Økonomikonsulent / Aarhus

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederikshavn

Erfaren og tech-nørdet økonomikonsulent, der også er til fleksible arbejdstider og fritid Har du arbejdet med digitalt bogholderi og haft kundeansvar i cirka 2-3 år? Og drømmer du om at kunne hente kl. 14.36 eller måske begynde til badminton igen?

Hos Retio by Zignifikant hjælper vi vores kunder med digitalt bogholderi ved at automatisere så meget af papirnusseriet som muligt. Vi er kundernes eksterne digitale økonomifunktion.

Som økonomikonsulent vil du blive kunderådgiver og økonomiansvarlig for din egen buket af cirka 10 til 20 mindre eller mellemstore virksomheder – og få kolleger, der (ligesom dig) brænder for økonomi, digitalisering og god service❤‍

Ryger armene i vejret, når du ser de her opgaver?

  • Opsætning, kontrol og driftovervågning af systemer og kontorrobotter, som udfører automatisk bogføring. For eksempel Pleo, Corpay One, Storebuddy, Fakturafil, Likvido, Zexpense, Farpay og robotter fra Officebot – samt et utal af andre smarte systemer vi bruger i det daglige
  • Daglig brug af regnskabssystemet e-conomic og muligvis brug af Business Central afhængigt af dine kunder
  • Løbende kontrol og afstemning af regnskab (finans, moms, kreditorer og debitorer m.m.)
  • Lønberegning og lønadministration
  • Manuel bogføring, hvor det (endnu) er nødvendigt
  • Oplæring af assistenter + sparring med dem
  • Kagespisning og/eller bordfodbold med kollegerne
  • Udarbejdelse af perioderegnskaber og budgetter
  • Afstemning og klargøring af regnskabsmateriale til revisor
  • Løbende rådgivning af kunder inden for alle områderne, vi lige har nævnt (minus opgaverne i kursiv).

Hvis du synes, det lyder som en pose knitrende lækker bland-selv-slik, så se, hvad vi også har til dig:

Mere tid til både familie og fritidsinteresser

  • Mød for eksempel kl. 9.54 eller luk computeren kl. 14 de dage, du har brug for det – vi har fuld tillid til, at du når dine timer (37 styks), når det passer dig. Ja, vi er bare fans af at flekse (her taler vi ikke om muskler, men arbejdstider).

  • Arbejd både ude og hjemme – din base er på kontoret i Lystrup, men du kan også sagtens sidde derhjemme 2-3 dage om ugen.
  • Få mere fritidVi vil se dig smile, fordi du har tid til både familie og fritidsinteresser. For hos os beviser du ikke dit værd ved at arbejde solen sort. Nej, vi insisterer på, at 37 timer er 37 (med enkelte mindre udsving).

Lidt mere om os (og dig):

Retio by Zignifikant er et af Danmarks førende bureauer, når det kommer til digitalisering og automatisering af bogholderi. Vi er nemlig digitale til fingerspidserne og har været det i mere end 15 år.

Vi er altid på udkig efter nye systemer, vi kan teste (med julelys i øjnene) og gøre til en del af vores hverdag. Det er lidt af en håndfuld kompetence-tornadoer, vi har blæsende rundt for at vende hver en digital sten – nogle af branchens mest erfarne.

Du behøver ikke være lige så nørdet, men vi håber på, at du har lyst til at følge med i den digitale udvikling inden for økonomi og på sigt måske kan knibe en tåre over et genialt nyt system (som du bliver nødt til at teste asap!).

Derudover er vi en social arbejdsplads, hvor vi bare godt kan li’ at have sjovt sammen på en ‘helt nede på jorden’-måde – både ved skrivebordet, til sommerfesten og når vi tager en strikkeeftermiddag eller løbetur på en helt almindelig tirsdag. Vi håber, du kan den dag!

----------------------------------------

Alt det praktiske

Jobbet er en fuldtidsstilling på 37 timer om ugen, og du får løn efter dine kvalifikationer.

Kontoret ligger på Lyshøjen 8 (Bygning K5, 1. sal), 8520 Lystrup.

Vi ved godt, at vi ikke kan få det hele. Hvis der et par steder, hvor du ikke kan sætte flueben, så slå endelig på tråden eller send os en ansøgning alligevel.

Du kan ringe eller skrive til Kristian Konradsen på +45 42908987 eller [email protected], hvis du har spørgsmål til stillingen.
Vi skulle hilse fra ham og sige, at han glæder sig til at høre fra dig.

Vi kalder til samtaler løbende og piller opslaget ned, når den rette konsulent er fundet. Så skynd dig at sende din ansøgning + CV, og evt. en lille videohilsen via linket.

Retio by Zignifikant Aarhus
Lyshøjen 8 (Bygning K5, 1)
8520 Lystrup
----------------------------------------

Retio by Zignifikant er en del af Zignifikant Group, et digitaliseringshus med fokus på digital bogføring, kontorrobotter, konferencer og kurser. Retio by Zignifikant har afdelinger i Aarhus, Frederikshavn, Holstebro, Vejle og København.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederikshavn.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • Frederikshavn
  • Fredag den 09. juni 2023

Lignende jobs

  • Regnskabsmedarbejder i Hjørring

    Fri kontakt
    International koncern hvor bæredygtighed er en del af virksomhedens DNA og med en vision om at være den globale leder inden for metalemballage. Trivium Packaging er en global leder inden for bæredygtig metalemballage med mere end 60 lokationer på verdensplan, næsten 8.000 medarbejdere og en årlig omsætning på ca.
    • Regnskabsmedarbejder
    • Hjørring
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Aalborg Øst

    For vores kunde søger vi en selvstændig, kompetent, positiv og omgængelig lønningsbogholder til Finansafdelingen.Kunden, der er en landsdækkende virksomhed, med hovedsæde i Aalborg området, har..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Aalborg Øst
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Nordjylland

    JobbetVi søger tre skarpe og it kyndige lønmedarbejdere til faste stillinger hos CBRE - Teknisk Servicepartner i AalborgVi søger tre skarpe og it kyndige lønmedarbejdere til faste stillinger hos CB..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Nordjylland
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Aalborg

    Til [xxxxx]s kontor i Aalborg søger vi yderligere en kollega, som har specialiseret sig i leverancer inden for lønfunktioner. Har du øje for detaljen og stor interesse for tal og systemer? Brænde..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Aalborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i Frederikshavn

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i Frederikshavn over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 2
4. april 2024 3
3. april 2024 3
2. april 2024 2
1. april 2024 2
31. marts 2024 2
30. marts 2024 2
29. marts 2024 1
28. marts 2024 1
27. marts 2024 1
26. marts 2024 2
25. marts 2024 3
24. marts 2024 3