industrien? CBRE Teknisk Servicepartner søger en reparatør der kan varetage vedligehold hos en af vores .
    • Elektriker
    • Odense C
    Få mere info
  • Elektriker i Odense S

    Bygningsdrift og Service (BDS) søger hurtigst muligt en elektriker til [xxxxx] BDS ønsker med denne ansættelse, at knytte en elektriker 100% til selve tilsynet af nybyggeriet. Du vil blive e..
    • Elektriker
    • Odense S
    Få mere info