Vikarstilling: Pædagogmedhjælper i Herning

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vikar - Herning

Vil du være vores sommerferievikar i udekørende nattevagt?

Er du til spændende og meningsfulde opgaver, frihed, sammenhold og smukke nætter?
Så er du måske vores nye vikar i nattevagt.

Måske er du nyuddannet social- og sundhedshjælper/assistent og vil prøvekøre nattevagt.
Måske er du studerende. Måske er du nysgerrig på at lære mere om personlig pleje, kommunikation og fagligheden i hjemmeplejen. Måske noget helt andet.

Vi forventer, at du har en positiv og kreativ indgangsvinkel til opgaverne og gode samarbejdsevner.
Det er vigtigt, at du er tilpas med den anderledes døgnrytme.

Ansættelsen er 16-32 timer/uge og tidsbegrænset til sommerugerne 24-34. Mødetid er kl. 23.30-7.30. Der er mulighed for at blive tilkaldevikar efterfølgende.

Vi er et stabilt team af 6 SOSU-medarbejdere og 1 sygeplejerske på vagt hver nat. Vi tilbyder et selvstændigt job, hvor du kører i bil rundt til borgere i eget hjem. Du er dog aldrig alene. Vi kører ofte sammen til lejrings besøg og har telefonisk kontakt med hinanden natten igennem. Vi er dit team af hjælpsomme, engagerede, loyale og stabile kollegaer.

Vi planlægger, at du får en god introduktion, tilrettelagt efter hvem du er. Du får virkelig brugt dine kompetencer. Vi vægter et godt arbejdsmiljø meget højt og trives selv med natarbejdets udfordringer og ro.

Vi har fælles mødested i Møllegade i Område Øst og dækker geografisk hjemmeboende borgere i hele Herning Kommune. Det er også her, vi afslutter vagten sammen med et kort morgenmøde.

Nattens opgaver kan være meget forskellige og understøtter som udgangspunkt, at borgeren får så uafbrudt og rolig søvn som muligt.
På 2 af kommunens plejecentre har vi et kort besøg hver nat som sparringspartner til personalet der - og evt. hjælp til enkelte opgaver.
Ud over de visiterede ydelser er der håndtering af nødkald som kan handle om f.eks. fald, hjælp til terminale borgere, hjælp til lejring og toiletbesøg, lindring af smerter og utryghed eller andre akutte situationer.

Vi bruger omsorgssystemet Cura til planlægning, dokumentation og tværfaglig kommunikation.
Du skal have kørekort.

Vi glæder os meget til at høre fra dig.

Vil du vide mere?


Så er du velkommen til at kontakte distriktsleder Inger Bøgh telefon 29 36 66 72 eller pr. mail: [email protected]

Løn og ansættelse


Efter gældende overenskomst.

Straffeattest skal fremvises ved ansættelse.

Frist


Ansøgningsfrist mandag den 5. juni 2023 kl. 8.00 Samtaler aftales løbende.

I Herning Kommune, som er på vej mod 90.000 indbyggere, er vi altid på udkig efter nye muligheder. Vi har modet til at tænke stort og gå nye veje for at skabe det, vi skal leve af og de rammer, vi skal leve i. I Herning Kommune er der alle muligheder for at få et godt familie- og arbejdsliv. Vi har et stærkt sammenhold, trygge lokalsamfund, et rigt foreningsliv og smuk natur lige uden for døren.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagogmedhjælper", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Herning.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagogmedhjælper
  • Herning

Lignende jobs

  • Pædagogmedhjælper i Herning

    Vil du være vores nye kollega i udekørende nattevagt?Er du til spændende og meningsfulde opgaver, frihed, sammenhold og smukke nætter?Så er du måske vores nye kollega i nattevagt.Måske er..
    • Pædagogmedhjælper
    • Herning
    Få mere info
  • Pædagogmedhjælper i Viborg

    Vi søger en pædagogmedhjælper i en midlertidig ansættelse fra den 1. juni 2024 til 30. november 2024.Vores pædagogiske praksis:Vil du være med til at skabe det helt rigtige pædagogiske miljø,.
    • Pædagogmedhjælper
    • Viborg
    Få mere info
  • Pædagogmedhjælper i Viborg

    Vi søger en pædagogmedhjælper i en midlertidig ansættelse fra den 1. juni 2024 til 30. november 2024.Vores pædagogiske praksis:Vil du være med til at skabe det helt rigtige pædagogiske miljø, hvor .
    • Pædagogmedhjælper
    • Viborg
    Få mere info
  • Pædagogmedhjælper i Viborg

    Pædagogmedhjælper til Børnehuset TeglgårdenØnsker du at arbejde i en børnehave, hvor leg, fantasi, nærvær og nysgerrighed er prioriteret højt sammen med faglighed og den gode stemning, så håber vi .
    • Pædagogmedhjælper
    • Viborg
    Få mere info