To sygeplejersker søges til Københavns Fængsler i [xxxxx] Hovedstaden

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København SV

Har du lyst til at gøre en forskel i en organisation, der varetager en samfundsmæssig vigtig opgave? Så har du her muligheden for at sætte dit præg på den sundhedsfaglige betjening af indsatte i Hovedstadens fængsler og arresthuse.

Vi søger to sygeplejersker med engagement for samfundets udsatte, en stærk faglig profil, og lyst til en dynamisk hverdag med plads til faglighed og fordybelse.

Stillingerne ønskes besat hurtigst muligt.

Om jobbet
Du blive en del af Sundhedsenheden i Område Øst, som betjener Københavns Fængsler, Horserød Fængsel, Storstrøm fængsel, Jyderup fængsel samt alle arresthusene på Sjælland – og herudover Færøerne Arrest, Bornholm Arrest og Udlændingecenter Ellebæk. Sundhedsenheden har hovedklinik på Vestre Fængsel.

Du vil primært have tjenestested på Københavns Fængsler, der består af Vestre Fængsel, Blegdammens Arrest og Polititorvets Arrest, men afløsning på andre matrikler vil også kunne forekomme.

Stillingerne er til fastansættelse på 37 timer om ugen i blandede vagter – vagt ca. hver 3. weekend og 2-4 aften/nattevagter om måneden.

Vi kan tilbyde et spændende arbejde i nogle anderledes rammer, hvor du forventes at kunne samarbejde i et tværfagligt miljø med bl.a. fængselsbetjente, socialrådgivere og eksterne samarbejdspartnere såsom misbrugscentre og hospitaler.

Om dig
Vores nye kolleger skal kunne trives i et levende og anderledes miljø med mange forskellige klienter og samarbejdspartnere.

Vi kunne godt tænke os, at du opfylder følgende kriterier:

  • Du er uddannet sygeplejerske i nogle år.
  • Du må gerne have erfaring med/interesse for misbrug og psykiatri.
  • Vi ser gerne, at du har somatisk erfaring evt. fra primær pleje eller medicinsk speciale.
  • Du skal have lyst til at arbejde med en patientgruppe, der lever i et fængselsmiljø og har multifacetterede sundhedsmæssige og sociale problemstillinger.

Din nye arbejdsplads
Ansættelsesstedet er Kriminalforsorgen, Område Øst. Dit primære arbejdssted er i Sundhedsenheden på Københavns Fængsler. Du skal forvente, at du i et mindre omfang skal løse sygeplejefaglige opgaver på øvrige matrikler.

Københavns Fængsler er Danmarks største fængsel, og har pt. plads til 650 indsatte.

Sundhedsenhedens personalegruppe består af i alt 25 sygeplejersker samt en lægegruppe på fem afdelingslæger. Arbejdsopgaverne er alsidige, og der er rig mulighed for at præge din egen arbejdsdag.

Fængslet har i alt ca. 550 medarbejdere ansat, hvoraf de fleste er fængselsbetjente. Derudover består medarbejderstaben af værkmestre, skolelærere, socialrådgivere, misbrugsbehandlere, sekretærer, sygeplejersker mv.

Løn- og ansættelsesvilkår
Ansættelse sker i henhold til fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Lærernes Centralorganisation og CO10, samt gældende organisationsaftale for Sygeplejersker i staten. Der vil herudover kunne aftales tillæg afhængig af erfaring og kvalifikationer.

For allerede ansatte tjenestemænd i staten kan der være mulighed for at bevare din tjenestemandsansættelse.

Ansættelsesområdet bliver Kriminalforsorgen.

Det primære arbejdssted er Københavns Fængsler.
Du vil i et mindre omfang skulle løse opgaver på flere forskellige matrikler.

Stillingerne er til besættelse hurtigst muligt, og der er tale om en ugentlig arbejdstid på 37 timer om ugen i blandede vagter – vagt ca. hver 3. weekend og 2-4 aften/nattevagter om måneden.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du i forbindelse med en eventuel samtale giver dit samtykke til, at Kriminalforsorgen må indhente og vurdere oplysninger om dig fra det Centrale Kriminalregister.

Ved at søge elektronisk sikrer du, at ansøgningen modtages korrekt og dermed, at du kommer i betragtning til den ledige stilling.

Ansøgning, CV, dokumentation for uddannelse og forudgående erfaring samt andet relevant materiale skal være modtaget i rekrutteringssystemet senest fredag d. 9. juni 2023 inden kl. 12.00.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt d. 21. juni 2023.

Hvis du indkaldes til samtale, bedes du til samtalen medbringe identifikation f.eks. pas eller kørekort.

Yderligere information
Vil du vide mere om jobbet, kan du kontakte enhedsleder/oversygeplejerske Helle Sylvest Broberg på tlf. 72555335.

Om Kriminalforsorgen Hovedstaden
Kriminalforsorgen Hovedstaden består af Områdekontoret i København, UngeKriminalforsorgen, et åbent fængsel, et udrejsecenter, et udlændingecenter, otte arresthuse, fem afdelinger i friheden samt tre udslusningsfængsler, som geografisk ligger i Københavnsområdet, Nordsjælland, på Bornholm og Færøerne.

Området har ca. 1250 ansatte, fordelt på fængselsbetjente, værkmestre, institutionsmedarbejdere, socialrådgivere, lærere, sundhedsfagligt personale, pædagogiske assistenter, køkkenmedarbejdere, servicemedarbejdere, akademikere og administrative medarbejdere.

For yderligere information om Kriminalforsorgen henvises til hjemmesiden www.Kriminalforsorgen.dk

Kriminalforsorgen Hovedstaden opfordrer alle interesserede – uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold – til at søge stillingen.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København SV.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • København SV
  • Fredag den 09. juni 2023

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i København

    Vil du selv bestemme, hvornår og hvor meget? Vil du selv bestemme, hvornår du skal have en velfortjent fridag og vil du selv vælge, hvornår du skal arbejde i weekenderne? Det er fleksibelt at ar..
    • Sygeplejerske
    • København
    Få mere info
  • Sygeplejerske i København

    Vil du selv bestemme, hvornår og hvor meget? Vil du selv bestemme, hvornår du skal have en velfortjent fridag og vil du selv vælge, hvornår du skal arbejde i weekenderne? Det er fleksibelt at ar..
    • Sygeplejerske
    • København
    Få mere info
  • Sygeplejerske i København

    I jobbet som sundhedsfaglig sagsbehandler rådgiver du vores kunder med nyopstået eller kronisk sygdom, som har brug for en medicinsk forhåndsvurdering forud for rejsen. I din rådgivning og vurderin..
    • Sygeplejerske
    • København
    Få mere info
  • Sygeplejerske i København

    I jobbet som sundhedsfaglig sagsbehandler rådgiver du vores kunder med nyopstået eller kronisk sygdom, som har brug for en medicinsk forhåndsvurdering forud for rejsen. I din rådgivning og vurderin..
    • Sygeplejerske
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i København SV

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i København SV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
3. april 2024 1
2. april 2024 2
1. april 2024 2
31. marts 2024 2
30. marts 2024 2
29. marts 2024 2
28. marts 2024 2
27. marts 2024 2
26. marts 2024 2
25. marts 2024 2
24. marts 2024 2