Kundemodtager - Renault og Ford

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Thisted

Vi søger en smilende og serviceminded kundemodtager til vores afdeling i Thisted, der er autoriseret værksted for Renault, Dacia og Ford personbiler. Da vi har rygende travlt i indskrivningen, har vi brug for dig på holdet hurtigst muligt.

Vi kan tilbyde dig et udfordrende og alsidigt job hos en af Danmarks største bilforhandlere, hvor ikke to dage er ens. Her vil din fornemmeste opgave være at give en ekstraordinær service, hvad enten det er telefonisk eller overfor besøgende i huset. Du skal derfor sørge for, at vores kunder får en god velkomst, når de træder indenfor. Desuden vil du supportere dine kolleger i indskrivningen og håndtere diverse kundehenvendelser pr. telefon samt e-mail. Thisted-afdelingen er i gang med en gennemgående renovering, som blandt andet betyder et helt nyt værksted med nye lifte, udstyr og værktøj samt et helt nyt showroom. Sagt med andre ord - hele huset får sig en grundig overhaling og vil snart stå knivskarpt. Du vil indgå i det lokale team i Thisted, som rummer 20 dygtige kolleger samt det store Hessel-team med over 1.550 medarbejdere i vores 27 afdelinger rundt om i landet. Du vil opleve, at Ejner Hessel er en meget flad organisation, hvor beslutningerne træffes så tæt på den enkelte medarbejder som muligt.

Dine kommende arbejdsopgaver indbefatter bl.a.:

  • Kundemodtagelse i indskrivningen til værkstedet.
  • Håndtering af kundehenvendelser pr. telefon samt e-mail.
  • Kontering af fakturaer og andre administrative opgaver.
  • Diverse ad hoc-opgaver.

Du har muligvis erfaring fra et job som kundemodtager, reservedelsekspedient eller lignende stilling i bilbranchen. Du har gerne erfaring med vores mærker, men dette er dog ikke et krav. Du har stor erfaring med kundebetjening og formår at være en central teamplayer. Desuden er du udadvendt, empatisk og møder altid folk med et smil. Trods din udadvendte facon går du ikke på kompromis med detaljen, og du arbejder således struktureret og proaktivt - og følger altid opgaverne til dørs. Samtidig formår du at holde hovedet koldt i pressede situationer, og du bliver ikke skræmt af en hektisk hverdag, hvor vi ofte har ”drop in-kunder”. Det vigtigste er dog, at du, ligesom os, sætter en ære i at levere service af høj kvalitet, og er klar til at gå den ekstra mil for kunden, som Ejner Hessel er så kendt for.

Kontakt eftermarkedschef for Ford, Renault og Dacia personbiler Claus Fisker på telefon 7211 6132, hvis du har spørgsmål til stillingen.

Vi glæder os til at høre fra dig!


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kundeservicemedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Thisted.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kundeservicemedarbejder
  • Thisted

Lignende jobs

  • Kundeservicemedarbejder i Skagen

    Drömmer du om en oförglömlig sommar och har lust att bli en del av vårt sommarteam? Om så är fallet, se hit! Vi söker glada och utåtriktade personer, som vill uppleva en fartfylld och rol..
    • Kundeservicemedarbejder
    • Skagen
    Få mere info
  • Kundeservicemedarbejder i Tårs

    Kundeservicemedarbejder søges til organisation/virksomhed i 9830 Tårs
    • Kundeservicemedarbejder
    • Tårs
    Få mere info
  • Kundeservicemedarbejder i Skagen

    Är du taggad på en sommar i Skagen? Är du serviceminded och vill jobba i köket eller med kundbetjäning? Sök då till denna restaurang i Skagen! I år har vi igen nöjet att kunna erbjuda jobb på en .
    • Kundeservicemedarbejder
    • Skagen
    Få mere info
  • Kundeservicemedarbejder i Støvring

    Din opgave bliver pakning af stykgods, container og flatracks. Samtidig får du opgaver inden for læsning og aflæsning af biler. Du og dine kolleger..
    • Kundeservicemedarbejder
    • Støvring
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kundeservicemedarbejdere i Thisted

Herunder ser du udviklingen i udbudte kundeservicemedarbejder i Thisted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kundeservicemedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kundeservicemedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som kundeservicemedarbejdere
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1
4. april 2024 1