Manager - Sustainable Procurement

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Manager - Sustainable Procurement

Vil du have en nøglerolle i at tage Topdanmarks indkøbsfunktion til næste niveau indenfor bæredygtighed?


I Topdanmark er bæredygtighed en integreret del af den måde, vi driver forretning på. Vi har et bæredygtighedsprogram med ambitiøse målsætninger – blandt andet igennem vores deltagelse i Science Based Target initiative - og du har nu mulighed for at blive en del af Topdanmarks bæredygtighedsrejse med en central rolle ift. udvikling af leverandørkæden. Du får dermed chancen for sammen med dygtige kolleger at sætte dit personlige mærke på udviklingen af en stor børsnoteret koncerns indkøbsfunktion.

Markant ansvar fra vision og strategi til konkrete udviklingsprojekter og sparring

Vi har en ambitiøs vision og har i dag en professionel indkøbsenhed med de grundlæggende processer og værktøjer. Nu er opgaven at tage det næste skridt på modenhedsrejsen og videreudvikle programmet for bæredygtighed samt definere de underliggende projekter, vi skal i mål med. Det er din første vigtige opgave, som du løser i tæt dialog med afdelingslederen.

Når strategien er på plads, bliver du så projektlederen, der forvandler strategiens målsætninger til konkrete resultater i form af fx nye processer, digitale værktøjer og ESG-initiativer. Du sætter rammerne for vores ESG-program i leverandørkæden og sørger for at der hele tiden sker fremskridt. Dine primære opgaver bliver at:

  • Videreudvikle vision indenfor bæredygtige indkøb – i dialog med din leder samt vores centrale bæredygtighedsteam
  • Designe bæredygtighedsprogram indenfor Topdanmarks leverandørkæde og være projektleder på de udviklingsprojekter, som strategien definerer;
  • Stå i spidsen for Topdanmarks Science Based Target indsats i leverandørkæden
  • Være ESG sparringspartner for indkøbsteams på udbud, leverandørdialog etc.
  • Bidrage til udvikling af nye/bedre processer og forretningsgange, samt sikre at ESG integreres i alle relevante indkøbsstrategier og -kategorier.

Din nye arbejdsplads er Topdanmarks hovedkontor i Ballerup, hvor vi selvfølgelig har stor fleksibilitet ift. hjemmearbejde.

Passion for ESG samt gode evner som projektleder

Dette job er til dig, der trives med at være den, der proaktivt rækker ud og får ting til at ske. Du skal samtidig have erfaring med at navigere i større organisationer, hvor der er rigtig mange sideløbende projekter og målsætninger med lige så mange interessenter.

Skal du have succes, skal du derfor kunne kommunikere med forståelse for vidt forskellige målgrupper, mundtligt som skriftligt. Du skal også kunne se en sag fra flere sider og have en pragmatisk og løsningsorienteret tilgang – virker plan A ikke, prøver du bare plan B. Det kræver også, at du kan holde kadencen i længere forløb og ikke lader dig slå ud af midlertidige tilbageslag. Derudover rummer dit CV:

  • En videregående uddannelse på kandidatniveau
  • Solid erfaring med supply-chain / indkøb, gerne med forståelse for forsikring og skadeområdet
  • Erfaring med eller kendskab til bæredygtighed
  • Flere års erfaring som projektleder og struktur til at drive projekter med mange interessenter

Om Koncernindkøb og dit team

Du bliver en del af Procurement Excellence, hvor du får 4 gode kolleger, der dækker analyse, digital udvikling og indkøbsstrategi. Vi er en del af Koncernindkøb, hvor vi er ca. 25 i alt fordelt på dit eget team samt vores to kompetente indkøbsteams Indirekte & IT samt Skadeindkøb. Lige så vigtigt er det, at du kan se frem til at blive del af en meget velfungerende afdeling, hvor der masser af mulighed for kvalificeret faglig sparring. Her er også plads til at have det sjovt sammen på en virkelig god arbejdsplads, der ganske enkelt er et rart sted at være.

Kontakt og ansøgning

Send venligst din ansøgning med CV via vores hjemmeside senest den 18. juni, 2023. Vi behandler ansøgningerne løbende, og vi lukker processen, når vi har fundet den rigtige. Send derfor gerne din ansøgning allerede i dag.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Head of Procurement Excellence, Henrik Nilsen på 2465 0484.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Et stærkere ståsted for vækst
I Topdanmark får du mulighed for at udfolde dig. Vi driver en sund forretning i den finansielle sektor, og vi har ressourcer og vilje til at teste nye idéer og træffe beslutninger, der holder os på forkant. Det giver bedre rum til dig og dit job. Hos os er du med til at udvikle, og du har mandat til at løse dine opgaver. Du får lov til at tage ansvar af ledere, der anerkender dig og din professionalisme. Og så tager vi hensyn til dit liv under planlægningen af vores arbejde. Det gør Topdanmark til en anderledes finansiel arbejdsplads.

Læs mere her


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Produktchef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Produktchef
  • Ballerup
  • Søndag den 18. juni 2023

Lignende jobs

  • Produktchef i Bagsværd

    Are you motivated by the opportunity to drive a global category strategy within a rapidly growing company as Novo Nordisk? Would you like to join a world-class procurement organization with a stron..
    • Produktchef
    • Bagsværd
    Få mere info
  • Produktchef i København Ø

    We are a transport and logistics company providing the safe, reliable and efficient movement of people and goods - more than 12,000 colleagues, all committed to transforming our business into a gre..
    • Produktchef
    • København Ø
    Få mere info
  • Produktchef i Bagsværd

    Do you have a strong passion for sourcing, a strategic mindset and the ability to show commercial edge? Do you thrive in building effective supplier and stakeholder relationships and have a drive t..
    • Produktchef
    • Bagsværd
    Få mere info
  • Produktchef i Måløv

    Are you eager to join a great team with a high focus on well-being and personal development? Do you want to learn about how [xxxxx] develops and run Clinical Trials by taking part in plannin..
    • Produktchef
    • Måløv
    Få mere info