Bliv fysioterapeut på en ny måde

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herlev

Bliv fysioterapeut på en ny måde


Kan du se dig selv som sundhedsfaglig rådgiver, hvor du hver dag skal hjælpe kunder videre til det helt rette behandlingsforløb? Er du glad for at tale i telefon, og trives du med den rådgivende del af fysioterapien?

Så kan du hos os få mulighed for:

  • At bringe dine fysioterapeutiske kompetencer i spil i en ny kontekst
  • At blive en del af et stort sundhedsfagligt team, der hver dag sparrer med hinanden
  • Arbejde hjemmefra op til 2 dage om ugen efter din introduktionsperiode
  • At blive meget klogere på forsikringsvilkår og kunne anvende dem i din rådgivning
  • At blive en del af en virksomhed med stor kundetilvækst og udvikling af nye sundhedsfaglige produkter

Dansk Sundhedssikring er Danmarks største udbyder af sundhedsforsikringer. Sundhed er det, vi laver og en del af vores DNA. Så hvis du brænder for sundhed, lige så meget som os – så glæder vi os til at få dig med ombord.

Som fysioterapeut hos os, vil du blive en del af vores muskuloskeletale team, som er specialiseret i bevægeapparatets problematikker – og som hver dag arbejder efter sundhedsfaglig evidens og de nationale kliniske retningslinjer, når vi hjælper vores kunder videre til behandling. Vi elsker at tale i telefon med vores kunder, og hver dag vil du hjælpe en masse kunder, som oplever sundhedsfaglige udfordringer.

Vi er lige nu ca. 15 kollegaer i teamet og søger nu flere fysioterapeuter, der ligesom os elsker at rådgive kunderne i telefonen. Ved hjælp af dine sundhedsfaglige kompetencer samt dit store kendskab til sundhedsvæsenet, vil du rådgive og navigere inden for både det offentlige og private regi – afhængigt af hvor kunden er bedst sundhedsfagligt hjulpet.

Dine opgaver bliver at:

  • Identificere, vurdere og behandle alle skadesanmeldelser vedr. bevægeapparatslidelser
  • Deltage i sparring med kollegaer omkring komplekse sager
  • Yde fysioterapeutisk rådgivning
  • Deltage aktivt i den faglige udvikling indenfor det muskuloskeletale område
  • Evt. bidrage med undervisning

For at kunne varetage stillingen skal du være uddannet fysioterapeut samt have gjort dig nogle erfaringer klinisk med henblik på hurtigt at kunne danne dig et overblik over, hvilken problemstilling kunden står med. Derudover skal du tale og skrive flydende dansk og begå dig på engelsk. Vi arbejder med mange forskellige IT-systemer, hvilket gør at du skal kunne varetage og hurtigt kunne lære nye IT-systemer. Da kommunikation er vores vigtigste arbejdsredskab, er det vigtigt, at du altid formår at være empatisk, lyttende og professionel i telefonen.

Vi har travlt og keder os aldrig, så du skal kunne trives i et omskifteligt miljø, hvor det går stærkt – men hvor vi holder humøret højt og altid hjælper hinanden. Vi har tillid til, at du sundhedsfagligt kan træffe gode beslutninger for vores kunders videre behandling – derfor er det vigtigt, at du er beslutningsdygtig og trives i et selvstændigt job – men at du samtidig også kan se værdien i et godt teamsamarbejde, hvor vi sparrer med hinanden ved komplekse sager og spiller hinanden gode.

Det praktiske
Stillingen er som udgangspunkt på 37 timer pr. uge (ekskl. frokost), men der er også mulighed for deltid. Arbejdstimerne vagtplanlægges primært indenfor tidsrummet mandag til fredag kl. 8:00-17:00. Ca. hver 8. uge vil du også have en weekendvagt af 4 timers varighed. Efter ca. 6 mdrs. ansættelse er det muligt at indgå en aftale om op til 2 ugentlige hjemmearbejdsdage. Lønnen forhandles på baggrund af dine kompetencer, og derudover får du en pensionsordning, sundhedsforsikring og en lækker frokostordning.

Er du vores nye kollega, så send dit CV og en motiveret ansøgning via ”Ansøg”-linket. Stillingen er med tiltrædelse snarest muligt, og ansøgninger behandles løbende. Har du spørgsmål eller ønsker mere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder, Heidi Christensen på mail: [email protected].

Hvem er Dansk Sundhedssikring?
Dansk Sundhedssikring er med over 500.000 forsikrede kunder Danmarks største udbyder af sundhedsforsikringer. Vores kerneopgave er gennem personlig og sundhedsfaglig rådgivning at finde den rette behandling for vores kunder, hvad end den bedste løsning findes hos det offentlige eller private. I dag er vi over 250 dedikerede medarbejdere, der alle arbejder for at skabe resultater og gøre en forskel. Vi er nyskabende og i konstant udvikling. Det ligger i vores DNA at være ordentlige, tilgængelige og ansvarlige. Selvom vi er et forsikringsselskab, ser vi os selv som et sundhedshus – hvor sundhed for det hele menneske er dét, der driver os.

I Dansk Sundhedssikring bygger vi vores samarbejde på en anerkendende og positiv kultur, hvor forskellighed er en styrke, og hvor engagement, nysgerrighed og arbejdsglæde fremmer nye ideer og god service til den enkelte kunde og samarbejdspartner. Vi ser mangfoldighed som en styrke, og derfor opfordres alle uanset køn, alder, religion, seksuel orientering, handicap og etnisk baggrund til at søge.

Ansøg Del i dit netværk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Fysioterapeut", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Herlev.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Fysioterapeut
  • Herlev

Lignende jobs

  • Fysioterapeut i Ballerup

    Er du praktiserende fysioterapeut med eget CVR-nummer eller tilknyttet en klinik? Har du både erfaring, den videre uddannelse, og mest af alt en stor lyst til at arbejde med klienter med kroniske o..
    • Fysioterapeut
    • Ballerup
    Få mere info
  • Fysioterapeut i Brøndby

    Brænder du for og har erfaring med at træne borgere inde for rygområdet, så har du chancen for at få et spændende job i Træningscenter Brøndby.Hvad søger vi:En energisk, nysgerrig og fagligt .
    • Fysioterapeut
    • Brøndby
    Få mere info
  • Fysioterapeut i Storkøbenhavn

    Fysioterapeut søges til organisation/virksomhed i Storkøbenhavn
    • Fysioterapeut
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Fysioterapeut (vikar) i Storkøbenhavn

    Fysioterapeut til midlertidige pladser HegnsgårdenVi søger en fysioterapeut somdrives af faglig nysgerrighed og en uformel omgangstone. Vi er optaget af det stærke borgerblik, og vi arbejder eviden..
    • Fysioterapeut
    • Storkøbenhavn
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som fysioterapeuter i Herlev

Herunder ser du udviklingen i udbudte fysioterapeut i Herlev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal fysioterapeuter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte fysioterapeuter over tid

Dato Alle jobs som fysioterapeuter
18. april 2024 1
17. april 2024 1