Udviklingsorienteret og ambitiøs virksomhedskonsulent til beskæftigelsesområdet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Greve Kommune, Greve

I Greve kommune arbejder vi målrettet med at optimere og videreudvikle den virksomhedsrettede indsats for vores udsatte ledige (aktivitetsparate kontanthjælpsmodtagere og ressourceforløbs borgere). Vi søger en dygtig og erfaren virksomhedskonsulent til at understøtte at flest muligt kommer ud på arbejdsmarkedet.

Vi arbejder virksomhedsrettet og tror på, at virksomhedsforløb er den mest effektive måde at få borgere på kanten af arbejdsmarkedet i job.

Om Jobcenter Greve

I Jobcenter Greve løser vi mange forskellige opgaver i forhold til ledige borgere. Vi har et stort fokus på borgerinddragelsen, hvor vi i et tæt samarbejde mellem rådgiver og virksomhedskonsulenter arbejder på at finde de rigtige løsninger, som hurtigst muligt hjælper borgeren tilbage til beskæftigelse eller uddannelse.

Jobbet

Som virksomhedskonsulent hos os vil du have en afvekslende og uforudsigelig hverdag, med et højt aktivitets- og serviceniveau.

Som vores kollega skal du blandt andet etablere og følge op på virksomhedspraktikker samt iværksætte afklaring af arbejdsevnen og sikre arbejdspladsfastholdelse, der hvor der allerede er etableret småjobs og lønnede timer. Du skal motivere borgere mod realistiske jobønsker og muligheder, og matche deres kompetencer med virksomhedernes efterspørgsel. En stor del af din arbejdsdag vil være fokuseret omkring opsøgende virksomhedskontakt samt virksomhedsbesøg, med henblik på opfølgning sammen med borger og arbejdsgiver.

Der er mange administrative opgaver forbundet med dit arbejde. Registrering og journalisering i både borgersager og virksomhedsmodulet er vigtigt og sikrer gennemsigtighed og progression for den enkelte borger.

Om dig

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men vi håber du har erfaring med virksomhedskontakt og du må gerne være et naturligt ”salgstalent”. Det er vigtig, at du har omfattende kendskab til arbejdsmarkedet og erfaring med dialog med virksomhederne om muligheder og behov. Det er vigtigt, at du på egen hånd kan opbygge dit eget netværk af virksomheder, hvoraf du kan høste frugtbart samarbejde særligt med henblik på udsatte borgere og understøtte deres tilknytning og tilbagevenden til arbejdsmarkedet.

Ideelt set er du en erfaren virksomhedskonsulent - herunder gerne erfaring med virksomhedsrettet indsats for borgere der er længere fra arbejdsmarkedsmarkedet. Du har indgående kendskab til de grundlæggende bestemmelser i Lov om en Aktiv Beskæftigelsesindsats, samt kendskab og forståelse for de rammer vi arbejder under i jobcenteret. Du er som person selvstændig og empatisk og kan tage initiativ til vedvarende at udvikle det virksomhedsrettede arbejde. Hvis du har erfaring med myndighedsopgaven, er det en fordel, men ikke et krav.

Du er udadvendt og serviceminded. Du er god til at se muligheder og er resultatorienteret. Du er en teamspiller, som ønsker at indgå i et team med dine kollegaer og har lyst til meningsudvekslinger og vidensdeling.

Du kan arbejde målrettet med deadlines. I kontakten med virksomhederne kan du udvise forretningsforståelse og kreativ tankegang. Du kan arbejde systematisk med løbende registrering i vores fagsystemer: Fasit og VITAS.

Vores team

Stillingen er organiseret i Ressource og Afklaringsteamet, som består af 11 skønne mennesker - 6 rådgivere der primært sidder med målgruppen over 30 år - henholdsvis ressourceforløbsborgere og aktivitetsparate kontanthjælpsmodtagere, 2 virksomhedskonsulenter udover dig, samt 1 faglig koordinator og 1 teamleder. Vi brænder alle for vores arbejde og glæder os til at tage imod dig. Vi lægger vægt på god trivsel i hverdagen. Det betyder, at medarbejderne har indflydelse på deres eget arbejde og de betingelser, arbejdet foregår under. Hertil kommer forudsigelighed, samt social og faglig støtte fra leder og faglig koordinator.

Vi lægger også vægt på, at både arbejdspladsen og den enkelte medarbejder hele tiden udvikler sig. Vi er kendetegnet ved et godt kollegialt fællesskab, faglig sparring og en grundig oplæring af nye kolleger. Desuden er det en vigtig værdi for os, at den enkelte kollega ikke kommer til at stå alene med opgaven.

Løn - og ansættelsesforhold

Jobbet er en fast stilling på 37 timer ugentligt. Lønnen fastsættes efter forhandling med din faglige organisation og principperne i Ny Løn. Jobbet ønskes besat pr. 1. august 2023.

Vores arbejdsplads ligger tæt på motorvejen og i gåafstand fra Greve Station, hvor der er 25 min. til København.

Ansøgningsfrist og samtale

Ansøgningsfristen er onsdag den 7. juni 2023. Vi forventer at holde ansættelsessamtaler i uge 24.

Har du spørgsmål?

Hvis du vil høre mere om jobbet som virksomhedskonsulent, kan du kontakte teamleder for Ressource og Afklaringsteamet Nanna Nørlem Dam tlf.: 24 52 46 43, mail: [email protected] eller faglig koordinator Maria Christensen tlf.: 43 97 37 78 eller mail [email protected].

Vi glæder os til at modtage din ansøgning!


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Karriererådgiver", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Greve.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Greve Kommune ligger centralt ved Køge Bugt Motorvejen kun 20 kilometer fra Rådhuspladsen i København. Der er tre S-togstationer som sikrer, at du i løbet af 20 minutter kan komme til - og fra hovedstaden. Der er omkring 50.000 indbyggere i kommunen.
Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Karriererådgiver
  • Greve

Lignende jobs

  • Karriererådgiver i Herlev

    Om stillingen Holder du af at arbejde med mennesker og gøre en reel forskel for personer i sårbare positioner, så er det måske dig vi søger. Hos [xxxxx] arbejder vi motiverende med borgere p..
    • Karriererådgiver
    • Herlev
    Få mere info
  • Karriererådgiver i Ballerup

    I Better Health kæmper vi for at hjælpe de op mod 1,3 mio. danskere, der lider af kroniske smerter og den mistrivsel, der ofte følger med, tilbage i beskæftigelse.I Better Health kæmper vi for at h..
    • Karriererådgiver
    • Ballerup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som karriererådgiver i Greve

Herunder ser du udviklingen i udbudte karriererådgiver i Greve over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal karriererådgiver.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte karriererådgiver over tid

Dato Alle jobs som karriererådgiver
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0
31. marts 2024 0
30. marts 2024 0
29. marts 2024 0
28. marts 2024 0
27. marts 2024 0