Læreplads som Værktøjstekniker hos Oticon

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Smørum

Har du hovedet og hænderne skruet rigtigt sammen? Og kunne du tænke dig at arbejde i en global virksomhed, som arbejder for at hjælpe folk i hele verden, der lider med et høretab? Anser du en læreplads hos os som en start på din karriere som værktøjstekniker i Oticon eller andre højteknologiske virksomheder? Så læs mere nedenfor og kig på værktøjstekniker-uddannelsen her: https://skivecollege.dk/eud/erhvervsuddannelser/vaerktoejstekniker/

State of the art Tool Shop
Oticon er en del af Demant, og vi bor i Smørum lidt uden for København. Vi er én af de globale leverandører af avancerede høreapparater til hele verden. Vores Tool Shop er et udviklingsværksted, som fremstiller robuste og innovative konstruktioner til plaststøbning og sikrer solide værktøjsdesigns til vores produktion i Polen. Vi deler bygning med vores ingeniørkolleger, og har derfor et tæt samarbejde med nogen af landets dygtigste ingeniører indenfor mekanik, elektronik og elektroakustik.

Hos os bliver du en del af Tool Shoppen, som består af 17 medarbejdere. Vi er 10 meget erfarne værktøjsmagere, tre konstruktører og to simuleringsspecialister, samt vores lærlingehold, som består af to værktøjsmagerlærlinge. De glæder sig til at byde dig velkommen, og lære dig hvordan vi konstruerer værktøj til fremstilling af komponenter til høreapparater og prototyper.

Vi tilbyder gode og attraktive arbejdsforhold, og har fokus på din faglige- og personlige udvikling. Derfor anser vi en læreplads hos os, som en ideel start på din uddannelse som værktøjstekniker. Du vil gennem dit uddannelsesforløb arbejde med flow simulering, emne optimering, DfM, værktøjsdesign af prototype og produktions værktøjer.

Du vil blive en del af en kultur, hvor alle arbejder i samme retning, og hjælper hinanden i mål. Du vil blive en del af et værksted med entusiastiske og dygtige kollegaer, der engagerer sig i hinanden og hvor omgangstonen er uformel.

Du får et stort ansvar
Vi tilbyder et stort ansvar – fra emnemodning til deltagelse i udviklingsprojekter. Hos os vil du komme til at arbejde med konstruktion af værktøj (SolidWorks), emnemodning (Design for Manufacturing), review af emnedesign/tegninger. Derudover vil du være med til at lave interne udviklingsprojekter, f.eks. standardværktøjsudvikling og du vil være med til at supportere Oticon med din viden.

Uddannelsen, der strækker sig over 1 år vil kombinere det faglige arbejde med skoleophold. Som værktøjsteknikerlærling får du mulighed for at prøve dine idéer af i praksis – vi er meget åbne over for nye initiativer.

Vores nye kollega skal være uddannet værktøjsmager med formværktøjer som speciale. Vi søger en person, som holder kvaliteten høj, når vi arbejder mod projektafleveringer – de kan være temmelig hektiske.

Du skal være bekvem med at tale engelsk, da dette er vores firmasprog.

Vil du være en del af teamet?
Så send dit CV og en kort ansøgning snarest og senest den 12. juni 2023. Vi ser på ansøgninger løbende, men husk at ansøgningen skal uploades via Oticon’s digitale rekrutteringssystem.
Hvis du vil vide mere, så kontakt Olivier Langlois, Tool Shop Manager, på [email protected].

Vi ser frem til at høre fra dig.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Smørum.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Smørum

Lignende jobs

  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Vi har travlt, og vi søger nu nye kolleger til vores Transfer Pricing-afdeling.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 31. marts 2024 København On-site. Er du ambitiøs og målrettet og god til at håndtere alverdens spørgsmål, så tror vi på, at du er vores nye Shiftleader på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar, har overblik og handler hurtigt, når det gælder.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 7. april 2024 København On-site. Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye tekniker på Scandic Copenhagen.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info