Erfaren advokat eller erhvervsjuridisk rådgiver til finansiel regulering

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hellerup

Har du nogle års erfaring med finansiel regulering eller den finansielle sektor, og kunne du tænke dig at arbejde som advokat eller erhvervsjuridisk rådgiver (cand.merc.(jur.))? Og har du lyst til at arbejde sammen med nogle af de dygtigste i branchen? Vi har travlt med mange spændende sager og søger derfor en erfaren advokat eller erhvervsjuridisk rådgiver.Jobbet
Du vil indgå i vores afdeling for Bank & Finans og vil blive særligt tilknyttet det team, der arbejder med finansiel regulering. Ud over finansiel regulering beskæftiger vores afdeling for Bank & Finans sig også med fondsetableringer og -investeringer samt finansierings- og ejendomsret.Som advokat eller erhvervsjuridisk rådgiver vil du arbejde tæt sammen og sparre med de øvrige jurister i teamet. Du vil samtidig få direkte og tæt kontakt til kunderne og løbende få større og større ansvar.Du kommer til at arbejde med et bredt udsnit af den finansielle regulering og vil være med til at håndtere og løse regulatoriske forhold og udfordringer i forbindelse med landets mest komplekse transaktioner. Desuden vil du håndtere en lang række større og mindre sager omhandlende finansiel regulering, herunder tilladelsesforhold, governance, kapitalkrav og forebyggende foranstaltninger mod hvidvask og terrorfinansiering og meget andet.Vi har betydelig kompetence inden for områderne og rådgiver de største danske og udenlandske finansielle institutioner, herunder banker, forsikringsselskaber, pensionskasser, kapitalforvaltere og private equity-fonde. Du vil derfor få en enestående mulighed for at dygtiggøre dig yderligere og blive en af branchens absolut dygtigste inden for dit område, samtidig med at der er fokus på udvikling af dine evner og kompetencer.Vi arbejder i et topprofessionelt miljø, hvor kravene til juridisk faglighed og kommerciel forståelse er store. Du vil blive en del af et specialistteam på 25 jurister, seks studentermedhjælpere og en sekretær og vil herudover få en bred kontaktflade til og samarbejde med resten af huset. En stor del af arbejdet vil foregå på engelsk.Vi tilbyder
Du får mere end 500 kolleger, og for os er det sociale og en flad struktur en vital del af en travl hverdag. Vi har et unikt sammenhold, hvor faglig og personlig udvikling prioriteres højt, bl.a. via Accura Academy, som er et af branchens mest ambitiøse programmer for efteruddannelse.

Vi har attraktive løn- og ansættelsesvilkår med overtidsbetaling i forholdet 1:1 for samtlige timer, der ligger ud over den ugentlige arbejdstid på 37 timer, ekskl. frokost. Du deltager i vores obligatoriske pensions- og sundhedsordning og har mulighed for at tilmelde dig diverse lønnedgangsordninger, fitnessaftaler og massageordning. Derudover har vi en fantastisk personalerestaurant, topmoderne faciliteter i vores nye domicil i Nordhavn, sociale arrangementer og meget andet.Om dig
  • Du er cand.jur. eller cand.merc.(jur.) og har nogle års erfaring med finansiel regulering eller den finansielle sektor fra et advokatkontor, en finansiel virksomhed eller en relevant offentlig myndighed.
  • Du taler og skriver dansk og engelsk på et højt niveau.
  • Du er imødekommende, afbalanceret og robust med et højt “drive” og faglig stolthed.
  • Du er god til at kommunikere, har gennemslagskraft og er troværdig.
  • Du er analytisk og struktureret, og du er god til at omsætte kompliceret stof til konkret rådgivning og intelligente løsninger.
  • Du kan arbejde selvstændigt såvel som i teams og tør tage ansvar for dine opgaver.
  • Ansøgning
    Send en motiveret ansøgning hurtigst muligt via linket i denne stillingsannonce, og vedhæft dit cv, eksamensbevis og karakterblad. Vi afholder løbende samtaler. Hvis du har spørgsmål vedrørende stillingen, er du velkommen til at ringe til HR business partner Billa Gramkov på 3078 6665 eller partner Mads Kjellerup Dambæk på 3078 6646.


    Information og data

    Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

    Arbejdsstedet er beliggende i Hellerup.

    Jobbet er oprettet på vores service den 9.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

    Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
    • Jurist
    • Hellerup

    Lignende jobs

    • Jurist i Herlev

      Er du en erfaren jurist med speciale inden for ansættelsesret? Vi søger en dynamisk og forretningsorienteret konsulent til vores HR Legal team på vores hovedkontor i HerlevVelkommen i et fagligt st..
      • Jurist
      • Herlev
      Få mere info
    • Jurist i København

      Vi søger lige nu fuldmægtige med opstart den 1. marts 2025 Vi søger dig, der ikke blot har styr på juraen, men også forstår at se sagerne i et større perspektiv. Du bliver en del af et ene..
      • Jurist
      • København
      Få mere info
    • Jurist i København

      Would you like to play a vital role in one of Denmark’s largest IT companies as our new Legal Counsel/Contract Manager? And do you want to get hands-on experience with IT contracts, GDPR, NIS 2 and..
      • Jurist
      • København
      Få mere info
    • Jurist i Brøndby

      Er du en erfaren advokat eller jurist med en stærk kommerciel forståelse? Vil du være en central figur i at sikre lønsomhed i vores kontrakter gennem din solide viden og juridiske kompetencer? Vil .
      • Jurist
      • Brøndby
      Få mere info

    Statistik over udbudte jobs som jurister i Hellerup

    Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i Hellerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

    Se flere statistikker her:
    Statistik over udbudte jurister over tid

    Dato Alle jobs som jurister
    24. april 2024 1
    23. april 2024 1
    22. april 2024 1
    21. april 2024 1
    20. april 2024 1
    19. april 2024 1
    18. april 2024 1
    17. april 2024 2
    16. april 2024 2
    15. april 2024 3
    14. april 2024 3
    13. april 2024 3
    12. april 2024 3
    11. april 2024 3
    10. april 2024 3
    9. april 2024 3
    8. april 2024 4
    7. april 2024 4
    6. april 2024 4
    5. april 2024 4
    4. april 2024 4
    3. april 2024 4
    2. april 2024 4
    1. april 2024 4
    31. marts 2024 4
    30. marts 2024 4
    29. marts 2024 4
    28. marts 2024 4
    27. marts 2024 4
    26. marts 2024 4
    25. marts 2024 4