Rekrutteringsfirma

Projektleder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Silkeborg

Projektleder til markedsledende virksomhed indenfor trafiksikkerhed og støjdæmpende løsninger


Vi søger, til DAV Nordic i Silkeborg, en selvkørende, handlekraftig og vedholdende projektleder - med kendskab til anlægs- og infrastrukturprojekter.


  • Ønsker du et særdeles attraktivt job, hvor du får ansvar for trafiksikring og støjdæmpning af vej-og anlægsprojekter i hele Danmark?
  • Vil du arbejde i en særdeles sund og velkonsolideret dansk koncern, hvor du får frihed under ansvar og selvstændigt projektansvar?
  • Brænder du for at dykke ned i udbudsmateriale og beregne skarpe tilbud på de helt rigtige projektløsninger?

...Kan du svare ja til ovenstående – så kan du nu komme med på en succesfuld vækstrejse hos DAV Nordic.

DAV Nordic vinder store udbud hos offentlige og private entreprenører. Derfor søges endnu en projektleder på hovedkontoret i Silkeborg. De 4 overordnede arbejds- og ansvarsopgaver som projektleder vil være:

  • identificere udbud, granske udbudsmateriale, beregne tilbud i samråd med tilbudschefen og forhandle kontrakter med kunder, underentreprenører og leverandører
  • gennemføre projektet fra start til slut og dermed have fuldt ansvar for hele projektet, inklusive økonomistyring og mandskab
  • udføre projektberegninger og projektløsninger – i tæt sparring med dine kollegaer
  • udtage og definere mængder på totalentrepriser.

… ”Du kan hurtigt blive en af Danmarks førende specialister indenfor vores markedsområde. Du vil samtidig opleve, at opgaverne er langt mere spændende og alsidige, end vej- og anlægsbranchen normalt har ry for” Bjørn Lyng, Projektchef for Sikkerhed på vejene.

Det skal du vide om DAV Nordic:

DAV Nordic er en vækstvirksomhed med en stærk og ambitiøs kultur båret af teamwork, ærlighed og arbejdsglæde. DAV Nordic er markedsledende indenfor trafiksikkerhed og støjdæmpende løsninger til det danske vejnet. DAV Nordic er 100% danskejet og indgår sammen med 8 andre danske selskaber i en privatejet koncern. Virksomheden udvikler og producerer noget af det ypperligste indenfor trafiksikkerhed og støjdæmpning, og er kendetegnet ved høj faglighed, leveringssikkerhed, kvalitet og design.

Det skal du vide om jobbet som projektleder:

Du skal lede projekter omkring løsninger af trafiksikkerhed og støjreduktion af større anlægsprojekter i hele Danmark. Dine projekter kan omhandle alt fra mindre vedligehold til større og mere komplekse anlægsprojekter. Det betyder, at dine dage vil blive varieret med alt fra projektledelse og planlægning til mails og opkald fra kunder og kolleger. Du får det fulde projektansvar med alt hvad dette indeholder, lige fra tilbudsgivning, økonomi til færdig løsning. Du vil opleve en positiv involvering på tværs i virksomheden og alle står klar til at hjælpe hinanden. Som projektleder er det vigtigt, at du tager ansvar og ejerskab for dit projekt. Når du gør dette, vil du også opleve, at du ikke kan undgå at blive en vigtig del af beslutningsprocesserne. I DAV Nordic er der ikke langt til hverken ledelsen eller til at dine gode ideer kan blive ført ud i livet.

For at få god succes som projektleder forventer vi, at du:

  • er struktureret og formår at skabe overblik igennem hele dit projektforløb
  • er selvstændig, men ikke for stolt over at spørge om hjælp når du har brug for det
  • trives i et miljø, hvor man hjælper hinanden fagligt
  • kan sætte dig ind i komplekse overgavebeskrivelser og kan gennemskue både sammenhænge og konsekvenser
  • kan disponere din arbejdstid, da du får frihed til at skabe den rette balance som passer for dig, dit projekt og din familie
  • kan tænke praktisk, da vi er en udførende virksomhed.

Ligeledes forventer vi, at du har følgende baggrund:

  • du har nogle års erfaring med projektledelse af bygge-anlægsprojekter eller infrastruktur, inklusive projektøkonomistyring
  • du er uddannet f.eks. bygningskonstruktør eller diplom-/civilingeniør. Du kan også komme med en anden baggrund hvor du har skabt dig erfaring med området
  • du taler og skriver engelsk flydende, så du kan kommunikere med f.eks. bygherrer der ikke taler dansk.

…”Vi tager hinanden alvorligt, uanset hvem der taler med hvem. Hos os er man ikke bare sig selv nærmest, men vi har alle for øje hvad der er bedst for både firmaet og hinanden. Mange skilter f.eks. med ”frihed under ansvar”, men når vi siger det, så mener vi det. Vi har nemlig tillid til, at du er den bedste til at træffe beslutninger om dine projekter, uden at vi behøver at kigge dig over skulderen” – Johny Poulsen, Projektchef for Støjreducerende løsninger.

Du tilbydes:

Et selvstændigt og spændende job med gode muligheder for personlig og faglig udvikling. Du får en aktiv hverdag med stor selvbestemmelse og samarbejde med engagerede kolleger der interesserer sig for hinanden. I DAV Nordic er medarbejderne det absolut vigtigste aktiv, og det er ikke bare noget der står på et stykke papir. Der bliver investeret i både sociale arrangementer og efteruddannelse der fremmer både faglige kompetencer, motivation og trivsel. Du vil få job i en virksomhed hvor tonen er uformel og hvor alle løfter som ét hold der vil vinde sammen. DAV Nordic har en åben kultur hvor du vil kende til alle dele af forretningen. Du får selvfølgelige en attraktiv løn, som forhandles individuelt. Herudover tilbyder vi også pensionsordning, sundhedsforsikring, frokostordning og en række andre attraktive personalegoder.

Arbejdsstedet er på hovedkontoret i Silkeborg.

Tiltrædelse

Hurtigst muligt

Sådan søger du stillingen


ERHR Rekruttering forestår denne rekruttering, hvorfor alle henvendelser og ansøgninger skal igennem vores rekrutteringssystem. Send derfor din ansøgning ved at klikke på ‘søg job’. Alle henvendelser behandles fortroligt og under diskretion.

Har du spørgsmål eller ønsker du noget uddybet, er du velkommen til at kontakte Headhunter Tim Lykke Jensen, ERHR Rekruttering på telefon 5455 2200 eller [email protected] eller Headhunter Ole Toft Sørensen, ERHR Rekruttering på telefon 21671655 eller [email protected]

Ansøgningsfrist
Hurtigst muligt. Vi screener og evaluerer ansøgninger løbende, så send din ansøgning med det samme. Samtaler afholdes løbende.

Vi glæder os til at høre fra dig.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Silkeborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Silkeborg

Lignende jobs

  • Projektleder i Midtjylland

    Vi leder efter dig, der kan og vil lidt mere, end alle ”de andre.” For at forsætte vores vækstrejse, har vi brug for dig, der med din energi og erfaring kan styre vores energiprojekter sikkert i må..
    • Projektleder
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Projektleder i Midtjylland

    Senior projektleder til udvikling af komplekse anlægsprojekter Senior projektleder til udvikling af komplekse anlægsprojekter Senior projektleder til udvikling af komplekse anlægsprojekter Drø..
    • Projektleder
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Projektleder i Midtjylland

    Senior projektleder til ambitiøst byggeri i Nyborg Senior projektleder til ambitiøst byggeri i Nyborg Senior projektleder til ambitiøst byggeri i Nyborg Vil du stå i spidsen for opførslen af s..
    • Projektleder
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Projektleder i Midtjylland

    Fagprojektleder for tømrer Fagprojektleder for tømrer Fagprojektleder for tømrer Vil du styre de gode tømreraftaler og sikre, at tømrerentreprisen når i mål? Vi udvider vores team af fagprojek..
    • Projektleder
    • Midtjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Silkeborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Silkeborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere over tid

Dato Alle jobs som projektledere
25. april 2024 4
24. april 2024 4
23. april 2024 4
22. april 2024 6
21. april 2024 6
20. april 2024 6
19. april 2024 6
18. april 2024 6
17. april 2024 6
16. april 2024 6
15. april 2024 6
14. april 2024 7
13. april 2024 7
12. april 2024 7
11. april 2024 6
10. april 2024 6
9. april 2024 6
8. april 2024 6
7. april 2024 6
6. april 2024 6
5. april 2024 6
4. april 2024 6
3. april 2024 5
2. april 2024 4
1. april 2024 5
31. marts 2024 4
30. marts 2024 4
29. marts 2024 4
28. marts 2024 5
27. marts 2024 5
26. marts 2024 7