IT-tekniker til faggruppe Simulation i Hærens Simulationscenter

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Oksbøl

Brænder du for IT og for at skabe gode uddannelsesmuligheder for soldaterne, så er denne stilling lige noget for dig. Du kommer til at indgå i et team af dedikerede medarbejdere, som står for den tekniske og IT-mæssige drift af Hærens Simulationscenter, herunder Hærens Taktiske træner.
Du vil få en alsidig og spændende dagligdag, hvor du selv vil få mulighed for at tilrettelægge din hverdag i tæt samarbejde med din chef, ligesom der vil være gode muligheder for efteruddannelse inden for IT området.

Om os

Hærens Simulationscenter varetager følgende opgaver for Hæren:
• Understøtter uddannelsen af Hærens enheder med simulation.
• Forestår teknisk drift af simulationsfaciliteter.
• Gennemfører faglærer-, instruktør- og operatøruddannelser på simulationsmateriel.
• Støtter Hærens studie- og udviklingsvirksomhed inden for simulation.

Hærens Simulationscenter er placeret på Oksbøl Kaserne og består af en chef, et forsyningselement og Faggruppe Simulation.
Faggruppe Simulation har ansvaret for driften af simulationsfaciliteterne i Oksbøl, samt varetager den overordnede drift og support til de decentrale simulationsfaciliteter.

Faggruppen består af en chef, en næstkommanderende, to sagsbehandlere, en IT tekniker og to IT supportere.
Herudover består Hærens Simulationscenter af en decentral simulationsfacilitet ved hver af Hærens øvrige garnisoner, bestående af en leder på seniorsergentniveau samt en faghjælper.

Centeret er organisatorisk placeret i 2. Kapacitetsafdeling ved Dansk Artilleriregiment, men løser opgaver for hele Hæren.

Du kan finde supplerende oplysninger om DAR og 2KAP på vores team-site på FIIN eller på www.danskeartilleriregiment.dk.

Om stillingen

Du er ansvarlig for den daglige IT-mæssige drift af Hærens simulationscenters faciliteter i hele landet. Driften foretages af de to IT-supportere i Oksbøl, samt personellet ved de decentrale simulationsfaciliteter. Du er ansvarlig for test og afprøvning af diverse software før de udrulles på netværket. Du er ansvarlig for IT-teknisk sagsbehandling og vejledning i tæt samarbejde med FMI i forhold til vedligeholdelsen og udskiftningen af IT materiellet, samt udvikling af nye simulationssystemer.

Der må forventes rejseaktiviteter i forbindelse med servicebesøg ved de decentrale simulationscentre rundt i landet, samt med oprettelse og service af simulationscentre i forbindelse med internationale missioner og øvelsesaktiviteter.

Du vil have stor frihed til selvstændigt at tilrettelægge, prioritere og uddelegere arbejdsopgaverne i hverdagen, i tæt samarbejde med chefen for faggruppe simulation.

I forbindelse med sagsbehandling og større projekter vil du referere direkte til chefen for Hærens Simulationscenter.

Der kan tildeles yderligere sagsområder afhængigt af interesser og kompetencer.

Hærens Simulationscenter består blandt andet af:
• Hærens Taktiske Træner, med 66 arbejdsstationer (en arbejdsstation består af to computere)
• 17 servere
• 11 stk. decentrale simulationslokaler, med hver 20 arbejdsstationer og en server.
• 1 stk. simulationslokale til JTACS i Oksbøl.
• 11 stk. garnisonsskydesimulator.
• En større reservebeholdning af IT udstyr i Oksbøl som anvendes i forbindelse med større øvelser i Hærens Taktiske træner eller i udlandet.

Du vil få en bred berøringsflade med forskellige enheder og myndigheder i dit daglige arbejde. Du skal yde support til og koordinere med de decentrale simulationsfaciliteter. Ydermere koordineres med Føringsregimentet i forhold til vedligeholdelsen af netværket, samt med FMI i forbindelse med IT materiellet.

Du vil være en del af en simulationsorganisation, hvor der vil være fokus på videns- og erfaringsdeling samt frihed til selvstændigt at løse opgaverne.

Om dig

Du er seniorsergent eller oversergent, med nogle års tilfredsstillende tjeneste som oversergent og vurderet egnet til udnævnelse til seniorsergent.

Du har erfaring med at anvende Windows og Linux, samt forståelse for drift at et CISCO netværk, samt anvende VmWare til virtualisering.
Såfremt du ikke har formelle IT kompetencer, skal du være villig til at tage en IT-tekniker uddannelse.

Du har leder erfaring og kan indgå i forskellige arbejdsrelationer afhængigt af arbejdsopgaverne.
Du har erfaringer med sagsbehandling, hvor der er fokus på at levere gode tekniske løsninger til gavn for brugerne.

Du er fremsynet, kan arbejde selvstændigt og løsningsorienteret.

Herudover ses dine personlige kompetencer at være:
• Gode evner til at kommunikere i såvel skrift som tale.
• Interesse i og flair for IT området.
• Udadvendt og team-orienteret.
• Nysgerrighed, videns begærlig og motiveret for løbende at dygtiggøre dig.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er en seniorsergentstilling på overenskomstmæssige vilkår. Stillingen kan besættes med en tjenestemand. Løn m.v. er reguleret ved den til enhver tid gældende LC/CO10-fællesoverenskomst og organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse, CO10 og Centralforeningen for Stampersonel for stampersonel af linjen og reserven samt elever i Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder.

Stillingen kan besættes af en oversergent med et godt udviklingspotentiale og som vurderes klar til udnævnelse eller klar til udnævnelse inden for en kortere årrække.
I så fald vil der blive taget stilling til udnævnelse i forbindelse med ansættelsen eller der vil blive udarbejdet en udviklingskontrakt der er målrettet gennemgang af den nødvendige kompetenceudvikling og/eller uddannelse, med henblik på udnævnelse til seniorsergent efterfølgende. Aflønning sker i henhold til stillingens lønniveau.

Ved ansøgning om en ny stilling i Forsvarsministeriets område, skal forhandling om personlige tillæg indgå i ansættelsesproceduren i henhold til gældende overenskomst.

Faglært tillæg er betinget af godkendt uddannelse mod fremvisning af gældende svendebrev eller uddannelsesbevis jf. gældende overenskomst.

Dit faste tjenestested vil være Oksbøl.

Som ansat i Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte chefen for Hærens Simulationscenter, major Ole Kohl Ladefoged på telefon 22 70 20 09 eller mail [email protected].

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent Susan Hadberg ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon 72 81 91 75 eller på mail [email protected].

Såfremt du er omfattet af en lokal tjenesteplan eller er udpeget til deltagelse i internationale operationer, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Ansøgningsfristen er 11. juni 2023. Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler umiddelbart efter ansøgningsfristens udløb.
Stillingen er til besættelse 1. august 2023.

Ansøgningen sendes elektronisk via linket i annoncen.

FOKUS og referencer kan medsendes, men er ikke et krav.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM DANSKE ARTILLERIREGIMENT
Danske Artilleriregiment (DAR) blev oprettet den 1. januar 2019 og er garnisoneret på Oksbøl Kaserne. DAR løser en bred vifte af opgaver til støtte for det øvrige forsvar og særligt Hærens øvrige myndigheder og enheder.
1. Artilleriafdeling (1AA) yder ildstøtte og rådgivning til og med brigadeniveauet. 1AA er i færd med at implementere nye moderne artilleripjecer og har netop tage nye tunge morterer i brug, ligesom der er tilgang af nyt digitalt ildledelsessystem og køretøjer.
2. Kapacitetsafdeling (2KAP) er ansvarlig for gennemførelse af Hærens Basisuddannelse, den efterfølgende Hærens Reaktionsstyrkeuddannelse (HRU) samt konstabelelevuddannelsen. 2KAP har tillige til opgave at udvikle og opstille Hærens fremtidige luftværnsbatteri og er ansvarlig for dele af Hærens tværfaglige områder (Hærens tværgående S7) som fx. håndvåben, uniform og personlig beskyttelse, pansrede mandskabsvogne, pansrede patruljekøretøjer, skydeuddannelse, simulation m.m., samt den relaterede kursusvirksomhed.
3. Sikkerheds- og Ballistikafdeling varetager opgaver som Skydebaneinspektoratet, sikkerhed ved skydning med direkte og indirekte våbensystemer fra mindste til største kaliber, ballistik og tilhørende skydeteori samt kapacitetsudviklingen på ammunition tilknyttet Hærens kinetiske våbensystemer.
Herudover består DAR af en stab og en Tjenestegrensafdeling, der bl.a. bidrager til Forsvarets udviklings- og inspektionsvirksomhed.

Oksbøl Kaserne er placeret i et naturskønt område, tæt på skov og strand og med Danmarks største militære øvelsesplads i tilknytning til kasernen.
Der er placeret tre garnisoner i Varde Kommune. Disse tre garnisoner rummer fire myndigheder (Danske Artilleriregiment på Oksbøl Kaserne, Efterretningsregimentet og Hærens Sergentskole på Varde Kaserne og Hjemmeværnsskolen i Nymindegablejren) med tilsammen ca. 900 militære arbejdspladser. Du har derfor gode muligheder for et varieret tjenesteforløb inden for kommunens grænser.

Vi har et godt samarbejde med Esbjerg og Varde Kommune, som er klar til at støtte dig og din familie, hvis du flytter til området. Med udgangspunkt i dit / jeres behov og ønsker, tilpasser vi støtten i forhold til partners job, skole, bolig med videre.

Esbjerg Kommune har et program for medflyttende partnere med blandt andet sparring på jobsøgning og formidling af CV’er til en lang række virksomheder. Ligeledes formidles kontakt til private udlejere af lejeboliger. Tilflyttere med ansættelse kan skrive sig op på venteliste hos boligforeningerne i Esbjerg Kommune og rykke frem i køen til lejligheder.
Læs mere om, hvad Tilflytterservice kan gøre for dig/jer på www.nyiesbjerg.dk og www.flyttilvarde.dk. I Varde Kommune har partneren fx mulighed for at komme til samtale ved udvalgte private og offentlige virksomheder, og tilflyttere med ansættelse samt pendlere har fortrinsret til lejeboliger.

Du er meget velkommen til at kontakte:
Bosætningskonsulent Esbjerg Kommune Pia Enemark, [email protected], 2047 3206 og Bosætningskonsulent Varde Kommune Nadia Steinicke, [email protected], 3034 4625

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Oksbøl.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Oksbøl
  • Søndag den 11. juni 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Oksbøl

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Oksbøl over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
19. april 2024 11
18. april 2024 11
17. april 2024 11
16. april 2024 11
15. april 2024 12
14. april 2024 13
13. april 2024 13
12. april 2024 12
11. april 2024 11
10. april 2024 11
9. april 2024 10
8. april 2024 11
7. april 2024 15
6. april 2024 15
5. april 2024 15
4. april 2024 15
3. april 2024 15
2. april 2024 17
1. april 2024 17
31. marts 2024 19
30. marts 2024 19
29. marts 2024 19
28. marts 2024 20
27. marts 2024 21
26. marts 2024 21
25. marts 2024 21
24. marts 2024 21
23. marts 2024 21
22. marts 2024 20
21. marts 2024 19
20. marts 2024 18