Klinisk Sygeplejespecialist til Dagkirurgisk Afsnit, SUH Køge

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Køge

Vi søger en klinisk sygeplejespecialist med master- eller kandidatuddannelse, og gerne med erfaring indenfor operations- og/eller opvågningssygepleje.

Velkommen til Dagkirurgisk afsnit i SUH Køge
Dagkirurgisk Afsnit er en del af Anæstesiologisk Afdeling, som er fælles for Køge og Roskilde. Vi tilbyder en stilling som Klinisk Sygeplejespecialist 37 timer/uge til Dagkirurgisk Afsnit, SUH Køge. I denne ansættelse vil du fortrinsvis være Operationssygeplejerske, når du har din gang i plejen. Stillingen er delt mellem ½ stilling i plejen og ½ stilling som Klinisk Sygeplejespecialist

Du vil som Klinisk Sygeplejespecialist indgå i et samarbejde med afsnittets Oversygeplejerske, Souschef og Overlæge, og således have et medansvar for udvikling af afsnittet samt sygeplejerskernes kompetencer i Køge. Sygeplejerskerne gennemgår uddannelse i operations- og opvågningssygepleje for sygeplejersker i Region Sjælland. Dette er efteruddannelser med en varighed på mellem ca. 2 uger og 6 uger. Vi er en sygeplejerskegruppe på 20 fagligt stærke sygeplejersker, som støtter hinanden i en travl hverdag.

Vi varetager hele patientforløbet som afsnit
Sygeplejegruppen har primær funktion som operationssygeplejersker eller opvågningssygeplejesker, og hver af disse varetager dele af patientforløbet. Trods man har en primær funktion, har man også erhvervet sig kompetencer til at kunne varetage sygeplejen på operationsstuen og i opvågningen. Det gør, at vi som sygeplejegruppe kan varetage, og kender til hele patientens forløb i Dagkirurgisk Afsnit. Patientforløbet i Dagkirurgisk Afsnit omfatter både Modtagelse, Operation, Opvågning og udskrivelse indenfor specialerne Ortopædkirurgi og Organkirurgi. Vi forventer, at der også snart kommer Plastikkirurgi på programmet. Vi opererer både patienter i generel anæstesi og lokalbedøvelse. Vi har et tæt samarbejde med Anæstesisygeplejerske/Læge og de kirurgiske læger, som har deres daglige gang i Dagkirurgisk Afsnit.

Hvem er Anæstesiologisk Afdeling?

Anæstesiologisk Afdeling Køge/Roskilde består af Dagkirurgisk, Centraloperationsafsnittet, Sterilcentral, Intensivafsnit, Smertecentret og Opvågningsafsnit. Det forventes, at der i 2026 vil ske noget sammenlægning på matriklen i Køge.

Flere afsnit i Anæstesiologisk Afdeling har delt ledelse, hvilket også gør sig gældende i Dagkirurgisk. Dette betyder, at f.eks. Chefsygeplejersken samt Oversygeplejersken er delt mellem matriklerne i Roskilde og Køge. Der er en Souschef tilknyttet hvert afsnit, på begge matrikler.

Udvikling af afsnittet
Fremtiden byder på stor udvikling inden for det dagkirurgiske område. Vi ønsker, at vores afsnit udvikles i takt med patienters behov, forbedrede organisatoriske arbejdsgange, kvalitets- og udviklingsarbejde, samt forskning. Vi har patienten i centrum, og det ”gode patientforløb” har en høj prioritet i det daglige arbejde. Vi stiler mod, at alle sygeplejersker har kompetencer indenfor operation- og opvågningssygepleje og ønsker at styrke et godt fællesskab og skabe en attraktiv arbejdsplads.

Du vil have ansvaret for at nyansatte sygeplejersker introduceres, oplæres og uddannes til at varetage sygeplejen sammen med mentorer og de specialeansvarlige. Heri vil indgå de nationale kompetencekort for operations- og opvågningssygeplejesker og dokumentation af sygeplejen. Stillingen omfatter også udførelse af relevante audits og projekter.Du vil i samarbejde med de specialeansvarlige og opvågningssygeplejersker medvirke til, at dagkirurgisk afsnits kerneydelser udføres i høj kvalitet, således at behandling og pleje lever op til gældende kvalitetsstandarder, nyeste viden og evidens på området.

Du vil i samarbejde med vores Sygeplejefaglige Forskningsleder Anja Geisler skabe udvikling og forskning af klinisk sygepleje i afsnittet. Ligeledes er der i Dagkirurgisk Afsnit Roskilde en Klinisk Sygeplejespecialist, som du vil få et samarbejde med, og som du vil kunne sparre med i dit administrative arbejde. Du vil blive en del af netværksgruppen for personer i Anæstesiologisk Afdeling, som vores sygeplejefaglige forskningsleder har, og du vil blive en del af netværket for udvikling under NUUF. Det forventes, at du er aktiv i tværfaglige netværk internt som eksternt vedrørende kvalitetsudvikling og forskningsarbejde.

Din profil
Vi ønsker en sygeplejerske med bred erfaring indenfor operation- og/eller opvågningssygepleje. Du er positiv og engageret, er visionær og kreativ med gode samarbejds- og formidlingsevner skriftligt som mundtligt. Du har erfaring med udviklingsopgaver, og udvikling af medarbejderkompetencer. Du har interesse i forskning og igangsætning af det i afsnittet i samarbejde med vores sygeplejefaglige forskningsleder. Du arbejder struktureret og målrettet med din opgaver og er erfaren IT bruger. Du kan lide at have flere bolde i luften samtidig i en travl hverdag. Du vil bevare dine kliniske kompetencer ved deltagelse i det kliniske arbejde.

Hvis det har vakt din interesse, så kontakt mig til et uforpligtende kaffemøde/walk and talk.

Start 1. august 2023- 37 timer pr. uge.

Ansøgningsfrist 12. juni

Samtaler finder sted i onsdag 21. juni.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Læge", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Køge.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Læge
  • Køge
  • Mandag den 12. juni 2023

Lignende jobs

  • Læge i Holbæk

    Afdelingslæge søges til Børne- og Ungeafdeling Børne- og Ungeafdelingen, Holbæk Sygehus, søger dedikeret børnelæge med start 1. juni 2024. Afdelingen Holbæk Børne- og Ungeafdeling varet..
    • Læge
    • Holbæk
    Få mere info
  • Læge i Slagelse

    Drømmer du om at blive akutmediciner, så har vi introstillingen til dig… Vil du gerne stå i første række og modtage, diagnosticere og behandle akutte tilstande, så sørger vi for, at du bliver k..
    • Læge
    • Slagelse
    Få mere info
  • Læge i Roskilde

    Afdelingslæge til Afsnit for Brystundersøgelser, Billeddiagnostisk Afdeling, Sjællands Universitetshospital, Roskilde. En stilling som afdelingslæge ved Afsnit for Brystundersøgelser er ledig p..
    • Læge
    • Roskilde
    Få mere info
  • Læge i Roskilde

    Ledende overlæge til Afsnit for Brystundersøgelser, Sjællands Universitetshospital, Roskilde Vi søger en ledende overlæge til vores mammaradiologiske afsnit med ansættelsesstart 1.september 202..
    • Læge
    • Roskilde
    Få mere info