Rekrutteringsfirma

Entreprisechef - 31.000 m2 kontorbyggeri - WoodHub Odense

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense

  • Har du erfaring med at lede og styre tekniske entrepriser?
  • Har du erfaring fra store og komplekse byggeprojekter
  • Har du stærke kompetencer indenfor VVS, ventilation og sprinkling?

Vi søger en erfaren entreprisechef til planlægning, koordinering og opfølgning på tekniske fag. Dit første projekt bliver WoodHub.

Om WoodHub i Odense

NCC er totalentreprenør på et af Danmarks største byggeprojekter med bærende konstruktioner i træ. Kunden er Bygningstyrelsen, og det højprofilerede projekt WoodHub er banebrydende, da det er først gang i Danmark, at der bliver opført så stor en bygning med bærende konstruktioner i træ, helt nøjagtig 31.000 m2. Den færdige bygning, som skal stå færdig sommeren 2025, skal bruges som arbejdsplads af 8 offentlige styrelser med 1.600 medarbejdere. Du kan læse mere om byggeprojektet og se skitser/billeder på www.woodhub.dk/om-woodhub.

Entreprisechef til tekniske fag

Du vil indgå i projektledelsen sammen med projektchefen og øvrige byggeledelse for råhus og aptering. Projektledelsen har været i gang med projektet i ca. 1,5 år.

Du får en hverdag i et kontorfællesskab på byggepladsen, hvor du som entreprisechef på tekniske fag bl.a. skal sikre, at underleverandører leverer i henhold til lovgivning og krav fra bygherre, og at al dokumentation er korrekt. Du får sparring med de fagkompetente personer hos NCC, som har været med helt fra tilbudsfasen på projektet.

Ansvar og opgaver

Som entreprisechef bliver dit overordnede ansvar planlægning og ledelse af de tekniske fag inklusive økonomistyring. De tekniske kompetencer/erfaringer vi søger, er specielt indenfor VVS, ventilation, sprinkling og systemintegrationer.

Dine opgaver vil inkludere:

  • Planlægning og ledelse af fagentrepriser på de nævnte tekniske fag med fokus på de tekniske milepæle. Dette inkluderer tæt samarbejde med underentreprenørerne
  • Gennemskue hvordan eventuelle ændringer i tidsplaner får indvirkning på tekniske installationer og hele byggesagen
  • Forberede og lede systemintegrationstester
  • Sikre at dokumentation er korrekt og at underentreprenører leverer i henhold til både lovgivning og bygherrens krav
  • Deltager i projektledelsen hvor du sammen med de øvrige i ledelsen bidrager til at projektet kommer i mål ift. krav/aftaler fra bygherre
  • Tæt sparring med øvrig NCC-organisation, og NCC’s tekniske rådgiver
  • Dialog med bygherren og deres bygherrerådgivere
  • Generelt: få ting til at fungere sammen med den øvrige projektledelse – sige fra og til/kunne navigere i en hverdag med mange beslutninger

Den profil vi leder efter

Du har erfaring med tilsvarende opgaver, hvor du har haft det overordnede ansvar for de tekniske fag på et eller flere store byggeprojekter med høj kompleksitet.

Vi ser for os en person som har solid erfaring som entreprisechef eller projektleder på tekniske fag hos en totalentreprenør eller en større teknikentreprenør. Du kan også have din baggrund fra en rådgivende ingeniørvirksomhed.

Du har sandsynligvis en uddannelsesmæssig baggrund som maskinmester, teknikingeniør eller VVS-installatør. Du har med årene fået en bred faglig profil og er teknisk velfunderet indenfor bygningsinstallationer. Du har god erfaring med dokumentation.

Som person er du pragmatisk/løsningsorienteret, og er i stand til både at finde kompromisser og at stå fast. Du har god erfaring med at kommunikere godt med både kolleger, bygherre, rådgivere og underentreprenører.

Du har en fornuftig køreafstand til Lerchesgade i Odense, hvorved din daglige transport ikke vil blive demotiverende for dig de næste par år.

NCC tilbyder

NCC gør meget for at vedligeholde et højt fagligt niveau hvor de ansatte udvikler sig sammen. Dette har medført at trivselsmålinger ligger helt i top, og at NCC har en høj anciennitet hos sine medarbejdere. Du får en god personaleleder som også er Senior Projektchef på byggesagen, og du får dygtige kolleger i projektet. Du bliver fastansat som entreprisechef hos NCC Byggeri Vest, som beskæftiger sig med byggerier i større og mindre skala med udgangspunkt fra kontorerne i Aarhus, Kolding og Aulum.

NCC har en rekordhøj pipeline af projekter de kommende år. Dette gør, at de trygt udvider med flere fastansatte.

Er du interesseret i at høre mere eller at søge stillingen?

Hvis du vil vide mere om stillingen inden du beslutter dig for at være kandidat, så er du velkommen til at kontakte headhunter Arne Kleven på +45 20 88 77 63. Du er også velkommen til at søge stillingen direkte ved at trykke på ”Søg stillingen”.

Om NCC

NCC er en værdibaseret virksomhed, hvor kerneværdierne er ærlighed, tillid og respekt. Som bygge- og anlægsvirksomhed er vi med til at skabe rammerne for fremtidens samfund, og vi lægger vægt på at udvikle og bygge ansvarligt, miljøbevidst og med fokus på mennesker. Vi prioriterer sikkerhed og kvalitet højt, og vi ønsker at tiltrække, udvikle og fastholde branchens mest kompetente medarbejdere.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Byggeleder", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense

Jobbet er oprettet på vores service den 11.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Vi er en rekrutteringsvirksomhed som ansætter specialister og ledere til virksomheder over hele Danmark.
Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Byggeleder
  • Odense

Lignende jobs

  • Byggeleder i Hele Danmark

    Vores kunde har travlt og søger derfor en medarbejder til et længere vikariat i Viborg kommune. Hvad kan du forvente at lave? Kørsel med diverse maskiner (minigraver, minilæsser og lignend..
    • Byggeleder
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Byggeleder i Hele Danmark

    Vores kunde har travlt og søger derfor en medarbejder til et længere vikariat i Viborg kommune. Hvad kan du forvente at lave? Kørsel med diverse maskiner (minigraver, minilæsser og ligne..
    • Byggeleder
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Byggeleder i Hele Danmark

    Byggeleder søges til organisation/virksomhed i Hele Danmark
    • Byggeleder
    • Hele Danmark
    Få mere info

Værd at vide når du søger job som byggeleder i Odense

Uanset om du er nyuddannet eller har års erfaring bag dig, kan jobmarkedet i Odense byde på spændende muligheder inden for en lang række brancher. Fra innovative tech-startups til velrenommerede virksomheder og hyggelige lokale forretninger, er der noget for enhver smag og ambition.

Odense byder på et forfriskende alternativ til storbyens hektiske rytme, men det betyder ikke, at du skal gå på kompromis med mobiliteten. Byen tilbyder en række bekvemme og miljøvenlige transportmuligheder, der sikrer, at du effektivt kan nå frem til din destination, uanset om du er på vej til arbejde, skole, kulturarrangementer eller socialt samvær.

At flytte for et drømmejob kan være spændende, men kræver forberedelse.

Bydele i Odense 

Odense byder på en spændende blanding af kvarterer, hver med sin charme og atmosfære. Når du søger job, spiller dit valg af boligområde en rolle. Lad os dykke ned i nogle populære kvarterer og se, hvordan de relaterer til jobmuligheder:

Centrum: Det pulserende hjerte af Odense byder på masser af shopping, kultur og cafeliv. Her finder du virksomheder inden for handel, service, finans og kulturinstitutioner. Boligpriserne er højere, men du er tæt på arbejdspladsen og byens attraktioner.

Frederiksbjerg: Et hipt og ungt kvarter med masser af studerende og kreative sjæle. Her finder du tech-startups, designvirksomheder og innovative kontorfællesskaber. Boligudbuddet er blandet, og der er god forbindelse til centrum.

Tufteparken: Familievenligt område med grønne områder og gode skoler. Her finder du store virksomheder inden for fødevareproduktion og logistik. Boligerne er generelt rolige og familievenlige.

Bolbro: Et multikulturelt kvarter med billigere boliger og et internationalt miljø. Her finder du mindre virksomheder inden for forskellige brancher. Området er under udvikling, så jobmulighederne kan vokse i fremtiden.

Dalum: Idyllisk forstad tæt på motorvej og natur. Her finder du store virksomheder inden for industri og logistik. Boligpriserne er lavere, men transport til arbejdspladsen kan være nødvendigt.

Hjørring: Familievenligt område med gode skoler og fritidsaktiviteter. Her finder du både mindre virksomheder og filialer af større koncerner. Boligerne er rolige og familievenlige.

Munkebjerg: Et historisk kvarter med brostensgader og hyggelige cafeer. Her finder du kreative virksomheder, kontorfællesskaber og kulturinstitutioner. Boligpriserne er høje, men du er tæt på centrum og grønne områder.

Mere information om Odense 

Hvis du er på udkig efter et job i Odense, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om Odense, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om Odense i denne guide: Odense: Din guide til jobmuligheder, transport og bydele.