IGO/OPO til I Panserinfanteribataljon ved Den Kongelige Livgarde

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Birkerød

Har du mod på et spændende, krævende og ansvarsfuldt job i en hverdag præget af operationer, uddannelse af soldater og gode oplevelser? Så er du måske kommende OPO/IGO ved I Panserinfanteribataljon.

Om os

Drømmer du om at indgå i en bataljon med et entydigt fokus på det operative virke, uddannelse af soldater og enheder samt operationsplanlægning og føring, så har du her muligheden for at blive en vigtig spiller i vores team.

Bataljonen indgår organisatorisk i 1. Brigade, der er Hærens stående indsatsparate troppeenhed. Bataljonen har netop været udsendt til Letland på NFP hold 2. Efter hjemkomsten vil bataljonen påbegynde en ny spændende uddannelsesrejse, frem mod at den samlede 1. Brigade skal certificeres i 2025. Til dagligt indgår bataljonen og kompagnier i et tæt samarbejde med Livgardens øvrige enheder og regimentsstab ift. at løfte den lange række af vigtige opgaver, som regimentet løser.

Vores vision er, en motiverende og attraktiv arbejdsplads for de dygtigste og mest motiverede soldater i kamptropperne. Vi er en bataljon, der gennem høj faglighed, helstøbt professionalisme og effektivt samvirke med tilgåede enheder kan løse alle typer af opgaver på kamppladsen.

I dagligdagen er stabens opgaver fokuseret på at:
• Træne stabens evne til at kunne planlægge og gennemføre operationer.
• Skabe de bedste rammer for uddannelsen ved bataljonens underafdelinger.
• Indgå i et effektivt samarbejde med enheder ved regiment, 1. Brigade samt Hæren.

Uddannelsen af staben og underafdelingerne vil som supplement til øvelserne, også ske ved hjælp af føringsuddannelse og intern stabs rutinering. Du vil få en væsentlig rolle i at være med til at videreudvikle dette projekt i forhold til at gøre staben operativ som del af 1. Brigade.

Vi er en stab og en bataljon, der lægger vægt på en høj grad af faglighed og professionalisme og evnen til at indgå i effektive samarbejder op og ned i organisationen, som grundlag for god eksekverbar opgaveløsning.

Opgaverne i staben løses som udgangspunk på tværs af sektionerne og i samarbejde med andre enheder uden om bataljonen, hvilket kræver høj grad af helhedssyn, forudseenhed og fleksibilitet. Bataljonen er kendetegnet ved en uformel omgangstone, der baserer sig på gensidig respekt for den enkeltes bidrag til vores samlede opgaveløsning. Der er stor frihed til opgaveløsning inden for de givne rammer.

Om stillingen

Til stillingen som OPO/IGO støtter du op om sektionens samlede opgaveløsning, men vil også varetage egne sagsområder. Dette kan være støtte til uddannelse og øvelsesplanlægning, føringsuddannelse, planlægning af nationale operationer osv.
Sektionerne udarbejder og udfordrer, baseret på faglighed og analyse, bataljonens løsning og valg af manøvre.
De støtter med indsættelse af bataljonens enheder samt tilvejebringer et rettidigt og dækkende beslutningsgrundlag for bataljonschefen og dens enheder.

I/LG har ved flere lejligheder roteret officerer mellem forskellige sektioner mhp. at uddanne officeren bredt.

Du er ud over ingeniørofficer også operationsofficer, hvormed en væsentlig del af dine daglige opgaver er at planlægge, drive og befale for bataljonens daglige uddannelse og operationer i rammen af S3-sektionen.

Du indgår i, og bidrager til stabens føringsvirksomhed og stabsarbejde på garnison samt under feltforhold. Du udarbejder input til befalingen, fx kalker med ingeniørspecifikke input, hvorfor det er ønskeligt at du har arbejdet med ingeniørtjenesten inden for de sidste par år. Du vil ligeledes bestride funktionen som CBRNO, og er chefens og enhedens CBRN-faglige rådgiver. Her vil du skulle rådgive om iværksættelse af de nødvendige beskyttelses- og modforanstaltninger. Du vil gennemføre og lede konsekvensstyringsprocessen ifm. CBRN hændelser.
I stabsprocessen udarbejdes input til bataljonens samlede ingeniør og CBRN overvejelser, herunder rådgivning af S2 analyse og vurdering af fjendens ingeniør og CBRN kapaciteter.

Om dig

Du er kaptajn eller premierløjtnant og har gennemført VUT I/L HRN, Bataljons- og Brigadekursus eller Føringskursus eller indgår en uddannelsesaftale. Det er ønskeligt at du har en baggrund inden for kamptropperne, ingeniørtropperne eller logistiktropperne f.eks. som delingsfører, næstkommanderende, underafdelingschef eller stabsofficer, hvor fra du har erfaring med operationer og efterretninger på underafdelings-/bataljonsniveau.

Det er tillige ønskeligt, hvis du har erfaring fra en eller flere internationale operationer på underafdelings- eller stabsniveau, hvor dispositionsenheder har været indsat.

Alternativt er du premierløjtnant og har som minimum været delingsfører eller næstkommanderende og indtræder snarest på føringskursus.

Du vil endvidere skulle deltage i Livgardens blå roste, og i perioder have vagt ved de kongelige slotte og
palæer.

Til ansøgningen bedes du vedlægge relevante bedømmelser, herunder om muligt fra en periode som delingsfører og en periode som udsendt. Endvidere bedes relevante eksamensbeviser vedlagt.

Ansættelsesvilkår

Stillingen besættes efter protokollat til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet.
Stillingen er indplaceret i løngruppe 4, som omfatter kaptajnløjtnanter/kaptajner. Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte stabschefen, major Philip Kornblit på tlf. +45 2555 1378 alternativt CH S1 ved LG, MJ Søren Thomas de Seréne d’Acqueria Jensen på tlf. +45 2256 9903 eller på mail [email protected]

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesvilkår, kan du kontakte Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent kaptajn Thomas Gjøll Hansen på telefon 32 66 59 08 eller på mail: [email protected]

Ansøgningsfristen er 18. juni 2023.

Ved en jobsamtale vil vi blandt andet være interesseret i at høre dine tanker om:
- Hvilke mål du vil sætte dig som en del af sektionen.

Stillingen kan tiltrædes pr. 19. januar 2024.

Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

Såfremt du er udpeget til INTOPS, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen

OM DEN KONGELIGE LIVGARDE
Den Kongelige Livgarde er i dag et topmoderne infanteriregiment og en livgarde med en operativ fokusering, der stiller vagt om Majestæten og den kongelige familie, samt fast opstiller en beredskabsenhed i de nationale operationer. Denne kombination af feltenheder – der deltager i internationale operationer - og vagtgående soldater, gør Den Kongelige Livgarde til et unikt regiment. Den Kongelige Livgardes historie strækker sig tilbage til 1658, hvor Livgarden blev oprettet af Kong Frederik den III den 30. juni. Også dengang løste Livgarden begge opgaver: Som livvagt at beskytte landets højeste myndighed – kongen, og som infanteriregiment at indgå i den danske hær.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Birkerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Birkerød
  • Søndag den 18. juni 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Birkerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Birkerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
25. april 2024 6
24. april 2024 6
23. april 2024 6
22. april 2024 5
21. april 2024 5
20. april 2024 5
19. april 2024 5
18. april 2024 5
17. april 2024 5
16. april 2024 5
15. april 2024 6
14. april 2024 7
13. april 2024 7
12. april 2024 7
11. april 2024 7
10. april 2024 7
9. april 2024 8
8. april 2024 8
7. april 2024 4
6. april 2024 4
5. april 2024 4
4. april 2024 4
3. april 2024 1
2. april 2024 1
1. april 2024 2
31. marts 2024 2
30. marts 2024 2
29. marts 2024 3
28. marts 2024 4
27. marts 2024 5
26. marts 2024 2