Sektionschef til Produktudvikling Boligstøtte

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hillerød

Kan du sikre faglig og personlig udvikling af dine medarbejdere?
I Boligstøtte har vi en ambition om at gøre livet lettere for boligstøttemodtagere i Danmark.

Nogle af vores fremmeste virkemidler er at automatisere processer og gøre det komplicerede mere enkelt for boligstøttemodtagerne og deres husstande. Det gør vi i tæt samarbejde med Kundeservice, som ud over vores digitale kanaler er Udbetaling Danmarks kontaktflade til borgerne.

Netop nu søger vi en sektionschef, som kan stå i spidsen for en sektion i Produktudvikling Boligstøtte med dygtige specialister, der hele tiden stræber efter at skabe en endnu bedre og nemmere oplevelse både ved ansøgning og ved de efterfølgende udbetalinger.

De gode løsninger udvikles i samspil med blandt andet jurister, kommunikationsfolk, data- og IT-specialister fra andre afdelinger i ATP samt vores eksterne IT-leverandør.

Det er væsentligt at vi skaber en god balance mellem udviklingsprojekter og de løbende driftsopgaver.

Som leder formår du at:

  • sætte engagerende mål for dine medarbejdere og delegere opgaver og ansvar
  • udvise handlekraft og træffe beslutninger for at skabe fremdrift og gode resultater
  • udfordre gængse tanker og løsninger for at gøre gode ting endnu bedre
  • drive en portefølje af drifts- og udviklingsaktiviteter
  • inspirere, give feedback og skabe et udviklende og motiverende arbejdsmiljø
  • opbygge og pleje gode samarbejdsrelationer både internt og eksternt.

Er du en erfaren, tydelig og rammesættende leder?
Vi forestiller os, at du er en erfaren leder og drives af at motivere og udvikle din sektion og af at være sparringspartner for dine ledelseskolleger og for kolleger på tværs af organisationen.

Som person er du proaktiv, delegerende, tydelig og rammesættende i dit lederskab, og at du ikke er bange for at træde til og tage fra, hvis der opstår behov herfor.

Det er centralt for succes i rollen, at du – ud over at ville være leder for sektionen – også ønsker at få en god forståelse for de faglige problemstillinger på boligstøtteområdet.

Kan du genkende dig sig selv i ovenstående, er det måske dig, vi leder efter.

Vil du arbejde til gavn for det danske samfund?
I ATP arbejder vi hele tiden på at gøre det så nemt og enkelt som muligt at være dansker. Så alle får udbetalt de rette ydelser, og så vi får det højest mulige afkast på de investeringer, vi foretager med vores allesammens penge.

Som sektionschef i Produktudvikling Boligstøtte vil dit arbejdssted primært være i Hillerød, og det tætte samarbejde med Kundeservice vil medføre besøg i Udbetaling Danmarks øvrige centre i Danmark.

Vi sætter barren højt, når det gælder ambitioner og trivsel, og når det gælder et arbejdsliv i balance. Det kræver fleksibilitet med plads til den enkelte – og det har vi.

Vi stiller høje krav til din faglighed, og du vil blive mødt af en forventning om at tage ansvar, stille spørgsmål og udvikle dig selv og de fællesskaber, du bliver en del af. Vi ved nemlig, at engagerede medarbejdere er altafgørende for, at vi når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver.

=dig? Så send en ansøgning
Send os dit CV og en ansøgning senest søndag d. 11. juni. Vi forventer at afvikle samtaler i uge 24-26, og håber på opstart i midt august til start september.

Har du nogen spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte underdirektør Britt Blichfeld Davidsen på tlf. 4033 6854 og mail [email protected] eller sektionschef Kate Oldenburg på 5152 0371 og mail [email protected].

Til annoncører, search- og rekrutteringsbureauer: ATP frabeder sig venligst uopfordrede henvendelser vedrørende annoncering af stillingsopslag og kandidater fra headhuntere og rekrutteringsbureauer. Vi ønsker heller ikke at modtage uopfordrede henvendelser vedrørende salg af tjenesteydelser og produkter i forbindelse med jobopslag. Vi beder om, at dette ønske respekteres, og at rekrutterende leder og andre medarbejdere ikke kontaktes i denne henseende.

#LI-hybrid


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Produktspecialist", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Hillerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Produktspecialist
  • Hillerød
  • Søndag den 11. juni 2023

Lignende jobs

  • Produktspecialist i Humlebæk

    Produktspecialist søges til organisation/virksomhed i 3050 Humlebæk
    • Produktspecialist
    • Humlebæk
    Få mere info
  • Produktspecialist i Kvistgård

    Are you passionate about legendary sound, and think it is fun to work with electronic devices? Are you eager to contribute to the birth of new products, and improvements on existing ones? Do you wa..
    • Produktspecialist
    • Kvistgård
    Få mere info
  • Produktspecialist i Hillerød

    Vil du udvikle løsninger til gavn for samfundet? I Digital Solutions får vi velfærden til at fungere. Vi spiller en afgørende rolle i digitaliseringen af det danske samfund, fordi vi står bag de .
    • Produktspecialist
    • Hillerød
    Få mere info
  • Produktspecialist i Kvistgård

    “Kan du lide at arbejde i et travl produktionsmiljø” - “Har du lyst til at være udstyrsansvarlig for udpeget produktionsudstyr og sikre det bare kører” - ”Synes du, at det er spændende at arbejde i..
    • Produktspecialist
    • Kvistgård
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som produktspecialister i Hillerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte produktspecialist i Hillerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal produktspecialister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte produktspecialister over tid

Dato Alle jobs som produktspecialister
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1
4. april 2024 1
3. april 2024 1
2. april 2024 1
1. april 2024 1
31. marts 2024 1
30. marts 2024 1
29. marts 2024 1
28. marts 2024 1
27. marts 2024 1
26. marts 2024 1
25. marts 2024 1
24. marts 2024 1
23. marts 2024 1