Ph.d. studerende til NSR Anæstesiologisk Afdeling, Slagelse Sygehus

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - Slagelse

Ph.d. studerende søges til Research Centre of Anaesthesiology and Intensive care medicine, NSR Anæstesiologisk Afdeling, Slagelse Sygehus. Stillingen er på Anæstesiologisk afdeling, Slagelse Sygehus og til besættelse per 1. september eller efter aftale. Stillingen kan være 3-årig eller 4-årig (med 25% klinik).

Vi søger en dygtig og engageret ph.d. studerende til indgå i vores forskningsteam, der skal have ansvar for DAPPER projektet. Ph.d. projektet skal omhandle tidlig højdosis dexamethason til forebyggelse af delirium ved hoftenær fraktur. Projektet udføres i en veletableret forskningsenhed i nationalt samarbejde. Projektet udspringer af det nationale forskningsnetværk Collaboration for Evidencebased Practice and Research in Anaesthesia (www.CEPRA.nu).

Om Stillingen og forskningens fokus

Delirium er en hyppig komplikation i forløbet efter en hoftenær fraktur af femur. Delirium fører til en øget morbiditet og mortalitet. Nyere studier viser en positiv effekt af højdosis dexamtheson på udviklingen af delirium. Det er dog ikke undersøgt i akutte patientforløb, hvor det gives tidligt efter indlæggelse på Akutafdelingen. Det vil DAPPER projektet undersøge.

Som ph.d. studerende vil du indgå i den lokale forskningsenhed sammen med de andre ph.d. studerende, seniorforskere og projektsygeplejerske. Din hovedvejleder bliver klinisk lektor Daniel Hägi-Pedersen, Slagelse Sygehus og vejledergruppen kommer til at bestå af vejledere fra Hvidovre Hospital og Herlev Hospital.

Vi forudsætter, at du har gode samarbejdsevner, og det vægtes højt, at du kan arbejde målrettet og selvstændigt. Det vil være en fordel, at du har klinisk erfaring og gerne erfaring med klinisk forsøg, men det er ikke en betingelse. Hvis stillingen skal være 4 årig med 25% klinik, skal ansøgeren have gennemført introduktionsstilling i Anæstesiologi.

Det vigtigste er som ansøger, at du er motiveret og har lyst til prøve kræfter med klinisk forskning og det at have projektansvar for spændende projekter.

Ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår følger overenskomst for forskningsansatte læger, indgået mellem Yngre Læger og Regionernes Lønnings- og Takstnævn. Stillingen er en fuldtids forskningsstilling.

Ansøgningsprocedure

Send din ansøgning med relevante bilag inkl. CV via nedenstående link senest d. 04.06.2023. Samtaler vil blive afholdt snarest derefter.

Har du lyst til at høre mere om stillingen så kontakt klinisk lektor Daniel Hägi-Pedersen på mobil 2151 7167 - eller på skriv på mail: [email protected].

Om Anæstesiologisk Afdeling Næstved, Slagelse og Ringsted Sygehuse

NSR Anæstesiologisk Afdeling består af 5 afsnit på Slagelse og Næstved sygehuse.

Slagelse Sygehus er Region Sjællands aktuelt største akutsygehus med varetagelse af 46% af regionens akutte patienter, og NSR Anæstesiologisk Afdeling har akut og elektiv funktion indenfor mave-tarmkirurgi, ortopædkirurgi, gynækologi, obstetrik, pædiatri, intern medicin (kardiologi, endokrinologi, geriatri/neurologi, reumatologi og medicinsk gastroenterologi), radiologi, psykiatri og klinisk biokemi.

Der opereres cirka 10.000 patienter årligt på den centrale operationsgang i Slagelse. Operationsgangen varetager anæstesi, operationssygepleje og steril genbehandling til operationer som ambulante procedurer og under indlæggelse, og der er to opvågningsafsnit i umiddelbar relation til operationsgangen. Vi arbejder også med subakutte, ambulante forløb. Afsnit for Ambulant Kirurgi ligger i umiddelbar relation til operationsgangen og varetager de ambulante perioperative forløb. Der ligger et andet perioperativt afsnit inde på operationsgangen, som udover opvågningspatienter modtager akutte patienter til præoperativ optimering, indlagte patienter til præoperative perifere nerveblokader, optimering af smertebehandling, CVK-anlæggelser, blood-patch etc. Ud over operationspatienter varetages årligt cirka 1.500 anæstesier til ECT-behandlinger samt anæstesi til diverse procedurer (DC-konverteringer, MR-scanninger etc.).

Det multidisciplinære intensivafsnit er et niveau 2-afsnit, som behandler ca. 1.300 patienter årligt på de aktuelle 6 højintensive sengepladser og de 6 lavintensive sengepladser. Behandlingsmodaliteterne omfatter avanceret respiratorbehandling, hæmodynamisk monitorering og behandling samt kontinuerlig dialyse. Intensiv afsnit varetager endvidere MobiltAkutTeam-funktion med en udgående intensiv sygeplejerske og funktion med tidlig opsporing af kritisk sygdom (TOKS) ønskes implementeret i 2023.

I afsnittene i Slagelse er to speciallæger og en yngre læge/uddannelseslæge i tilstedeværelsesvagt, og frem til klokken 20 er der på alle ugens dage desuden en ekstra speciallæge i intensivafsnittet.

NSR Anæstesiologisk Afdeling består endvidere af en central operationsgang i Næstved, som varetager ca. 7.000 elektive patientforløb indenfor specialerne ortopædkirurgi, urologi og øjensygdomme. Hertil kommer specialistfunktioner indenfor anlæggelse af permanente centrale katetre. I Sammedagskirurgisk Enhed (SDK) varetages 4.000 endoskopiske undersøgelser og behandling årligt samt forskellige idrætskirurgiske procedurer. En speciallæge har vagtfunktionen i aften- og nattetiden for hele Næstved Sygehus.

Tværfagligt Smertecenter Næstved er tillige tilknyttet NSR Anæstesiologisk Afdeling. Smertecentret er det største ud af tre smertecentre i regionen og varetager 41% af den samlede patientgruppe. Centret er anerkendt for at være på forkant indenfor smerteområdet. Der ydes tværfaglig smertebehandling til patienter med kroniske, komplekse og non-maligne smerter gennem årligt 8.500 ambulante kontakter.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Slagelse.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Slagelse
  • Søndag den 04. juni 2023

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i Slagelse

    Kan du rumme fortællingerne om nogle af samfundets sygeste mennesker? Kan du kende forskel på et botilbud og et sygehus? ”Den enkelte har aldrig med et andet menneske at gøre, uden at han h..
    • Sygeplejerske
    • Slagelse
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Slagelse

    Vi søger efter en Oversygeplejerske som har lyst til at fortsætte den positive udvikling vi har været gennem de sidste 2 år. Vi søger en Oversygeplejerske der har erfaring med ledelse og motiv..
    • Sygeplejerske
    • Slagelse
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Slagelse

    Er du sygeplejerske og er du klar til at prøve kræfter med ledelsesdisciplinen? Vil du gerne arbejde med relations-dannelse, Recovery og aktiv patientinddragelse samt være med til at skabe en .
    • Sygeplejerske
    • Slagelse
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Roskilde

    Kære kollega SYGEPLEJE er vores KERNEOPGAVE . Det har du sikkert læst og hørt mange steder. Vi mener det af hele vores hjerte. Vi er et afsnit, som oser af dedikation til at udføre den bedst .
    • Sygeplejerske
    • Roskilde
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Slagelse

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Slagelse over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
23. april 2024 10
22. april 2024 17
21. april 2024 17
20. april 2024 18
19. april 2024 19
18. april 2024 19
17. april 2024 19
16. april 2024 18
15. april 2024 19
14. april 2024 19
13. april 2024 20
12. april 2024 21
11. april 2024 22
10. april 2024 21
9. april 2024 20
8. april 2024 19
7. april 2024 20
6. april 2024 20
5. april 2024 17
4. april 2024 17
3. april 2024 18
2. april 2024 17
1. april 2024 17
31. marts 2024 18
30. marts 2024 18
29. marts 2024 18
28. marts 2024 17
27. marts 2024 17
26. marts 2024 16
25. marts 2024 13
24. marts 2024 13