Personlig interviewer København og omegn

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Epinion gennemfører hvert år mere end en million personlige interviews i både Danmark og udlandet for kunder som DSB, Movia, Arriva, Midttrafik og Københavns Kommune. Det er til undersøgelser for disse kunder, vi har behov for flere dygtige og engagerede interviewere.
Er du udadvendt, præsentabel, nysgerrig, god til at kommunikere med andre mennesker og ansvarsbevidst? Så er det dig, vi mangler i vores korps af dygtige interviewere.

Som interviewer er den primære opgave, at opsøge passagerer og kunder for at gennemføre personlige interviews eller uddele digitale spørgeskemaer til respondenter via udleverede tablets.
Vi kan garantere et job med forskelligartede opgaver, hvor man hver dag møder og taler med mange nye mennesker. På opgaver for Københavns Lufthavn arbejder man typisk med uddeling af tablets til passagerer, der selv udfylder spørgeskemaet, mens intervieweren er i nærheden og kan hjælpe med spørgsmål og tekniske udfordringer og så videre.

Fælles for disse opgaver er, at de foregår i ’marken’ på for eksempel tog, busser, togstationer og i Københavns Lufthavn. Som personlig interviewer arbejder man typisk alene. Der kan være enkelte opgaver, der løses som et hold af flere interviewere.

Vi søger lige nu 2-3 nye kolleger til vores faste korps af personlige feltinterviewere. Det er til opgaver for DSB og Tivoli, vi lige nu står og mangler friske kræfter. Man skal være klar til forskellige typer af opgaver både på faste lokationer samt om bord på tog og/eller busser.

Som en del af vores korps af faste interviewere kan du forvente:

  • Et fleksibelt arbejde – hvor du selv har indflydelse på dine vagtplaner og opgaver. Fleksible ansøgere, som kan arbejde på forskellige tidspunkter og kan dække flere typer opgaver, vil blive foretrukket
  • Et anderledes og som oftest hurtigt arbejdsmiljø, hvor du selv skal kunne tage beslutninger
  • Grundig oplæring og løbende opfølgning på opgaver og performances

Vi søger interviewere der er positive, udadvendte, naturligt kontaktsøgende og som har flair for at få respondenter i tale, på en troværdig og høflig måde. God energi, en systematisk tilgang til opgaver og en høj arbejdsmoral er også kompetencer, vi lægger vægt på.

Der er tale om et job med stor fleksibilitet og høj grad af frihed, hvorfor det er meget egnet som studie- eller deltids- eller fleksjob. Lønnen er 140 kroner i timen, og vi forventer, at:

  • Du er moden og ansvarsbevidst
  • Du er i god fysisk forfatning – på nogle opgaver er det normalt at komme op på 10.000 skridt i løbet af en vagt for eksempel i Københavns Lufthavn eller andre steder
  • Du er fleksibel og kan arbejde på flere tider af dagen – hverdag og weekend
  • Kan arbejde minimum en weekenddag om måneden og gerne flere
  • Du er mødestabil og pålidelig
  • Du er pligtopfyldende og selvstændig
  • Du er god til dansk og engelsk og eventuelt et tredje sprog

Epinion lægger stor vægt på at vores interviewerkorps er mangfoldigt, da vi løser mange forskelligartede opgaver, der kræver forskellige kompetencer og personer.

Jobbet er freelance, og arbejdsmængden kan variere. Vi har flere faste opgaver, der kører hver måned året rundt, og vi kan tilbyde mellem 15-30 timer om ugen til dem, der er fleksible i forhold til forskellige opgaver og arbejdssteder. Alle vagter planlægges i fællesskab med dig, og du har derfor selv indflydelse på antallet af vagter og længden af dem. Vagterne planlægges og udsendes på månedsbasis.

Har du tidligere joberfaring som interviewer, facer eller fra et job med kundekontakt som eksempelvis kundeservice er det en fordel. Der vil være grundig oplæring og løbende opfølgning på de respektive opgaver.

Vi ser frem til at høre fra dig!


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Jobbet er oprettet på vores service den 12.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger