Sygeplejerske søges til spændende og komplekst speciale i psykiatrien

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brønderslev

Sygeplejerske i blandet Dag- og Nattevagt søges 32-37 timer/uge til affektivt Sengeafsnit i Ældrepsykiatrien.
Brænder du for at arbejde med den ældre patientgruppe, og vil du have mulighed for at bruge dine kompetencer indenfor både det somatiske og det psykiatriske felt, så er Ældrepsykiatrien den rette arbejdsplads for dig. Her har du mulighed for at gøre en forskel for både patienter og pårørende, og du får mulighed for at hjælpe psykisk sårbare ældre og deres familier videre i en proces, hvor der skal træffes mange svære beslutninger om fremtiden. Du får mulighed for at arbejde i behandlings-psykiatrien indenfor et helt særligt niche område, som på mange måder adskiller sig, men også har flere ligheder med almenpsykiatrien.
Vi kan byde velkommen til et unikt, stort og spændende speciale indenfor Psykiatrien.
Vi er en afdeling hvor der er vedvarende fokus på et godt arbejdsmiljø, og vi har alle forpligtet os på nogle helt særlige samarbejdsaftaler, som er lavet på baggrund af psykiatriens ITOP værdier
Vi søger en kollega som har erfaring fra psykiatri og/eller ældreområdet, eller en kollega der har lyst til, og mod på, at lære netop vores speciale at kende.

Dine kommende kollegaer siger følgende om deres arbejdsplads:
”Her er plads til alle, vi styrker og fremhæver hinandens kompetencer samt særheder” (SSA ansat i 4 år).
”Den bedste patientgruppe – her giver arbejdet mening. Jeg er stolt over mit arbejde” (Sygeplejerske ansat i 5 år).
”Alle faggrupper og leder er fleksible – vi hjælper hinanden med at komme i mål med arbejdsopgaverne” (Sygeplejerske ansat i 9 år).
”Et trygt og lærerigt arbejdsmiljø” (SSA ansat i 11 år)

Det praktiske:
Vi kan tilbyde, at man enten har arbejds-weekend hver 3 uge med 12-timers vagter, eller arbejds-weekend hver 2 uge med 8-timers vagter.
Stillingen er en blandet dag og nattevagt, men kan være fleksibel ift. hvordan fordelingen af vagttyperne ønskes. Tilkendegiv derfor gerne, hvis der er særligt én af vagttyperne, som du ønsker flest af. Det er dog en forudsætning at du kan byde ind med begge vagttyper.
Stillingen er på fuld tid, men vi kan være imødekommende, såfremt du ønsker et mindre timeantal.

Om jobbet:
Som Sygeplejerske i Ældrepsykiatrien, får du en travl og meningsfuld hverdag med mange bolde i luften, og en hverdag hvor vi altid bliver udfordret på 'plejer'. I sygeplejen til vores patientgruppe holdes der øje med både somatiske og psykiatriske problemstillinger. Hos os lærer du, at varetage helhedssygepleje til den ældrepsykiatriske patient.
Du kommer til, at arbejde med deeskalerende sygepleje og forebyggelse af tvang. Du kommer til, at arbejde med patientinddragelse både i behandlingen af, og sygeplejen til den ældrepsykiatriske patient. Du kommer til, at arbejde tværfagligt både internt i afsnittet, og i forhold til primærsektoren.

Om dig:
Vi ønsker, at du er uddannet Sygeplejerske, og at du er motiveret af, at arbejde med ældre mennesker. Du forstår vigtigheden af et godt arbejdsmiljø, og du vil gerne bidrage hertil. Du skal trives med at have mange bolde i luften.
Vi leder efter en kollega som er nysgerrig og løsningsorienteret, og som lægger vægt på dialog og samarbejde både i forhold til patienter, kollegaer og ledelse. En kollega som er både stabil og fleksibel. En kollega som er fagligt engageret interesseret i at bidrag til afsnittets udvikling. En kollega som kan bevare overblikket i pressede situationer.

Om afdelingen:
Afsnit N4, er en lukket intensiv sengeafdeling med regions-dækkende funktion.
Vi har akut-funktion, og kan i alt have 22 patienter indlagte. Heraf kan 2 af pladserne konventers til højintensive.
Vi har i afsnittet tilknyttet ergoterapeut, fysioterapeut, musikterapeut, aktivitetsmedarbejder, socialrådgiver og læger. Plejepersonalet består af sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter og pædagoger.
Vi har til huse i samme bygning som Ældrepsykiatrisk Ambulatorium, og vi har et tæt samarbejde med dem.
Vi har på afdelingen et mobilteam, hvor 5 sygeplejersker veksler mellem at arbejde inde i afsnittet og ”ude i marken”.
Vi uddanner både SSA-elever og sygeplejerskestuderende i afsnittet.
Afsnittet er delt op i 2 søjler – Demens og affektiv. På affektivt afsnit indlægges hovedsaligt patienter med affektive lidelser, og på demens afsnittet hovedsaligt patienter med demensdiagnoser og hertil svære adfærdsforstyrrelser og/eller psykiske lidelser.
Sygeplejen på N4 er organiseret med sundhedsfaglig kontaktperson til den enkelte patient. I de tilfælde hvor det giver mening, arbejdes der ligeledes i teams omkring én eller flere patienter.
Vi prioriterer Introduktionsprogram samt mentorordning, og vi er en arbejdsplads med mulighed for faglig og personlig udvikling.
Du kan læse mere om klinik Psykiatri Nord på vores hjemmeside:

Vi tilbyder:
Vi kan tilbyde et spændende og udfordrende job i en afdeling, hvor der er medindflydelse og høj faglighed. Du får dygtige kollegaer at sparre med, og du vil være omgivet af en ledelse og kollegaer, der brænder for specialet. Vi lægger vægt på, at have en god og afvekslende hverdag, hvor vi alle tager ansvar og passer godt på hinanden.

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til jobbet, eller ønsker du at få mere at vide om stillingen eller afdelingen, så er du velkommen til at kontakte konstitueret afsnitsledende sygeplejerske Camilla Marie Cederkvist 30713467 / 97643971.

Ansættelse: 1/8 2023 eller snarest muligt
Ansøgningsfrist: 15/6 2023
Ansættelsessamtaler: forventes afholdt den 21/6-2023 eller den 23/6-2023.

I Region Nordjylland har vi røgfri arbejdstid.
Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Vi indhenter referencer på den person vi ønsker at ansætte. Er det påkrævet for stillingen, indhenter vi også straffeattest og børneattest.

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er ca. 15.000 medarbejdere om opgaven, der med et utal af forskellige fagligheder hver dag arbejder for at skabe værdi for de nordjyske patienter og borgere og et sammenhængende Nordjylland. Hos os kan du både gøre karriere, gøre hver dag vigtig og gøre en forskel. Læs mere om regionen på .


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Brønderslev.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Brønderslev
  • Torsdag den 15. juni 2023

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i Aalborg

    Er du til nye udfordringer hver dag, så er en stilling som sygeplejerske på Geriatrisk Afdeling lige noget for dig.For os er det geriatriske speciale noget helt særligt. I plejen og behandlingen .
    • Sygeplejerske
    • Aalborg
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Brovst

    Sygeplejerske søges til Bostedet Brovst, området for socialpsykiatri Brænder du for at arbejde med sygdomsforebyggende og sundhedsfremmende indsatser i forhold til mennesker med svære psykiske .
    • Sygeplejerske
    • Brovst
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Aalborg

    Dit nye job, som Sygeplejerske ved Steno Diabetes Center Nordjylland? Steno Diabetes Center Nordjylland (SDCN) er en del af et nationalt netværk af diabetescentre Danmark, der sammen skal arbe..
    • Sygeplejerske
    • Aalborg
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Aalborg

    En stilling som afdelingslæge ved Geriatrisk Afdeling, Aalborg Universitetshospital er ledig til besættelse pr. 1. juli 2024 eller efter aftale.Aalborg Universitetshospital er affilieret Aalbor..
    • Sygeplejerske
    • Aalborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Brønderslev

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Brønderslev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1
4. april 2024 1
3. april 2024 1
2. april 2024 1
1. april 2024 1
31. marts 2024 1
30. marts 2024 1
29. marts 2024 1
28. marts 2024 1
27. marts 2024 1
26. marts 2024 1
25. marts 2024 1
24. marts 2024 1