PEER-medarbejder til Distriktspsykiatrien Næstved-Vordingborg, Psykiatrien Syd i [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Næstved

Din erfaring med psykisk sygdom og recovery kan blive en kompetence.

Er du vores nye PEER-medarbejder?

Har du personlig bearbejdet erfaring med psykisk sygdom og recovery og har du erfaring med at bo i botilbud?

Ønsker du at bruge dine bearbejdede erfaringer til gavn for andre?

Så er du måske den PEER-medarbejder, vi søger til at blive en del af botilbuds-teamet i Distriktspsykiatrien Næstved-Vordingborg med ansættelsessted i Næstved.

Hvad bliver dine arbejdsopgaver?

Som PEER-medarbejder er du ansat til at støtte patienternes recovery-proces ud fra dine egne erfaringer med at komme dig fra psykisk sygdom. Du skal være med til at understøtte, at patienterne deltager mest muligt i egen behandling samt understøtte håbet om, at de kan komme sig fra psykisk sygdom - ligesom du selv har gjort det.

Dit arbejde vil bestå i at varetage individuelle peersamtaler på botilbuddene eller deltage i relevant gruppeaktvitet sammen med øvrige medarbejdere der er tilknyttet botilbudsarbejdet. Samtalerne kan være planlagte eller spontane og mere uformelle imens I f.eks. laver en aktivitet, som giver mening for patienten.

Derudover vil du få mulighed for, at indgå i en recoverygruppe sammen med vores nuværende peermedarbejder samt for at køre med F-ACT ud på besøg

Du har en brobyggende funktion ift. socialpsykiatriske tilbud samt til hverdagslivet.

Som PEER-medarbejder skal du desuden bidrage til tværfaglige drøftelser om konkrete patientforløb med blik for patientens relationer, interesser og drømme. Når du deltager i tværfaglige fora tager du som PEER-medarbejder udgangspunkt i dine egne erfaringer fra at have været patient i psykiatrien/botilbuddet og have gennemlevet en recovery-proces, samt generel viden om personlig recovery.

Hvad rummer stillingen i øvrigt?

  • Du får sparring fra peerkollegaer i Psykiatrien Syd og fra mentor i Distriktspsykiatrien Næstved.
  • Du modtager supervision sammen med personalegruppen i din enhed.
  • Du bliver tilknyttet et fælles erfaringsudvekslingsforum for alle PEER-medarbejdere i Psykiatrien Region Sjælland.
  • Du skal løse mindre administrative opgaver såsom at kommunikere med kollegaer via mail og kalender i Outlook.

Det er afgørende, at du:

  • Har bearbejdet dine erfaringer med at komme dig helt eller delvist fra psykisk sygdom, det vil sige, at du har et afklaret forhold til dit eget sygdomsforløb og din recovery-proces.
  • Har haft et ambulant behandlingsforløb i behandlingspsykiatrien samt boet på bosted, Behandlingsforløbet skal være afsluttet.
  • Har lyst til og evner at bringe dine erfaringer i spil til gavn for andre.
  • Har gode samarbejdsevner og anerkendende tilgang til andre mennesker.
  • Har kørekort

Der er ingen formelle uddannelseskrav til dig, men det er en fordel, hvis du har en peeruddannelse/-kursus og erfaring med peerarbejde. Du vil blive introduceret til peerstøtte og recovery-teori af PsykInfo og til arbejdet generelt i den enhed, som du skal arbejde i.

Din nye arbejdsplads

I Distriktspsykiatrien Næstved-Vordingborg arbejder vi ud fra F-ACT-modellen, hvor der ydes en intensiv ambulant behandling til mennesker med psykisk sygdom. Behandlingen er baseret på en fleksibel, tværfaglig, opsøgende og udkørende indsats i patientens nærmiljø. SideindholdEn af grundstenene i F-ACT er den fleksible behandlingsindsats, hvor teamet tilpasser behandlingsintensiteten efter patientens aktuelle behov. Vores Botilbudsteam er et specialiseret team i Distriktspsykiatrien med stærkt fokus på at skabe stabile og sammenhængende forløb i tæt samarbejde med patienten, botilbuddet og psykiatrien.

Stillingen er på 15 timer ugentligt.

Ansøgningsfrist er d. 12/6 2023– der afholdes ansættelsessamtaler d. 20/6 fra kl. 9.00

Ansættelse sker fra d. 1.august 2023 eller efter aftale

Du kan få flere oplysninger om jobbet hos afdelingssygeplejerske Pernille Rømer på tlf. 20 68 94 51 eller mail: [email protected].

Du kan også læse mere om Distriktspsykiatrien Næstved-Vordingborg på Distriktspsykiatrien Næstved-Vordingborg - Region Sjælland (regionsjaelland.dk)

Hvis du gerne vil have oplysninger om peerstøtte kan du endvidere kontakte PsykInfo i Region Sjælland v/ konsulent Lene Notkin på mobil 23 27 15 80 eller mail [email protected] eller

Du kan også læse mere om, hvordan vi arbejder med peerstøtte på www.regionsjaelland.dk/peers

I Region Sjælland anerkender vi, at alle medarbejdere er forskellige, og at disse forskelle er et aktiv. Vi har i Region Sjælland brug for dygtige og talentfulde medarbejdere uanset køn, alder, baggrund, handicap, seksuelle orientering, religion og eventuelle begrænsninger. Vi ser mangfoldighed og ligestilling som en styrke for både det faglige, det kollegiale og det udviklende arbejde. Region Sjælland opfordrer derfor potentielle kandidater til at søge vores opslåede stillinger uanset livsfase og situation.

PS: Se Psykiatriens Syds matrikler, din kommende arbejdsplads, ved at klikke her: Psykiatrien Syd | SkyPixel. Og hvis du er ekstra nysgerrig på organisationen, de ansatte der arbejder her og de mennesker som vi hjælper, så følg os eventuelt på vores instagram profil: Psykiatrien_Syd.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Psykolog", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Næstved.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Psykolog
  • Næstved
  • Mandag den 12. juni 2023

Lignende jobs

  • Psykolog i Næstved

    Vi udvider og søger derfor flere erfarne psykologer til Center for Seksuelt Misbrugte Øst i NæstvedEr du interesseret i psykodynamisk psykoterapi og traumer?Vi har fået øget vores bevilling og .
    • Psykolog
    • Næstved
    Få mere info
  • Psykolog i Næstved

    Autoriseret psykolog / psykolog på vej til autorisation, til Børne- og Ungdomspsykiatrisk klinik i Næstved Har du lyst til at være en del af vores klinik, arbejde i et dynamisk arbejdsmiljø fyldt..
    • Psykolog
    • Næstved
    Få mere info
  • Psykolog i Vordingborg

    Psykiatrien i Vordingborg søger serviceassistenter til sommerperioden Vi søger faglærte og ufaglærte serviceassistenter til en tidsbegrænset periode fra 1. juni til 31. august 2024. Der er tale..
    • Psykolog
    • Vordingborg
    Få mere info
  • Psykolog i Hele Danmark

    Psykolog søges til organisation/virksomhed i Hele Danmark
    • Psykolog
    • Hele Danmark
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som psykologer i Næstved

Herunder ser du udviklingen i udbudte psykolog i Næstved over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal psykologer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte psykologer over tid

Dato Alle jobs som psykologer
24. april 2024 2
23. april 2024 2
22. april 2024 2
21. april 2024 2
20. april 2024 2
19. april 2024 2
18. april 2024 2
17. april 2024 2
16. april 2024 2
15. april 2024 2
14. april 2024 2
13. april 2024 2
12. april 2024 2
11. april 2024 2
10. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1
4. april 2024 1
3. april 2024 1
2. april 2024 1
1. april 2024 1
31. marts 2024 1
30. marts 2024 1
29. marts 2024 1
28. marts 2024 1
27. marts 2024 1
26. marts 2024 1
25. marts 2024 1