Rekrutteringsfirma

Design Engineer til Emerson Marine

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Næstved

Har du stor interesse for mekanisk/elektrisk design, og vil du arbejde med teknologiske projekter i en nøglefunktion, der er særdeles medvirkende til at Emerson’ produkter kører pålideligt hos kunderne på søen?

Til Emerson i Næstved søger vi en engageret ingeniør/teknikker til bl.a. at designe hydraulik sensorer samt udføre tests på elektrohydrauliske enheder i Emerson’ eget testlaboratorium.
Som Emerson’ nye ingeniør/teknikker vil du desuden være ansvarlig for typegodkendelsesprocesserne hos klasseselskaberne.

Emerson Marine Solutions i Næstved er en forretningsenhed under den store amerikanske koncern Emerson. Marine enheden er markedsledende indenfor Marine industrien og tilbyder integrerede kontrol- og overvågningssystemer, fjernstyring af ventiler, måling af last– og ballasttanke samt flowsystemer til alle type skibe og offshore enheder.

Hovedkontoret ligger i Næstved, hvor Emerson også har produktionsfaciliteter. Emerson har desuden produktion og softwareudvikling i Ry samt produktion i Sydkorea og Kina. Herudover har Emerson salgs- og/eller servicekontorer i marine strategiske lande som, Grækenland, Dubai, Singapore og Tyrkiet. Hele Marine enheden har ca. 520 medarbejdere på verdensplan, heraf ca. 175 i Danmark. Yderligere information kan findes på firmaets hjemmeside: www.emerson.com/marine

Dine primære arbejdsopgaver vil være at designe hydrauliske sensorer til styring af ventiler og udføre tests på og vedligeholdelse af elektrohydrauliske enheder i Emerson’ testlaboratorium. Du vil samarbejde med produktionen, servicefolk og indkøb, hvor du vil være den tekniske sparringspartner.

En nøglerolle i fremtidens løsninger:

Sammen med dine kollegaer håndterer og designer du løsninger, der fastholder Emerson som ledende aktuator-leverandør på marinemarkedet. Du får en mulighed for at få fingrene helt ned i komplekse, teknologiske projekter.

Dine primære opgaver er:

  • – Design og vedligeholdelse af avancerede løsninger hvori der indgår hydrauliske funktioner og elektroniske styringer integreret til intelligente løsninger
  • – Typegodkendelser hos klasseselskaberne (fornyelser).
  • – Deltagelse i udviklingsprojekter
  • – Teknisk support til øvrige afdelinger – service, indkøb, produktion mm.
  • – Udvikle testudstyr til produktionen, og du er selv med til at teste og vurdere produktet

Du kommer til at indgå i den danske Life Cycle Management (LCM) afdeling med 9 kollegaer med erfaring inden for hydraulik, el, automatik og teknisk dokumentation og får reference til Ole, som er lederen for afdelingen. Afdelingen er en del af E&D og Solution Management funktionen på ca. 20 mand. Afdelingen er kendetegnet ved meget høj faglig viden, hvormed der altid er hjælp og sparring tæt på, og hvor alle glæder sig til at byde en ny kollega velkommen.

Du er ingeniør med et godt analytisk sind

Sammen med dit team arbejder du dedikeret og engageret med tingene, og vi forventer, at du spiller ind med nytænkning og udfordrer vores måde at agere på.

Vi søger en kandidat med en baggrund inden for apparatteknisk design. Om du er ingeniør, maskinmester eller elektronikfagtekniker, eller noget helt fjerde er ikke det vigtige, men du skal have en stærk teknisk forståelse og være i stand til at kommunikere tekniske løsninger klart og effektivt. Du skal være i stand til at arbejde både selvstændigt og som en del af et team. Har du erfaring med hydraulik og elektrohydrauliske enheder er det en fordel, men ikke et krav.
Du skriver og taler engelsk.

Emerson tilbyder:

Vi tilbyder et spændende job i et internationalt miljø. Vi arbejder efter et godt værdisæt, hvilket gør arbejdsmiljøet sundt og rart. Du tilbydes konkurrencedygtige betingelser og muligheder for personlig og faglig udvikling.

Søg stillingen:

Søg stillingen ved at klikke på SØG, hvor du kan uploade din ansøgning og CV.

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte, Recruitment Consultant Mads-Frederik Karlsen på mobil 4121 1451 / [email protected]

Teknik Bureauet varetager rekrutteringsprocessen, hvorfor al henvendelse bedes rettet hertil. Vi indkalder løbende relevante kandidater til samtaler og forbeholder os muligheden for at indkalde kandidater inden ansøgningsfristens udløb.

Om EMERSON

Vi tilbyder et spændende job i et internationalt miljø. Vi arbejder efter et godt værdisæt, hvilket gør arbejdsmiljøet sundt og rart.

Vi agerer efter et etisk forretningskodeks, og al forretning drives lovligt og etisk i alle de lande, vi er aktive i. Herudover værdsættes åbenhed, dialog og samarbejde højt. Vi er en arbejdsplads i positiv udvikling.

I Emerson er vi alle engagerede i at fostre en kultur, hvor alle medarbejdere værdsættes og respekteres for deres unikke erfaringer og perspektiver. Vi mener, at et alsidigt og inkluderende arbejdsmiljø bidrager til idéudveksling og større diversitet af tanker, som inspirerer til innovation og tilvejebringer de bedste løsninger til vores kunder.

Vi tilskynder og støtter flere medarbejderledede ressourcegrupper, som promoverer en alsidig og inkluderende arbejdsplads; blandt andet Women’s Impact Network og LGBTQ+A. Denne filosofi er fundamental for at udleve vores virksomhedsværdier og vores ansvar i forhold til at gøre verden bedre. Læs mere omkring dette her: Læs mere omkring dette her: https://www.emerson.com/en-us/careers/diversity-and-inclusion

Erfaring +5 år IT/CAD Beliggenhed Næstved Tiltrædelse Snarest muligt Ansættelsesform Fastansættelse Kontaktperson Recruitment Consultant Mads-Frederik Karlsen på mobil 4121 145


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Teknisk designer", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Næstved.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Teknisk designer
  • Næstved

Lignende jobs