Spændende rolle som Technical Lead til store el-infrastrukturprojekter - nyuddannet eller få års erfaring

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Fredericia

Vil du være med på holdet og indgå i nogle af Danmarks største el- infrastrukturprojekter, og ønsker du et spændende og udfordrende job med elektrificering af Danmark?Som Technical Lead bliver du tilknyttet et konkret projekt, hvor du bliver involveret i alle dele af projektets livscyklus, og du får et dybt indblik i, hvordan vi arbejder i projektteams, og hvordan de forskellige roller bidrager ind i projekterne. Vi forestiller os, at du om et par år vil være klar til at rykke videre til en rolle som selvstændig Technical Lead i et projekt. Din arbejdsplads bliver på vores hovedkontor i Fredericia eller Ballerup med mulighed for hjemmearbejdsplads og stor fleksibilitet i forhold til arbejdstid.Vær med til at udbygge el-systemet for indpasning af vedvarende energiDu bliver en del af afdelingen Ledningsanlæg, som hører under selskabet Eltransmission i Energinet. Vi bygger og vedligeholder det danske el-net og energiens udlandsforbindelser, så el-systemet er klar til morgendagens behov. Det projekt du bliver en del af, indeholder kabellægning af 150kV kabler og evt. efterfølgende mastenedtagning.I Ledningsanlæg bliver du en del af en højt specialiseret faggruppe på 27 personer. Vi har den tekniske ekspertise og udover at varetage specialistopgaver, har vi det tekniske ansvar i gennemførelsen af kabel- og luftledningsprojekter. Du bliver sidemandsoplært og koblet på en af vores erfarne Technical Leads, som vil sikre dig en effektiv oplæring. I får ansvaret for alt teknikrelateret arbejde i projektforløbet og får et tæt samarbejde med Projektlederen fra start til slut. Dine arbejdsopgaver favner bredt og indeholder blandt andet:
  • Sikre teknisk input til indkøb af materialer og arbejdsydelser
  • Leverandør- og entreprenørstyring i samarbejde med Projektleder
  • Kabelinstallation, nedgravning og systemtest
  • Projektplanlægning og myndighedsbehandling
  • Overlevering af dokumentation til Asset
  • Du vil være med, hvor tingene skerDu er formentligt nyuddannet fra en stærkstrøms-teknisk uddannelse og har et ønske om at tillære dig viden, så du over tid kan blive en af vores stærke kompetencer i afdelingen og selvstændigt indgå som Technical Lead i projekter. Du er videbegærlig og har mod på at byde ind med den viden, du har opnået gennem studiet. Du er vedholdende og beslutsom, når det kommer til at sikre fremdrift, og du formår at kommunikere præcist. Du har let ved at gennemskue komplicerede problemstillinger, og omsætte teori til praktiske løsninger. Du lægger vægt på høj kvalitet i arbejdet, og du arbejder selvstændig og struktureret, og så har du et personligt drive, der sikrer, at vi sammen får projekterne i mål.Ansøgning og kontakt Send din ansøgning med cv og andre relevante bilag via linket "send ansøgning". Vi afholder løbende samtaler og lukker rekrutteringen, når vi har fundet den rette kandidat. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Dianna Høgh på tlf. +45 6124 4389. Du kan læse mere om vores virksomhed på www.Energinet.dk.Vi ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer alle kvalificerede, uanset baggrund, til at søge jobbet. Vi arbejder aktivt og målrettet med mangfoldighed i Energinet og opfordrer dig derfor til at udelade billede, oplysninger om alder, civilstand og lignende, for at minimere ubevidste biases i processen. Du kan læse mere om vores mangfoldighedspolitik her.Energinet Eltransmission A/S har til opgave at udvikle, bygge, eje og drive det nødvendige eltransmissionsnet og stille det til rådighed for systemansvaret med den rette kapacitet, i den rette kvalitet, så omkostningseffektivt som muligt og således, at anlægget kan udnyttes optimalt og sikkert. Vi sikrer optimal Asset Management ved at have fokus på anlæggenes samlede levetid - fra vugge til grav. Vi er et datterselskab i Energinet-koncernen, som varetager samfundets interesser, når Danmark skal forsynes med el og gas, og energisystemet omstilles til grøn energi. Vores kultur hænger tæt sammen med vores samfundsansvar, og vi arbejder aktivt med FN’s verdensmål omkring bæredygtig energi, klimaindsats, partnerskaber for handling samt industri, innovation og infrastruktur. Ved at vise vejen for grøn omstilling kan vi være med til at løse den globale klimaudfordring. Nye løsninger kræver, at vi evner at se problemstillinger fra mange vinkler, og derfor er mangfoldighed et nøgleord i vores kultur. Vi bestræber os på at lytte, involvere og dele vores viden. Med afsæt i værdierne mod og tillid lægger vi vægt på hele tiden at udvikle os som organisation og som mennesker. Læs mere på vores hjemmeside www.Energinet.dk.Se film om Energinet.


    Information og data

    Denne ledige stilling har jobtypen "Elektroingeniør", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

    Arbejdsstedet er beliggende i Fredericia.

    Jobbet er oprettet på vores service den 8.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

    Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
    • Elektroingeniør
    • Fredericia

    Lignende jobs

    • Elektroingeniør i Fredericia

      Brænder du for at stå i spidsen for programmering og indkøring af kundespecifikt automatiseret produktionsudstyr hos store industrivirksomheder såvel i Danmark som internationalt? Tør du lade d..
      • Elektroingeniør
      • Fredericia
      Få mere info
    • Elektroingeniør i Esbjerg N

      Med reference til Holtecs afdelingsleder vil du indgå i afdelingens konstruktionsteam, der består af dedikerede medarbejdere. Som elkonstruktør og projektleder, skal du, i samarbejde med virksomhed..
      • Elektroingeniør
      • Esbjerg N
      Få mere info
    • Elektroingeniør i Esbjerg

      <p>Kom og bring din viden, ekspertise og dig selv i spil, når du bidrager til et af de stærkeste faglige miljøer inden for stærkstrøms løsninger. Vi bidrager hver dag til den grønne omstillin..
      • Elektroingeniør
      • Esbjerg
      Få mere info
    • Elektroingeniør i Vejle

      <p>Kom og bring din viden, ekspertise og dig selv i spil, når du bidrager til et af de stærkeste faglige miljøer inden for stærkstrøms løsninger. Vi bidrager hver dag til den grønne omstillin..
      • Elektroingeniør
      • Vejle
      Få mere info

    Statistik over udbudte jobs som elektroingeniør i Fredericia

    Herunder ser du udviklingen i udbudte elektroingeniør i Fredericia over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal elektroingeniør.

    Se flere statistikker her:
    Statistik over udbudte elektroingeniør over tid

    Dato Alle jobs som elektroingeniør
    23. april 2024 1
    22. april 2024 1
    21. april 2024 1
    20. april 2024 1
    19. april 2024 1
    18. april 2024 1
    17. april 2024 1
    16. april 2024 1
    15. april 2024 1
    14. april 2024 1
    13. april 2024 1
    12. april 2024 1
    11. april 2024 1
    10. april 2024 1
    9. april 2024 1
    8. april 2024 1
    7. april 2024 1
    6. april 2024 1
    5. april 2024 1
    4. april 2024 1
    3. april 2024 1
    2. april 2024 1
    1. april 2024 1
    31. marts 2024 1
    30. marts 2024 1
    29. marts 2024 1
    28. marts 2024 1
    27. marts 2024 1
    26. marts 2024 1
    25. marts 2024 1
    24. marts 2024 1