Konstruktør til Give Elementer

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Give

Brænder du for konstruktion og projektering, og er du uddannet bygningskonstruktør, teknisk designer eller lignende? - og har du samtidig en nysgerrig og løsningsorienteret tilgang?

Vi leder efter en erfaren elementtegner, der har god forståelse for arbejdet i en produktionsvirksomhed og lysten til at bidrage bredt ind i virksomheden. Du vil komme til at arbejde med erfarne og dedikerede kolleger, der med høj faglighed og godt humør, gør dagen udfordrende og spændende.

Jobbet


Din primære opgave bliver at lave produktionstegninger ud fra tegningsmaterialer fra kunderne. Du kommer til at arbejde tæt sammen i et team bestående af erfarne konstruktører og ingeniører, og teamet er kendetegnet ved et højt engagement og et ønske om at levere en høj kvalitet i hele processen. Der vil være en stor involvering i projekterne, hvor der er plads til dine meninger, og hvor det er den bedste løsning der vinder. Du vil ligeledes have kontakten til kunderne for opklarende spørgsmål og optimeringer i forhold til fremsendte tegningsmaterialer.

Opgaverne i hovedtræk:

  • Optegne betonelementer til produktion i samarbejde med ingeniører
  • Koordinering af projektet med kunden, eksterne leverandører, salg, produktion og montage
  • Fremsendelse af tegninger til godkendelse hos kunden
  • Sikre nødvendig overlevering til salg, produktion og montage til aftalt tid
  • Sikre nødvendig dokumentation
  • Ansvar for kvalitetssikring iht. KS skema

Kompetencer


For at få succes i stillingen skal de daglige udfordringer kunne motivere dig. Du skal være kvalitetsbevidst og have fokus på optimal opgaveløsning, og du skal arbejde struktureret med opgaverne.

Herudover kan du nikke genkendende til flg.:

  • Du er en erfaren konstruktør/tegner og allerhelst med erfaring fra elementbranchen
  • Du tager selvstændigt ansvar for dine opgaver og kan, i en dynamisk og foranderlig hverdag, holde de mange bolde i luften
  • Samtidig er du en dygtig team-player, der har let ved at samarbejde
  • Du tager gerne initiativet og bidrager til at skabe et socialt og fagligt miljø med vidensdeling og synergi

Du tilbydes


En attraktiv løn efter kvalifikationer, sundhedsforsikring samt pensionsordning. Give Elementer har i flere år gennemgået en konstant udvikling og står i dag som en moderne elementvirksomhed i absolut topform. De er pt. i gang med at opføre en helt ny produktionshal, og er dermed helt klar på de udfordringer, som måtte komme i markedet.

Herudover; flotte moderne kontorfaciliteter, god frokostordning, sociale arrangementer - og meget mere. Alt sammen goder, der samlet set gør Give Elementer til en attraktiv arbejdsplads, hvor det gode kollegaskab trives på tværs af afdelingerne.

Derudover er der rigtig god økonomi i virksomheden, og med godt fyldte ordrebøger, ses der lyst på fremtiden!

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Anders Heslop fra MatchMind på 30 21 45 11 eller på [email protected]. Stillingen besættes snarest, men vi venter gerne på den rette.

Give Elementfabrik A/S er i dag en førende leverandør inden for beton- og letbetonelementer til landbrug og industribyggeri.

Med produktionsenheder i Give, Nørre Snede og Gedsted råder de over mere end 18.000 m2 produktion, lager og administration fordelt på et samlet grundareal på 112.000 m2.

Give Elementfabrik A/S har gennem årene oparbejdet et image som en troværdig samarbejdspartner, der tilpasser sig kundens behov. Med en kreativ og rationel tankegang udnyttes fleksibiliteten i standardelementerne til at skabe innovative løsninger.

Igennem 55 år har virksomheden superoptimeret deres produktion og kan derfor i dag levere kvalitetselementer til konkurrencedygtige priser. ”Keep it simple” har altid været, og er stadig, virksomhedens ånd, målsætning og DNA.

Se mere på www.elementer.dk



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konstruktør", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Give.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konstruktør
  • Give

Lignende jobs