Køkkenchef søges til HF VUC FYN i Odense

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense C

Kunne du tænke dig at få ledelsesansvar for to teams i moderne kantiner?

Er du en madentusiast med stort M og interesseret i madspild, økologi og bæredygtighed?


Er du både visionær, god til at udvikle og have det forkromede overblik samtidig med at du er faglig dygtig, struktureret, praktisk kan få køkkenernes produktion til at spille og ved at administration og IT er en del af jobbet?

Du er:
Uddannet kok og selvfølgelig vild med alt, hvad der handler om mad. Vi lægger vægt på, at du har ledelseserfaring, er resultatorienteret og kan gå foran som rollemodel.

Du vil i stillingen have det overordnede ansvar for drift og ledelse af køkkener og kantiner i samarbejde med produktionschefen.

I jobbet skal du naturligt kunne træde ind i en lederrolle og være serviceminded overfor kunden. Du er typen, som møder op med en positiv indstilling i en travl hverdag og synes, at det er fedt at arbejde i en kantine i et ungt uddannelsesmiljø.

Jobbet:
Jobbet er en unik mulighed for dig til at blive en del af et moderne og vækstende kantinekoncept. Du vil komme til at lede to teams af medarbejdere, og du kan til hver en tid sparre med produktionschefen, som kommer på adresserne med jævne mellemrum.

Arbejdsopgaver:
I stillingen vil du i høj grad være ”ude på gulvet” og indgå i produktionen af velsmagende mad, anretningen af dagens mødeforplejning og udviklingen af nye produkter. Dine arbejdsopgaver vil også indebære indkøb, planlægning af menuer, personalehåndtering og egenkontrol, og derfor skal du have en forståelse for IT-programmer. For at få hjulene til at køre rundt, hjælper alle i teamet med forskellige slags opgaver i køkkenet som opfyldning og rengøring – også køkkenchefen.

Vi tilbyder:
En spændende og udfordrende lederstilling, hvor du får stort ansvar og mulighed for at sætte dit præg på kantinerne. Derudover gode arbejdstider med primært dagvagter.

Desuden tilbyder vi gode muligheder for videreudvikling, hvor du vil få adgang til adskillige kurser og kompetenceløft igennem vores eget akademi.

Hvis du kan se dig selv i ovenstående, kan det meget vel være dig, som er den nye køkkenchef på HF VUC FYN i Odense.

Jobbet er fuldtid, og tiltrædelse er efter aftale.

Spørgsmål?
Kontakt produktionschef Brian på [email protected].

Tiltrædelse:
Tiltrædelse efter aftale, så send hellere din ansøgning i dag fremfor i morgen.

Send ansøgning og CV (meget gerne med referencer) til [email protected]
Skriv ’Køkkenchef HF VUC FYN’ i emnefeltet. Hvis du påfører dine referencer, betragter vi det som et samtykke til at måtte kontakte dem.

Grundet GDPR skal du være opmærksom på, at ansøgninger kun kan mailes til ovenstående mailadresse. Oplys kun de nødvendige personoplysninger som dit navn, telefonnummer og mailadresse, så vi kan kontakte dig ved spørgsmål eller tilbud om samtale.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kok", og befinder sig i kategorien "Detail, Restauration og Hotel".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense C.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kok
  • Odense C
  • Mandag den 03. juli 2023

Lignende jobs

  • Kok i Odense

    Meyers søger en glad, energisk og dygtig kok, der har lyst til at være en del af vores team på Hotel Odeon i Odense. Hos HC by Meyers laver vi mad fra bunden, med vægt på gode råvarer og godt håndv..
    • Kok
    • Odense
    Få mere info
  • Kok (elev) i Odense

    Caféen på [xxxxx]s kursusejendom Phønix søger en innovativ elev med interesse for bæredygtig madlavning til opstart 1. august eller hurtigst muligt herefter.Om os Caféerne dækker over Od..
    • Kok
    • Odense
    Få mere info
  • Kok i Odense

    Kan du skabe overblik og sætte retning, og er du god til at motivere og udvikle medarbejdere? Trives du godt i en til tider travl hverdag med både ledelses, drifts- og projektopgaver? Så er du .
    • Kok
    • Odense
    Få mere info
  • Kok i Odense C

    Odenses Gamle Kro med bindingsværkvægge, glastag i gårdhaven og gamle brædder der giver stemning af krostue i en moderne kontekst, har travlt. Rigtig travlt. Atmosfæren er stadig hyggelig og maden .
    • Kok
    • Odense C
    Få mere info