Supply Chain Planner

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kolding

Plus Pack er en af Europas førende leverandører indenfor design, salg og produktion af plast- og aluminiumsemballage til fødevarer. Virksomhedens fokus er især på emballage løsninger, der kan indgå i en cirkulær økonomi, hvor brugen af monomaterialer og genanvendelse er nøgleord. Virksomheden har gennem mere end 100 år videreudviklet og forfinet produkterne, så de er på forkant med kundernes behov. Totalt set beskæftiges 220 medarbejdere på fabrikken i Odense og Belgien. Som et væsentligt bidrag til Plus Packs fortsatte udvikling, søges til fabrikken i Odense en:

Supply Chain Planner


Med fokus på kapacitetsplanlægning, material call-off og lagerbinding


Du er en erfaren og dedikeret Supply Chain Planner og vil blive ansvarlig for at planlægge og optimere vareflow fra råvare til færdige produkter indenfor aluminiumsområdet, samt sikre at produktionskapaciteten udnyttes optimalt.

Du færdes hjemmevant med at omsætte S&OP forecast til masterplaner, som du selv er med til at vurdere, evaluere og detail-planlægge produktionen ud fra, samt disponere og afkalde råvarer ud fra disse også gennem indkøbsaftaler for at sikre rettidig levering af produkter til kunderne.

Dette vil ske i tæt samspil med salg, produktion og indkøb, hvor du er med til at skabe det nødvendige overblik i dagligdagen. Du ved at dialog og det at være ”Hands-on”, ud over at have styr på systemer og data, er vigtige brikker til at få dagligdagen til at fungere optimalt.

Gennem samarbejde med indkøbs-, salgs- og produktionsafdelingerne sikrer du, at der opretholdes et højt niveau af kommunikation og samarbejde i hele forsyningskæden. Overvågning af lagerbeholdninger og lagerbinding af materialer er en naturlig del af ansvarsområdet, således der altid er tilstrækkelige forsyninger til rådighed af både råvarer og færdigvarer.

Du vil blive en vigtig kollega i SCM-afdelingen, hvor du sikrer at alu-produktion området opererer optimalt mht. disponering af kapacitet, råvarer (alufolie) til produktionen i både Odense og Belgien og leveringssikkerhed i henhold til aftalte mål.

Du er vant til at arbejde selvstændigt og struktureret med dit ansvarsområde og har den nødvendige autoritet med baggrund i din erfaring, viden og overblik.

Du trives i en organisation, hvor der sættes ambitiøse mål og der hver dag arbejdes på at gøre tingene endnu bedre.

Her har du en naturlig interesse i at være med til at påvirke, udvikle og implementere effektive planlægnings- og call-off processer for at sikre en høj grad af kapacitets-udnyttelse og reducere lageromkostninger.

I forbindelse med udvælgelsen vil vi især vægte:

  • Flere års erfaring indenfor planlægning og materiale disponering og gerne en teoretisk baggrund indenfor logistik/Supply Chain der understøtter din praktiske erfaring.
  • God kollega, som værdsætter at have og skabe kontakt og godt miljø omkring dig og i afdelingen
  • Gode analytiske evner og forretningsforståelse.
  • Evner at sætte sig ind i produktionsprocesser.
  • Ubesværet i kommunikation og samarbejde på tværs i organisationen.
  • Kendskab til Movex M3/H5 ERP-system.
  • Dansk og engelsk i skrift og tale

Plus Pack tilbyder et spændende og meget selvstændigt job, hvor der for den rette er stor mulighed for personlig og faglig udvikling.

Lyder dette som jobbet for dig, ser vi frem til at modtage din ansøgning og CV. Du ansøger ved at bruge ”søg stillingen” funktionen herunder.

Har du spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte partner, Bjørn Steen Lauritsen på 72 10 00 30.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Supply Chain Management", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Kolding.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Supply Chain Management
  • Kolding

Lignende jobs