Er du sygeplejerske og brænder du for at arbejde med børn og unge samt deres familier

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aalborg

Sygeplejersker søges til Børne og unge, dagafsnit og modtagelse, Aalborg Universitetshospital

I vores dagafsnit og modtagelse ser vi børn og unge i alderen 0 - 18 år.
Vores kerneopgave er at skabe gode, effektive og trygge forløb for vores elektive patienter. Samt at skabe gode, sikre og effektive patientforløb for akut syge børn og unge samt deres familier. Det er vi rigtig gode til, og sikrer samtidig plads til at vi sammen og hver for sig kan udvikle os inden for sygeplejen.
Vi arbejder familiecentreret og inddrager familien i det omfang det er muligt i forhold til pleje og behandling af barnet eller den unge. Vi værdsætter samarbejdet med familierne. Samarbejdet indebærer bl.a. en høj grad af koordinering, information, vejledning og støtte samt pædagogiske tiltag.

Som sygeplejerske hos os er det vigtigt at du har lyst til at arbejde med elektive patientforløb, og har lyst og evne til at fordybe dig i subspecialer. Samtidig med at du brænder for den akutte og uforudselige sygepleje.

Idet vi har 2 kollegaer, der har valgt at gå på efterløn, søger vi nye engagerede kollegaer, som har lyst til at være en del af en spændende og velfungerende afdeling.
Som sygeplejerske hos os vil dit ansættelsessted være i vores Dagafsnit for Børn og Unge kombineret med Modtagelsen for Børn og Unge.

Vi søger:
Pr. 1. august 2023, sygeplejerske i fast stilling. Henholdsvis dag/ aften eller dag/ nat.

Hvem er vi
Børneafdelingen har flere funktioner på højt specialiseret niveau.
Dagafsnit er et alment børnemedicinsk afsnit som modtager børn til udredning, pleje og behandling samt opfølgning. I dagafsnittet modtager vi indkalde børn med infektionssygdomme, astma, allergi, epilepsi, multihandicaps, ernærings- og trivselsproblemer, endokrinologiske problematikker og test, mave- og tarmsyge patienter, til udredning og behandling, patienter med psykosociale årsager. Den daglige åbningstid er fra kl. 7.30-16.00 alle hverdage.

I Modtagelsen modtages akut syge børn og unge i alderen 0 - 18 år. De kommer med mange forskelligartede tilstande, hyppigst medicinske sygdomme som f.eks.: astmatisk bronkitis, - pneumoni, - meningitis, - feberkramper også enkelte kirurgiske tilstande, mest af urologisk karakter. Derudover modtager vi også børn grundet bekymring fra forældrene, her ligger der er en stor pædagogisk rolle. Arbejdet er derfor meget alsidigt – ca. 1/3 del indlægges, de resterende færdigbehandles i Modtagelsen.
Organisatorisk er vi sammen Dagafsnit, modtagelse og ambulatorie.
Ambulatorium for Børn og Unge undersøger og behandler børn og unge med fx astma, allergier, almene børnesygdomme samt diabetes, mave- og tarmsygdomme, hjertesygdomme og sygdomme i hjerne og rygmarv.
Både Modtagelsen og Dagafsnittet er praktiksted for sygeplejerskestuderende.

Vi tilbyder
At arbejde hos os betyder en spændende, udfordrende og uforudsigelig hverdag med masser af ansvar og fleksibilitet i jobbet. Opgaverne giver mulighed for både faglig og personlig udvikling.
Vi lægger vægt på tværfaglighed og samarbejde, og vi lytter til og inddrage hinanden. Vi er et hold af engagerede sygeplejersker, hvor nogle er nyuddannede og andre har mange års erfaring.
Fælles for os alle er at vi gerne videndeler på et fundament af høj faglighed og godt kollegialt samarbejde. Vi tilbyder et fagligt miljø, som kontinuerligt er under udvikling, og hvor der er mulighed for at fordybe sig i pædiatrien Vi tilbyder forløb med monofaglig supervision, og prioriterer debriefing efter svære forløb og hændelser. Vi anerkender at indflydelse på egen arbejdstid har stor betydning, og prioriterer vagtplanlægning højt. Vi glæder os altid til at møde nye kollegaer, og tager godt imod dig når du kommer. Som vores nye kollega følger du et skræddersyet oplæringsforløb, og du deltager i et 3 dags børnekursus.
En gang om året deltager alle sygeplejersker i en faglig dag.

Om dig
Du brænder for børne- og forældre samarbejdet.
Du er selvstændig og ansvarsfuld.
Du tager initiativ og ser muligheder frem for begrænsninger.
Du er positiv og tillidsvækkende af natur.
Du har evner til at indgå i tæt tværfagligt samarbejde.
Du er fleksibel, kan arbejde i skiftende vagter, og kan arbejde i weekends.
Du har mod på nye faglige udfordringer, og på at tage aktivt del i udviklingen i afdelingen.
Du har gode samarbejdsevner ift. patienter, kollegaer og øvrige samarbejdspartnere.
Du har gode kommunikative evner i både skrift og tale.
Du har flere års erfaring som sygeplejerske, og gerne erfaring i arbejdet med syge børn og deres familier.
Du trives med at arbejde i det akutte felt, og kan bevare overblikket og prioritere opgaverne i en akut situation.
Har du lyst og evner til at arbejde med koordinerende opgaver i forhold til patientforløb og daglig drift, så skriv gerne et par ord om det. Da vi både intern i afdelingen og ekstern søger en sygeplejerske som klinisk afsnitskoordinator.

Praktisk
Ansøgningsfrist den 9. juni Vi afholder samtaler den 19 juni.
Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og aftaler med Dansk Sygeplejeråd.
Vi arbejder i gennemsnitlig og max. hver 3. weekend i 8 timers vagter. Derudover har man typisk 8 vagter over en periode på 4 uger.
Forud for en ansættelse vil vi indhente børneattest.

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er ca. 15.000 medarbejdere om opgaven, der med et utal af forskellige fagligheder hver dag arbejder for at skabe værdi for de nordjyske patienter og borgere og et sammenhængende Nordjylland. Hos os kan du både gøre karriere, gøre hver dag vigtig og gøre en forskel. Læs mere om regionen på .


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg

Jobbet er oprettet på vores service den 12.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Aalborg
  • Fredag den 09. juni 2023

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i Aalborg

    Introstilling på Mave- og Tarmkirurgisk Afdeling, Aalborg UniversitetshospitalMave- og Tarmkirurgisk SpecialeAalborg UniversitetshospitalStillingsnr: [xxxxx]i-02Introduktionsst..
    • Sygeplejerske
    • Aalborg
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Aalborg

    Sygeplejerske søges til humørfyldt medicinsk afsnit.Afdeling for Medicinske Mave- og Tarmsygdomme er en afdeling i udvikling, hvor hverdagen hurtigt kan forandres, kan du lide at have travlt og..
    • Sygeplejerske
    • Aalborg
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Gistrup

    Vil du være med til idriftsættelse af en helikopterlandingsplads, et rensningsanlæg eller nyt Aalborg Universitetshospital? Så er det dig vi søger som drifts- og vedligeholdelseskoordinator til tek..
    • Sygeplejerske
    • Gistrup
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Aalborg

    Sygeplejersker til Onkologisk afdelingI Dagafsnit for kræftbehandling søger vi to sygeplejerske til faste stilling på 37 timerfra den 1.6.2024Afdelings/Afsnitsprofil:i Dagafsnit for k..
    • Sygeplejerske
    • Aalborg
    Få mere info

Værd at vide når du søger job som sygeplejerske i Aalborg

Drømmer du om at bo og arbejde i en pulserende by med charme og historie? Så kigger du måske mod Aalborg, også kendt som "Nordens Paris". Med et blomstrende erhvervsliv, en levende kulturscene og en fantastisk beliggenhed ved Limfjorden, er Aalborg et attraktivt sted for jobjagten.

Aalborgs erhvervsliv byder på en spændende blanding af tradition og innovation, hvilket afspejles i de største beskæftigelsessektorer. Mens byens maritime historie stadig spiller en vigtig rolle, er der sket en markant udvikling inden for andre områder. Lad os tage et kig på de største arbejdspladser i "Nordens Paris":

Aalborg byder på en række smarte transportløsninger, der gør det nemt og bekvemt at komme rundt i byen og omegnen, uanset om du er til bus, tog, cykel, bil eller alternative former for mobilitet.

At flytte til et nyt sted på grund af et job kræver forberedelse, og Aalborg er ingen undtagelse.

Bydele i Aalborg 

Aalborg består af en række unikke kvarterer, hver med sin egen charme og atmosfære. Din boligvalg kan i den grad påvirke din jobjagt, så lad os dykke ned i de forskellige bydele og se, hvordan de kan understøtte dine karrieredrømme:

Centrum: Aalborgs pulserende hjerte med butikker, caféer, restauranter og kulturinstitutioner. Her finder du store virksomheder inden for service, handel, finans og administration. Boligpriserne er højere, men netværksmulighederne er mange.

Øgadekvarteret: Et kreativt og trendy område med små butikker, barer og spillesteder. Tiltrækker unge, kreative erhverv og iværksættere. Lejlighederne er ofte mindre, men stemningen er energisk.

Vestbyen: Boligkvarter med god plads til familier og pendlerafstand til erhvervsområderne i Nørresundby. Her finder du virksomheder inden for industri, logistik og transport. Roligt miljø med gode grønne områder.

Østerbro: Et hyggeligt og historisk kvarter med smukke villaer og lejligheder. Her bor mange akademikere og ansatte på Aalborg Universitet. God balance mellem byliv og ro.

Nørresundby: Aalborgs industrielle nabo med store virksomheder inden for energi, teknologi og vindmølleproduktion. Lavere boligpriser end Aalborg centrum, men god infrastruktur.

Sydbyen: Et upcoming område med renoverede industrilokaler og nye boligbyggerier. Tiltrækker innovative virksomheder og kreative iværksættere. Flot udsigt mod Limfjorden og god adgang til motorvej.

Mere information om Aalborg 

Hvis du er på udkig efter et job i Aalborg, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om Aalborg, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om Aalborg i denne guide: Din guide til jobjagt i Aalborg: "Nordens Paris" venter på dig!