Projektleder søges til udviklingsprojekter i offentlig medicinalvirksomhed

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aalborg

Sygehusapoteket Region Nordjylland søger en erfaren projektleder, der er med til at gøre en forskel ved at understøtte sikre og effektive medicineringsforløb for nordjyske patienter. En projektleder, der har mod på nye udfordringer og lyst til at være ansvarlig for at drive projekter i en offentlig farmaceutisk virksomhed sammen med dygtige kollegaer på Sygehusapoteket. Er det dig, så læs med her:

Med Sygehusapoteket som arbejdsplads…
Sygehusapoteket leder efter en projektleder, der skal være med til at sikre forandring og udvikling i en stor videns- og driftsorganisation under politisk ledelse og kontekst.

Sygehusapoteket er en virksomhed under Region Nordjylland, der arbejder med fremstilling og forsyning af lægemidler, data og farmaceutiske serviceydelser. Vi har fokus på sikker og tidssvarende daglig drift og udvikling af løsninger, der går på tværs af sektorer og bidrager til hospitalernes forandringsproces hen imod øget behandling i eget hjem.

Sygehusapoteket oplever vækst i mængden af tværgående og komplekse opgaver, som kræver projektledelse, hvorfor vi med denne stilling leder efter en medarbejder, der har projektledelse som sin primære faglighed og kan projektlede en alsidig projektportefølje.

Samtidig er det ønsket, at du tillige skal bistå med porteføljemanagement og således være med til at sikre organisationens overblik over den aktive portefølje, pipeline og prioriteringsbehov.

Som projektleder vil du organisatorisk blive tilknyttet Produktionsstaben, der fungerer som understøttende enhed for Sygehusapotekets driftsafdelinger og særligt produktionen. Der er tale om en stab, der varetager mange og forskelligartede specialistfunktioner i organisationen, hvoraf projektledelse er én af dem.

Produktionsstaben arbejder med Sygehusapotekets IT-landskab og -løsninger, kvalificering og validering, produktionskontrol og frigivelse, kliniske forsøg samt support til andre afdelinger. Produktionsstaben består af 14 medarbejdere heraf to projektledere, som bliver dine nærmeste kollegaer.

Som farmaceutisk virksomhed er Sygehusapotekets forretningsprocesser underlagt regulatoriske krav og lovgivning for fremstilling, håndtering og distribution af lægemidler for at sikre kvalitet. Således vil du også som projektleder skulle agere i en kvalitetsstyret organisation og hverdag, hvor GxP er med til at sætte rammerne.

Projekter styres på Sygehusapoteket efter en projektmodel der bygger på PRINCE2. Det er derfor en fordel – men ikke et krav – at du er certificeret i og/eller har erfaring med PRINCE2. Certificering eller erfaring med andre projektmodeller har også interesse. Da Sygehusapotekets projekter oftest betyder organisatorisk forandring, har også erfaring med forandringsledelse interesse. Vi forventer, at du som projektleder evner at sætte andres faglighed i spil og facilitere et konstruktivt samarbejde i din projektorganisation.

Ud over alle de faglige kompetencer, så kigger vi selvfølgelig også på de personlige kompetencer. Her leder vi efter en person, der kan begå sig i forskellige arenaer og sammenhænge. En person med gennemslagskraft, der forstår at lede og løfte projekter fremad i et konstruktivt samarbejde med såvel forretning, Sygehusapotekets ledelse og forskellige afdelinger som eksterne samarbejdspartnere i og udenfor regionen.

Helt konkret søger vi en medarbejder, der
  • Er skarp på projektledelse og -metode.
  • Har kendskab til og gerne erfaring med porteføljemanagement.
  • Er god til at samarbejde på tværs, men samtidig evner at arbejde selvstændigt.
  • Kan drive og styre projekter i overensstemmelse med de aftalte mål og rammer.
  • Kan begå sig og trives i en politisk ledet organisation.
  • Har evnen til at finde en passende balance mellem detaljer og tid i eget arbejde.
  • Har kendskab til den politiske virkelighed i en offentlig regional virksomhed.
  • Kan kommunikere tydeligt i både skrift og tale i et flydende og letforståeligt dansk.

Vi tilbyder:
  • En spændende arbejdsplads med stor mangfoldighed i arbejdsopgaverne.
  • Engagerede, dygtige og professionelle kollegaer.
  • Mulighed for at være med til at sætte eget præg på stilling og opgaver alt efter baggrund og erfaring.
  • En arbejdsplads, hvor du aldrig er i tvivl om værdien af dit arbejde, idet vi skaber værdi for patienten.
  • Gode arbejdsforhold, flextid og frihed under ansvar.

Om Sygehusapoteket Region Nordjylland
Sygehusapoteket er en arbejdsplads med 240 medarbejdere, sammensat af mange faggrupper, der med høj faglighed, uddannelse og udvikling hver dag arbejder for at gøre en forskel for de nordjyske patienter.

Vi har som hovedformål at understøtte sikre og effektive medicineringsforløb for nordjyske patienter via forsyning af lægemidler og data, fremstilling af sygehusspecifikke lægemidler og leverance af klinisk farmaceutiske serviceydelser, og arbejder på hospitalerne i hele Region Nordjylland samt på Sygehusapoteket.

Kontakt os gerne
Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte projektleder Ditte Buus på 22695520, projektleder Maria Louise Johansen på 40187662 eller afdelingsleder Keld Winther Pedersen på 23415092.

Praktiske informationer om ansøgning og stilling
Vi søger med dette opslag én fuldtidsstilling.

Løn og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst og konkret lønforhandling med den forhandlingsberettigede organisation.

Den primære arbejdsadresse vil være Porsvej 1, 9000 Aalborg.

Ansøgningsfrist er søndag d. 11. juni 2023. Første samtaler forventes afholdt d. 21. juni 2023 og med mulighed for en anden samtale d. 28. juni 2023. Der vil kunne blive tale om personlighedstest. Tiltrædelse pr. 1. september 2023 eller efter aftale.

Vi opfordrer alle interesserede til at søge stillingen – uanset alder, køn, religion, handicap, etnisk baggrund. Sygehusapoteket har røgfri arbejdstid og er en røgfri arbejdsplads.

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er ca. 15.000 medarbejdere om opgaven, der med et utal af forskellige fagligheder hver dag arbejder for at skabe værdi for de nordjyske patienter og borgere og et sammenhængende Nordjylland. Hos os kan du både gøre karriere, gøre hver dag vigtig og gøre en forskel. Læs mere om regionen på .


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg

Jobbet er oprettet på vores service den 10.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Aalborg
  • Søndag den 11. juni 2023

Lignende jobs

  • Projektleder i Aalborg Øst

    Vi søger en positiv, driftig og ambitiøs afløbsingeniør med flair for projektledelseOm stillingenProjektering og rådgivning inden for afløbsteknik er én af Artelia’s mange kerneydelser. Vor..
    • Projektleder
    • Aalborg Øst
    Få mere info
  • Projektleder i Aalborg

    pbang står for rekrutteringen af dette job. Projektering og rådgivning inden for afløbsteknik er én af Artelia’s mange kerneydelser. Vores kompetencer inden for infrastruktur er opbygget gen..
    • Projektleder
    • Aalborg
    Få mere info
  • Projektleder i Aalborg

    It takes the brightest minds to be a technology leader. It takes imagination to create green energy for the generations to come. At [xxxxx] we make real what matters, join our global team..
    • Projektleder
    • Aalborg
    Få mere info
  • Projektleder i Aalborg Øst

    Teknisk projektleder til spændende virksomhed, hvor drømme smedes af stål Har du kunden som omdrejningspunkt i alle processer og beslutninger? Ønsker du at omsætte dine naturlige projektleder..
    • Projektleder
    • Aalborg Øst
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Aalborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Aalborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere i Aalborg.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Aalborg over tid

Dato Alle jobs som projektledere
24. april 2024 30
23. april 2024 27
22. april 2024 30
21. april 2024 31
20. april 2024 31
19. april 2024 33
18. april 2024 30
17. april 2024 30
16. april 2024 29
15. april 2024 27
14. april 2024 28
13. april 2024 27
12. april 2024 28
11. april 2024 29
10. april 2024 28
9. april 2024 28
8. april 2024 29
7. april 2024 27
6. april 2024 32
5. april 2024 31
4. april 2024 29
3. april 2024 31
2. april 2024 34
1. april 2024 33
31. marts 2024 31
30. marts 2024 32
29. marts 2024 32
28. marts 2024 33
27. marts 2024 32
26. marts 2024 37
25. marts 2024 33

Værd at vide når du søger job som projektleder i Aalborg

Drømmer du om at bo og arbejde i en pulserende by med charme og historie? Så kigger du måske mod Aalborg, også kendt som "Nordens Paris". Med et blomstrende erhvervsliv, en levende kulturscene og en fantastisk beliggenhed ved Limfjorden, er Aalborg et attraktivt sted for jobjagten.

Aalborgs erhvervsliv byder på en spændende blanding af tradition og innovation, hvilket afspejles i de største beskæftigelsessektorer. Mens byens maritime historie stadig spiller en vigtig rolle, er der sket en markant udvikling inden for andre områder. Lad os tage et kig på de største arbejdspladser i "Nordens Paris":

Aalborg byder på en række smarte transportløsninger, der gør det nemt og bekvemt at komme rundt i byen og omegnen, uanset om du er til bus, tog, cykel, bil eller alternative former for mobilitet.

At flytte til et nyt sted på grund af et job kræver forberedelse, og Aalborg er ingen undtagelse.

Bydele i Aalborg 

Aalborg består af en række unikke kvarterer, hver med sin egen charme og atmosfære. Din boligvalg kan i den grad påvirke din jobjagt, så lad os dykke ned i de forskellige bydele og se, hvordan de kan understøtte dine karrieredrømme:

Centrum: Aalborgs pulserende hjerte med butikker, caféer, restauranter og kulturinstitutioner. Her finder du store virksomheder inden for service, handel, finans og administration. Boligpriserne er højere, men netværksmulighederne er mange.

Øgadekvarteret: Et kreativt og trendy område med små butikker, barer og spillesteder. Tiltrækker unge, kreative erhverv og iværksættere. Lejlighederne er ofte mindre, men stemningen er energisk.

Vestbyen: Boligkvarter med god plads til familier og pendlerafstand til erhvervsområderne i Nørresundby. Her finder du virksomheder inden for industri, logistik og transport. Roligt miljø med gode grønne områder.

Østerbro: Et hyggeligt og historisk kvarter med smukke villaer og lejligheder. Her bor mange akademikere og ansatte på Aalborg Universitet. God balance mellem byliv og ro.

Nørresundby: Aalborgs industrielle nabo med store virksomheder inden for energi, teknologi og vindmølleproduktion. Lavere boligpriser end Aalborg centrum, men god infrastruktur.

Sydbyen: Et upcoming område med renoverede industrilokaler og nye boligbyggerier. Tiltrækker innovative virksomheder og kreative iværksættere. Flot udsigt mod Limfjorden og god adgang til motorvej.

Mere information om Aalborg 

Hvis du er på udkig efter et job i Aalborg, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om Aalborg, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om Aalborg i denne guide: Din guide til jobjagt i Aalborg: "Nordens Paris" venter på dig!