Rekrutteringsfirma

Construction & Development Assistant

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Skive

Construction and Development Assistant

Kan du tegne i SolidWorks og skabe grundlag for vedligeholdelse og udvikling af produkter?

Hos Vikan søger vi en struktureret, detaljeorienteret Teknisk Designer eller lignende med et solidt udgangspunkt i SolidWorks. Du vil blive involveret i udviklings- og vedligeholdelsesopgaver i Vikan, som er kendt for nyskabelse og som konstant arbejder på at optimere designs og materialer, så produkterne opfylder kundernes behov, krav og ønsker.

Nyskabelse og produktudvikling i en international virksomhed med en klar strategi.

Du bliver en del af et team på 4 medarbejdere i teamet Product Development, og kommer til at deltage i varierende projekter. Herudover skal du medvirke til at sikre levering af nye produkter til aftalt tid. Din berøringsflade bliver stor, og du kommer til at arbejde med afdelingerne Marketing, Sourcing, Produktion, eksterne partnere og netværk i branchen.

Du får ansvar for at teste nye produkter, herunder opsætte testprogrammer, såvel manuelt som robottest.

De centrale opgaver vil være:

  • 2D og 3D tegning til intern og ekstern anvendelse
  • Sikre at designs overholder interne standarder
  • Prototype og produktvalidering, 3D print, testprogrammer for nye produkter, måling og rapportering af tests
  • Opfølgning og kvalitetssikring af støbeværktøjer hos leverandører
  • Løbende dokumentation, herunder, optimere og sikre struktur i tegningsarkiv
  • Support til produktionen med 3D tegninger og modeller
  • Ad hoc-opgaver

Teknisk stærk med åbenhed og lyst til dialog med mange berøringsflader til sikring af resultat


Din baggrund er Teknisk Designer, Produktionsteknolog, Værktøjskonstruktør eller lignende og gerne med erfaring fra en international produktionsvirksomhed. Du har en høj faglighed med en solid erfaring i SolidWorks eller lignende beslægtede programmer. Din viden og faglighed er ajour og intakt, og du motiveres af at deltage i udviklingsprocesser med de tegningsmæssige bidrag.

Holdspiller med ansvarlighed og gerne med en baggrund fra plastindustrien


Du er en holdspiller som kan arbejde selvstændigt, samtidig med at du bidrager til at skabe værdi for teamet og Vikan. Du skal være i stand til at kommunikere med alle i organisationen samt med eksterne samarbejdspartnere, såvel på dansk som på engelsk. Med den rette sparring vil du være selvkørende og parat til at tage ansvar. Du vil finde motivation ved at bringe designerens og teamets ideer ud i livet ved tegning i SolidWorks. Endelig vil du være aktiv og deltagende i tilretning af eksisterende produkter og udvikling af nye.

En plads på holdet i en succesfuld, international virksomhed


Du bliver en del af teamet Product Development og får reference til vores Group Technical Manager. Dine kommende kolleger er stolte og engagerede, og som medarbejder hos Vikan vil du arbejde i en succesfuld, moderne virksomhed med en åben og uformel kommunikationsstruktur, en stærk virksomhedskultur og en klar vækststrategi. Vi tilbyder en teamorienteret arbejdsplads med et entusiastisk og imødekommende miljø i en meget flad organisation, hvor der er kort afstand fra de gode initiativer til beslutning og handling. Vi har et visionært fokus på digitaliseringsrejsen og din personlige og faglige udvikling prioriteres.

Send dit CV og ansøgning


Vi behandler ansøgninger løbende og besætter stillingen, så snart vi har fundet den rette kandidat så send gerne din ansøgning med det samme, hvis du er interesseret i stillingen. Vi samarbejder med HR Navigator i rekrutteringsprocessen og alle henvendelser behandles fortroligt.

Om Vikan


Vikan udvikler, fremstiller og markedsfører professionelle rengøringsløsninger som hjælper til at gøre fødevareindustrien og andre hygiejnefølsomme miljøer renere og sikrere. Som førende inden for forskning og produktudvikling har Vikan gennem årtier sat standarden for effektive, holdbare rengøringsrekvisitter og avancerede ydelser. Et indgående kendskab til rengøringsstandarder, -metoder og -teknologier kombineret med en unik model for innovation sammen med kunderne betyder, at Vikan er den klart førende inden for hygiejniske rengøringsløsninger verden over.

Vikan har eksisteret i 125 år med hovedsæde i Skive. Vikan er en global markedsleder i branchen, og servicerer over 90 lande, og har ca. 265 ansatte fordelt på 8 lande. Integritet, Omhu, Nytænkning og Drive er virksomhedens kerneværdier. Læs mere om Vikan her www.vikan.com.



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Skive.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Skive

Lignende jobs

  • Øvrige i Herning

    Fri kontakt
    Er du specialist eller vil du være specialist indenfor højspænding og relæer, og vil du gerne bidrage med din viden i et førende entreprenørselskab? For vores kunde Vestjyske Net Service A/S søger vi en specialist som kan arbejde indenfor området relæer.
    • Øvrige
    • Herning
    Få mere info
  • Øvrige i Midtjylland

    Kom med ombordKom med ombordHos [xxxxx] tilbyder vi dig lige nu muligheden for at blive en del af vores on-demand korps i Aalborg og omegn.Som en del af korpset får du løbende tilbudt spændende og..
    • Øvrige
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Øvrige i Skive

    Øvrige søges til organisation/virksomhed i 7800 Skive
    • Øvrige
    • Skive
    Få mere info
  • Øvrige i Silkeborg

    Gå tilbage til ledige stillinger Sustainability & ESG Manager, Corporate and Investment Kunne du tænke dig at drive ESG-agendaen for investeringsaktiviteter i en større international k..
    • Øvrige
    • Silkeborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Skive

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Skive over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
23. april 2024 8
22. april 2024 10
21. april 2024 11
20. april 2024 12
19. april 2024 12
18. april 2024 11
17. april 2024 11
16. april 2024 11
15. april 2024 11
14. april 2024 12
13. april 2024 12
12. april 2024 13
11. april 2024 13
10. april 2024 13
9. april 2024 13
8. april 2024 14
7. april 2024 15
6. april 2024 15
5. april 2024 17
4. april 2024 19
3. april 2024 16
2. april 2024 14
1. april 2024 13
31. marts 2024 14
30. marts 2024 14
29. marts 2024 13
28. marts 2024 14
27. marts 2024 14
26. marts 2024 13
25. marts 2024 13
24. marts 2024 13