Rekrutteringsfirma

CFO med ansvar for økonomi, logistik og administration hos FOCUS...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Østjylland

Har du en stærk forretningsmæssig og økonomisk forståelse samt sans for ledelse og rapportering? Og vil du stå i spidsen for økonomi, logistik og administration hos en anerkendt og erfaren totalleverandør af skræddersyede pavilloner og moduler? Så kig nærmere på stillingen som CFO hos FOCUS Moduler med base i Randers.

Fra rådgivning og tegning til nøglefærdig løsning


Med mere end 30 års erfaring med pavilloner og modulleverancer har FOCUS Moduler A/S fået etableret sig som en populær samarbejdspartner på sit felt. Det skyldes ikke mindst den store fleksibilitet og vilje til at gå den famøse ekstra mil, som gør, at kunderne kan få modul- og pavillonløsninger skræddersyet til netop deres behov.

Til at lede og udvikle økonomi-, logistik- og administrationsfunktionen er vi nu på udkig efter en proaktiv og ambitiøs CFO. Du sikrer, at økonomien bliver mere gennemsigtig og brugbar i hverdagens beslutninger, og du kan se frem til at blive et centralt medlem af ledergruppen og ejernes tætte sparringspartner. I denne rolle får du desuden personaleledelse for eget team, som du leder og udvikler.

Derudover får du blandt andet følgende ansvarsområder og arbejdsopgaver:


  • Daglig hands-on ledelse, drift og udvikling af økonomi, logistik og administration
  • Ansvarlig for strategiske forandringsprocesser på tværs af virksomheden herunder implementering af nyt ERP-system, integration af logistik og forecast samt løbende digitalisering
  • Drive udarbejdelse af månedsregnskaber og månedslukninger, forecast samt driftsøkonomiske analyser og projekter
  • Sikre debitor styring, lagerbindinger og timing
  • Kontakt til revisor, forsikring, skattemyndigheder etc.
  • Udarbejdelse af økonomi- og ESG-rapportering

Din base bliver i virksomhedens moderne kontorfaciliteter i Randers, og du får direkte reference til CEO, Claus Løgager.

Stærk økonomisk og forretningsmæssig forståelse


Vi er på udkig efter dig, som med stor proaktivitet og gennemslagskraft kan lede økonomi-, logistik- og administrationsfunktionen. Gennem din karriere har du erhvervet dig en veludstyret værktøjskasse, som foruden solid økonomisk viden og erfaring indeholder stærk forretningsforståelse og gode ledelsesevner.

Det falder dig naturligt at sætte skub i projekterne, følge op og føre hele vejen til dørs, for du er nemlig både ambitiøs, engageret og resultatorienteret. Selv på de travle dage har du overblikket, og du finder samtidig overskuddet til at være hands-on og udvikle dine medarbejdere.

Du kan ikke lade være med at forholde dig logisk og kritisk til omgivelserne, og du kommer gerne med input til effektivisering i hverdagen med udgangspunkt i fagligt funderede argumenter og grundige rapporter. Derfor trives du i den betroede rolle tæt på den øverste ledelse, hvor du er vant til at agere økonomisk og strategisk sparringspartner.

Din baggrund kunne være en HD-R, cand.merc., cand.merc.aud. eller lignende suppleret med solid erhvervsfaring fra en lignende stilling som økonomichef eller CFO – gerne i en produktionsvirksomhed, hvor du har arbejdet tværorganisatorisk. IT-mæssigt er det et stort plus, at du har styr på Excel og kender til diverse ERP-systemer, og sprogligt behersker du både dansk og engelsk.

Eksperimenterende og skræddersyede løsninger


Med 5.000m² produktionsfaciliteter og 25.000m² lagerplads kan FOCUS Moduler tilbyde kunderne skræddersyede modul- og pavillonløsninger fra egen produktion til alle typer formål og med levering i hele Danmark. Det interne motto er, at man er ikke tilfreds, før kunden er tilfreds – og medarbejderne er dermed ikke bange for at prøve nye projekter af og tester hele tiden, hvor højt barren kan ligge.

Du kan se frem til at blive en del af et team på 30 engagerede og kompetente medarbejdere, heraf 20 i produktionen og 10 i administrationen. Der er et godt internt fællesskab, hvor man arbejder målrettet og engageret med opgaverne og står klar til at hjælpe hinanden, når der er behov for det. Det faglige niveau er højt, og der er god mulighed for at præge både din egen rolle og få indflydelse på den øvrige organisations retning.

Udover den faglige sparring er der også plads til grin og snak i hverdagen, og for dem, der har lyst til at dyrke det sociale udenfor arbejdstiden, er der desuden mulighed for at deltage i en række fede sociale arrangementer.

Læs mere om virksomheden her.

Interesseret?


Er du interesseret i at vide mere om stillingen forud for din ansøgning, er du velkommen til at kontakte os. HumanTrust A/S arbejder målrettet med at gennemføre rekrutteringsprocessen til dette job hurtigst muligt. Vi arbejder derfor ikke med ansøgningsfrist.

Rekrutteringsprocessen foregår i et tæt og fortroligt samarbejde med vores kunde. Alle materialer behandles fortroligt, og vi følger gældende GDPR-regler.

Bemærk at jobannoncen løbende genindrykkes på diverse jobportaler. Dette er udelukkende udtryk for, at rekrutteringsprocessen ikke er afsluttet, og ikke at den er startet forfra.

Søg jobbet


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonomichef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Østjylland

Jobbet er oprettet på vores service den 10.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonomichef
  • Østjylland

Lignende jobs

  • Økonomichef i Gedved

    Økonomiansvarlig (30t/uge) hos Spørring A/S Spørring A/S er en anerkendt aktør inden for specialinventar, søger en dygtig og erfaren økonomiansvarlig. Virksomheden tilbyder en unik mulighed fo..
    • Økonomichef
    • Gedved
    Få mere info
  • Økonomichef i Hedensted

    Fri kontakt
    Vil du have ansvaret for virksomhedens økonomiske forhold og samtidig agere wing manager for CEO/ejer i forretningsmæssige forhold, så er her en gylden mulighed for den rette profil. På vegne af Sommer-Savex søger vi en erfaren og engageret Økonomichef/Controller til at tage ansvar for økonomiafdelingen. Om Sommer-Savex.
    • Økonomichef
    • Hedensted
    Få mere info
  • Økonomichef i Brabrand

    If you have an operational mindset, possess strong knowledge in accounting, controlling and IT, and are ready to take on responsibilities across multiple functions, this might be the position for y..
    • Økonomichef
    • Brabrand
    Få mere info
  • Økonomichef i Horsens

    Har du en solid økonomisk baggrund? Og er du klar til at stå i spidsen for økonomifunktionen i en virksomhed med bæredygtig udvikling og vækst i lokalområdet på dagsordenen? Så har du nu mulighed f..
    • Økonomichef
    • Horsens
    Få mere info