Vikarstilling: Tandlægestilling, barselsvikariat, fuldtid Greve Kommunes Tandpleje

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Greve Kommune, Vikar - Greve

I Tandplejen er vi 35 engagerede medarbejdere, heraf 5 tandlæger, 1 specialtandlæge og 1 overtandlæge.

Vi varetager tandsundheden for ca. 12.000 børn og unge, samt ca. 100 specialtandplejepatienter. Hele Tandplejen, der rummer både vores tandregulering og caries-afdeling, er samlet i et nyere klinikhus beliggende centralt i Greve. Klinikhuset består af 16 klinikker, heraf 5 ortoklinikker og 1 specialklinik.
Vi samarbejder med de andre afdelinger i Center for Børn og Familier.

Som tandlæge i Greve Kommunes Tandpleje kan du forvente en travl og omskiftelig hverdag med mange spændende opgaver, som vi løser i fællesskab. Du vil blive assisteret af dygtige klinikassistenter og vil have mulighed for daglig sparring med klinikkens øvrige, erfarne tandlæger og tandplejere.

I Greve Kommunes Tandpleje har vi fokus på trivsel og på at have et godt fysisk og psykisk arbejdsmiljø. I Tandplejen løses opgaver i høj kvalitet altid med borgeren i centrum. I medarbejdergruppen arbejder vi løbende med inddragelse og med at styrke sammenhold og arbejdsglæde. Du vil indgå i faglig sparring på tværs af faggrupper.

Vi søger en dygtig tandlæge, der ønsker at bidrage til god kvalitet og udvikling i Tandplejen. Du må gerne være ambitiøs og have høj faglighed, og du skal selvfølgelig have lyst til at arbejde med børn/unge og deres forældre. Du skal have lyst til at indgå i et fagligt fællesskab med klinikkens øvrige behandlere, hvor vi altid vægter sparring, udvikling og vidensdeling højt.

Det er ikke nødvendigt at du har opnået ret til selvstændigt virke, men det vil selvfølgelig være en fordel.

Vi arbejder med journalsystemet SolteqTand samt røntgenprogrammet Romexis.

Løn- og ansættelsesforhold sker i henhold til gældende overenskomst.
Har du spørgsmål til stillingen, så er du velkommen til at kontakte overtandlæge Marie Korsholm på mail [email protected] eller tlf. 43 97 91 91, eller TR, tandlæge Yalda Nabil [email protected] 43 97 33 33.

Ansøgningsfrist mandag den 5.6 2023, vi forventer at afholde samtaler onsdag den 14.6.2023.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Tandlæge", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Greve.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Greve Kommune ligger centralt ved Køge Bugt Motorvejen kun 20 kilometer fra Rådhuspladsen i København. Der er tre S-togstationer som sikrer, at du i løbet af 20 minutter kan komme til - og fra hovedstaden. Der er omkring 50.000 indbyggere i kommunen.
Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Tandlæge
  • Greve

Lignende jobs

  • Tandlæge i København

    Vi oplever fortsat tilgang af patienter til vores stærke setup af ambitiøse og dygtige tandlæger og specialister. Vi er derfor altid på udkik efter nye kolleger som dig, der står sikkert i din fagl..
    • Tandlæge
    • København
    Få mere info
  • Tandlæge i København

    Odontologisk Institut/Tandlægeskolen søger et antal dedikerede og dygtige tandlæger til at indgå i undervisningsteamet som deltidsansatte undervisere (kliniske lærere og afdelingstandlæger)Sti..
    • Tandlæge
    • København
    Få mere info
  • Tandlæge i Storkøbenhavn

    Er du uddannet tandlæge med nogle års erfaring fra den kommunale tandpleje, og har du lederambitioner? Så læs med nedenfor.Hvilke opgaver skal du løse?Kliniklederopgaver – administrative op..
    • Tandlæge
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Tandlæge i Hele Danmark

    Tandlæge søges til organisation/virksomhed i Hele Danmark
    • Tandlæge
    • Hele Danmark
    Få mere info