Personlig træner med sundhedsuddannelse

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Valby

Vi søger en personlig træner, med en sundhedsfaglig uddannelse, der er klar til udvikling og nye udfordringer i et arbejde med mennesker og deres sundhed, på et fysisk og mentalt plan.

Hos Knaap er vi et stærkt fagligt team af personlige trænere, med baggrund primært som kliniske diætister og ernæringsfaglige.

Knaap er er privat tilbud, med anmelderroste forløb af højeste standard, hvor vi hjælper vi mange forskellige typer mennesker med deres sundhed i et meget personligt og dybdegående forløb, hvor vi lærer dem at blive selvkørende i et sundere liv, ved ændringer i kost, implementering af træning og vaneændringer.

Vi søger kun dig, der er passioneret og brænder for arbejdet med mennesker, og som er klar på at lære og dygtiggøre dig i et erfarent team af dygtige kollegaer.

Vi forventer du kan arbejde selvstændigt og professionelt med mennesker, og kan håndtere og facilitere et sundhedsforløb med egne klienter.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Diætist", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Valby.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Diætist
  • Valby
  • Lørdag den 08. juli 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som diætister i Valby

Herunder ser du udviklingen i udbudte diætist i Valby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal diætister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte diætister over tid

Dato Alle jobs som diætister
26. april 2024 1